Firkantbar Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Betasuppe skal kokes til den er en 1.0.1.suppe!
Cortinarius rubellus Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 (endret) L4r5: Det varierer, men noen timer må til...viktig at kjøttet og grønnsakene er godt kokt..ikke alle grønnsakene, noen av de trenger bare en liten stund..mens andre trenger lengre tid..foreks. poteter. Jeg syns det er vansklig å sette en tid, du smaker når den er ferdig=) Forstår godt L4r5 blir frustert når han spør så enkelt spørsmål og får så mye piss tilbake :!: Alfa er sexy som faen da...GULT ER FAENS SÅ KULT Endret 1. oktober 2008 av Fluesopp
Firkantbar Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Forstår godt L4r5 blir frustert når han spør så enkelt spørsmål og får så mye piss tilbake :!: Beklager L4r5! Var ikke meningen å gjøre deg lei deg! Unnskyld... Jeg føler meg dum, og har dårlig samvittighet
L4r5 Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 L4r5: Det varierer, men noen timer må til...viktig at kjøttet og grønnsakene er godt kokt..ikke alle grønnsakene, noen av de trenger bare en liten stund..mens andre trenger lengre tid..foreks. poteter.Jeg syns det er vansklig å sette en tid, du smaker når den er ferdig=) Forstår godt L4r5 blir frustert når han spør så enkelt spørsmål og får så mye piss tilbake :!: Alfa er sexy som faen da...GULT ER FAENS SÅ KULT Vi kokte jævelen en times tid eller noe. Til grønnsakene var sånn passe myke. Tok ikke tida, men smakte meg frem. I tillegg så kokte jeg selvsgt kraft først. Tok en stund det også, men er verd det. Smaker så mye bedre om man bruker ordentlig kraft i stedet for buljongterning f.eks.
henbruas Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 De siste dagene har du virkelig bidratt til at jeg har blitt sulten. Det er faktisk imponerende.
L4r5 Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 De siste dagene har du virkelig bidratt til at jeg har blitt sulten. Det er faktisk imponerende. Bare hyggelig. Håper jeg har inspirert deg til å leke litt på kjøkkenet. Kokkelering er gøy!
henbruas Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Det spørs om jeg får slippe til på kjøkkenet her, gitt.
Cortinarius rubellus Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 (endret) Ekstra artig er det når han lager "nasjonal"-retten til hjembygda=) Pusur: Du tar deg plass:P Endret 1. oktober 2008 av Fluesopp
L4r5 Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Det spørs om jeg får slippe til på kjøkkenet her, gitt. Kjøp inn en røkt knoke, noen gulrøtter, løk, persillerot, sellerirot, kålrabi og poteter. Så ber du mora di flytte seg fra kjøkkenet og si du skal diske opp med et herremåltid for hele familien. Har dere noe kraftbein så kok kraft på det først. Eller du kan bare bruke rester fra f.eks. koteletter. Går an å koke kraft på det. Alt slike beinrester er egentlig en gullgruve. Bare legg de i en stor kjele og fyll opp med vann. Tilsett litt havsalt og kok det til det nesten ikke er vann igjen. Da er det masse god smak der som du kan bruke til supper osv. Så hakker du grønnskaene opp i passelige biter, bruner kjøttet litt og koker hele sulamitten. Det blir nammelig. Og det smaker MINST like godt dagen etterpå. Det er som fårikål. Det er mat som bare blir bedre og bedre... Helt til det blir surt. Men det kjenner du på lukta. Da er det på tide å kaste den. Lager du en litt tykk suppe (mer lapskaus egentlig) så kan du prøve å lage en sursøt saus og servere inntil. Meget godt det også.
Bytex Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Min matkunnskap begrenser seg til å lese om Toro-pakken skal i mikroen i 3 eller 4 minutter, stort sett.
lceman™ Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Sellerirot har ingenting i mat å gjøre. Det samme gjelder selleristang.
Llandari Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Argh, matprat igjen. Blir jo rent sulten her jeg sitter... Spørs om ikke jeg må ta meg en tur på butikken og se om jeg finner noe snadder
L4r5 Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Sellerirot har ingenting i mat å gjøre.Det samme gjelder selleristang. Sellerirot lager jo dritgod smak da... Så lenge man slipper å tygge den. Det gjelder bare å hakke den i mså nok biter. Bytex: Skam deg! Matlaging er noe alle burde kunne. Og kan du ikke så er det egentlig ikke så vanskelig å lære seg. Det er bare å sette i gang og prøve seg frem.
Cortinarius rubellus Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 BINGO...har jeg bare å si til den. Liker du kveite, L4r5? Med hvitsaus med blåskjell, reker og skalldyr. Poteter og g.røtter of course=)
Firkantbar Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 (endret) BINGO...har jeg bare å si til den.Liker du kveite, L4r5? Med hvitsaus med blåskjell, reker og skalldyr. Poteter og g.røtter of course=) Namm! Hva sier du til å invitere Forumkafeen på middag i kveld? Your place @ 8? Endret 1. oktober 2008 av hagengutten
L4r5 Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 BINGO...har jeg bare å si til den.Liker du kveite, L4r5? Med hvitsaus med blåskjell, reker og skalldyr. Poteter og g.røtter of course=) Jeg vet faktisk ikke. Jeg innrømmer det gjerne. Jeg spiser alt for lite fisk. Husker ikke om jeg har smakt kveite en gang. Blåskjell har jeg ikke spist siden jeg gikk på barneskolen eller noe. Men reker er godt da. Bortsett fra at jeg egentlig ikke tåler det. Om jeg spiser reker så får jeg helt sinnsyk hodepine etterpå. Men jeg pleier egentlig å drite i det. Reker er så godt. Prøvd reker og avokado? Du bare deler avokadoen i to og fjerner steinen. Så legger du litt reker der steinen var og spiser med teskje. Bruk gjerne litt majones til. Avokado og reker harmonerer veldig godt synes jeg.
lceman™ Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Sellerirot har ingenting i mat å gjøre.Det samme gjelder selleristang. Sellerirot lager jo dritgod smak da... Så lenge man slipper å tygge den. Det gjelder bare å hakke den i mså nok biter. Samme hva du gjør, vil maten i det den kommer i kontakt med selleri i noen form, utvikle en særdeles ukoselig bismak av høgg og rævkjørt gris.
Bytex Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Pøh. Mat er bare nødvendig som bensin for at kroppen skal klare seg. Samme faen hva jeg eter. SPiser bare 2 ganger om dagen likevel.
Firkantbar Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 L4r5 og Fluesopp: Nå holder dere to kjeft! Dere dreper meg sakte her! Gaaad! Blir sulten av dere to, og jeg har nettopp egentlig spist meg mett på middag! Blah!
hylo Skrevet 1. oktober 2008 Skrevet 1. oktober 2008 Jeg har kjøpt meg 1,25 kg kebabkjøtt. Ja, det er AWESOME.
Anbefalte innlegg