Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

har dere forslag til hva jeg kna kjøpe til mamma og pappa til jul??

Pappa: Klippekort til camshowet.

Mamma: Opplæring så hun også kan begynne med camshow.

 

Jeg tror jeg elsker deg, hahaha. Beste posten jeg har sett her på lenge.

 

EDIT: Classy er vel ikke helt det rette ordet man finner i vokabularet.

Endret av Diabólico
Lenke til kommentar

Det er en okay morgen fordi jeg må gå i stedet for kjøre, men jeg har damp og red bull, samt skrevet ferdig værdelen av Vær-Sjur mens jeg ventet på at tida sku gå, så for håpentligvis blir jeg ferdig på jobb til fire og kan gå innom polet og kjøpe meg en alleanza, i stedet for å sitte til seks for å få ut Jabb-Sjur som forrige fredag.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Sendt ca. 25 filmplakater til restaurering , 950 euros kosta det.....pluss 350 euros for fjerning av penn på baksida (det ser ikke så fint ut med pennmerker osv)

 

Har utsatt dette lenge så glad for at det nå blir gjort.

Lenke til kommentar

Ja, jeg sto opp 5. Føler ikke at jeg har fått gjort noe særlig annet enn å sose vekk en time på badet.

Høres ut som om du har gjort akkurat det... Her gikk morgenen med på å pakke bag for lunch, trening, byklær,kostyme,alkohol - så etter jobb blir det trening - vorch - byen - nach - så hjem igjen i morgen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Så de videoene du legge ut i filmtråden er dine egne plakater? Hvordan skaffer man signerte plakater? Kjøper du på ebay?

Ja , det er min egen samling.

 

Ja , for det meste ebay men leter oxo rundt på nettet. Det finns oxo seriøse firma som kan skaffe autografene hvis man ikke kan dra dit selv , "Showmasters" f.eks

 

X-files Scully/Skinner/sigarettmannen/Krycek , Michael Biehn , Diana "Emma Peel" Rigg (hennes eneste signering) , Ed "T2" Furlong , tegneserieskaper Neal Adams , BTAS stemmer Warner/Slater/Barbeau , Jovan aka Gozer , McDiarmid aka Palpatine , Winslow aka Politiskolens Jones (skaffet disse selv i London)

 

Carol Cleveland aka Monty Python jenta , Honor "Pussy Galore" Blackman , Wayne Michaels (gjorde strikkhoppet i GoldenEye) (skaffet i Bham)

 

Kenny Baker/Peter Mayhew/Dave Prowse (ingen av disse SW stjernene er spes hyggelig , det er bare samlebånd-mentalitet for de)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...