Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-292501

 

Nei, man er voksen når man fyller 30 og er fullt voksen. Visst vi skal følge ditt eksempel så er man voksen når man er 16 siden det er mange som flytter hjemmefra da..

 

Jeg tror ikke du helt skjønner hva Hanzi mener her?

 

Du sier man ikke er voksen før man er 30 fordi du selv bare er i starten av 20 årene, synes 30 år høres gammelt ut og ikke føler deg voksen.

Mange er 50 år og føler seg fortsatt som ungdommer.

Feks grabokkene som krafser hånda opp i skrittet på "ungjentene".

 

* Skal det gå etter tallet så er man voksen når man er 18 og myndig.

 

* Men det hele dreier seg om er modenhet.

Jeg har bodd alene siden jeg var 16 og gikk på VGS. Dette ga utslag i at jeg måtte jobbe siden stipendet var så jævelig lite, jeg måtte lære meg å forvalte pengene mine riktig og jeg måtte tenke økonomisk for ikke å gå tom. Jeg måtte betale strøm, husleie, mobil osv selv.

Dette ansvaret gjorde at jeg måtte bli voksen og moden fortere enn de i klassen som bodde hjemme, spiste gratis, bodde gratis og brukte pengene de hadde på å kjøpe seg ting de ønsket seg. De ble senere voksen enn meg.

 

Jeg ser det den dag i dag; Jeg er veldig flink med penger, og har alltid penger siden jeg passe slik på hvor jeg legger dem igjen. De som bodde hjemme til de var i 20 årene må ringe å låne penger hele tiden av mor og far, enda flere av dem nok tjener mye bedre enn meg.

 

Idag er jeg 23 år, og har i mange år betalt regninger, lån, forsikringer, husleier og generelle utgifter selv. Jeg har ansvar for at disse pengene betales inn. Da er jeg voksen. Det er det samme ansvaret som de som er 50 har.

Selv om jeg ikke er 30, selv om jeg går på byen på helg, og selv om jeg besøker mamma jevnlig, jeg er voksen.

Modenhet dreier seg om mer enn penger og jobb, det dreier seg om hvordan du behandler de rundt deg. Hvis du er 35 år og det kuleste du vet fortsatt er å kjøre veldig fort i senkede BMW'er, plukke opp 20 år gamle ryper på byen eller spille GTA, ja da er du kanskje ikke en veldig moden 35 åring. Når du er 35 år er det fremdeles helt greit å like damer, bil og Playstation, men man har som oftest lært at det finnes viktigere ting i livet enn det som var høydepunktet når man var 18 også.

 

Forstår du hva jeg mener nå? "Voksen" er definisjon på oppførsel, og ikke tallet/alderen din. Dersom du er en umoden 23 åring er du ikke voksen. Dersom du er moden og ansvarlig så er du det. Nå har du fått det inn med teskje. :):)

 

Ble mye lesing men jeg forstår, jeg har dog bodd hjemme i 4 år, betalt regninger, forsørger meg selv, har lånt et par ganger men det er vanlig. Skjønner ikke hvor du har fra at alle som bor hjemme til dem er i 20 åra låner av foreldrene hele tiden. Når det kommer til det med spill, jeg elsker spill, jeg spiller pokemon, zelda, mario og diverse serier jeg vokste opp til og det har jo ingen ting å si om modenheten har det? Bare skytespill er jo så kjedelig! Jeg ble fortalt når jeg var liten at jeg ville vokse ut av å like spill og tegnefilmer når jeg ble voksen, det var halveis rett. Jeg får aldri lyst til å se noe tegneserier lenger, utenom simpsons og pokemon som har en helt spesiel plass i hjertet mitt

 

Pappa bodde hjemme til han var 23 år, men han var ofte på båten og arbeida, gjør det han til en ikke voksen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg forstår ikke tankegangen til noen som ønsker å "flashe pølsa si" til kvinner helt uprovosert. Hva er det de ønsker å oppnå?

Jeg har hørt om damer som gjør slikt også. Motbydelige mennesker.

 

 

Er det virkelig så mange som oppfører seg på den måten? Høres jo ut som Oslo er spesielt ille, eller at du tilbringer tiden på feil type sted. :hm:

Jeg skylder på alder (23) og MODENHET i akkurat dette tilfellet, men ja, det er veldig vanlig. Det har skjedd meg flere ganger hvis det har vært mye folk og trengsel og jeg smyger meg forbi folk at noen tar hånda oppunder skjørtet mitt og tar meg i skrittet feks. Eller at folk som tror de er kjekke og guds gave kommer løpende ut på dansegulvet og begynner å "grinde" som de sier og jokke og tror det er det alle jenter liker, eller at de skal begynne å kline etter bare å ha sagt navnet sitt. Har også opplevd at noen bare har tatt tak i hånda mi og dradd meg av gårde i selvsikker "du er fin, kom nå skal vi to pule :D" stil.

 

Hver kveld er selvfølgelig ikke sånn. Men det er mye av det, ja. Verst er det jo med de som kjører hånda opp i skrittet uten at jeg registrerer hvem det er en gang. Personlig oppfatter jeg slike ting som MEGET ubehagelig. Men mange menn og gutter har en " så ille er det ikke? Du overdriver!"- "ikke ta deg så nær"-Holdning.

....Skikkelige mannfolk altså...

Fy faen, så respektløst! Intimsoner er individuelle, og bare fordi noen kunne fint tålt å fått en fremmed kvinnes hånd ned i buksa uten videre, betyr ikke det at andre er likedan. Alle er forskjellige og reagerer forskjellig på ting. Det skal respekteres! Jeg har selv blitt utsatt for misbruk og har faktisk opplevd at folk har sagt at de ikke syntes det var noe å ta sånn på vei for. Det er så utrolig respektløst å si sånne ting. Faen altså, at ikke folk kan tenke litt lenger enn sin egen nese. Det er virkelig provoserende. Føler med deg, Ciklide. Enig i at sånne folk fortjener ballespark!
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-292501

 

Hvorfor kan ikke alle behandle alle med respekt?

Man går da ikke opp til en jente/gutt og tar de i skritet sånn uten videre.

De fleste vokser av seg det der når de blir 16-17.

 

Jeg har aldri gjort det og jeg er 22,5

Lenke til kommentar

 

Hvorfor fikk vi egentlig sitatpyramidene tilbake? (^)

Mangelen på muligheten til å sitere mer enn ett nivå i mer "avanserte" debatter, bl.a. i politikkdelen, skapte større problemer enn de som ikke klarer å slette unødig sitering i andre deler.

 

Det var aldri mangel på mulighet for å sitere på flere nivåer.
Lenke til kommentar

Jeg er redd for å sjekke opp jenter pga ballespark, noen tips? Jeg tenker ikke på byen, men ellers. Er det ikke bra nok om jeg aksepterer et nei?

 

Jeg har fått med meg at mange kvinnfolk later som dem tåler ting, men så samler dem bare alt opp og så eksploderer dem senere. Vanskelig å forholde seg til.

Endret av Tåkelur
Lenke til kommentar

Nei Winza, ikke alle som har bodd lenge hjemme låner penger hele tiden, og nei, det å like spill gjør deg ikke umoden. Men hvis du kun sitter hjemme og spiller hele dagen og lever og ånder kun for det uten å ta ansvar for andre ting så er det noe annet.

 

Foreldrene våre sa vi ville vokse av oss spillingen fordi at før var dette ment for barn.

 

Det lages spill for voksne i dag. Det er ikke lenger en bransje bare for barn, selv om det startet sånn.

 

Du kan jo lese igjennom det jeg skrev en gang til og prøve å se litt på deg selv om du regner deg selv som en moden 23 åring eller ikke. :)

 

Therawyn: takk! Det er ikke noe gøy å gå på byen når folk holder på sånn. Er stort sett bare på barer og aldri på "nattklubber" mer. Der det er verst. Piss lei:(

Lenke til kommentar

I Sverige er det søndagsåpent ja. En av de travleste handledagene faktisk. Var dobbelt så fullt på butikkene på søndager da jeg var der sommeren i fjor.

 

 

Jeg er redd for å sjekke opp jenter pga ballespark, noen tips? Jeg tenker ikke på byen, men ellers. Er det ikke bra nok om jeg aksepterer et nei?

Jeg har fått med meg at mange kvinnfolk later som dem tåler ting, men så samler dem bare alt opp og så eksploderer dem senere. Vanskelig å forholde seg til.

Gå bort til dem, smil og vær hyggelig. Prøv å finn et samtaleemne dere begge interesserer dere for og prat i vei. Lytt og vis interesse for hva hun sier, og del dine tanker om det. Etter hvert som samtalen flyter kan du prøve å naturlig flette inn et kompliment eller to, og generelt prøve å la det flyte med avslappede skuldre.

 

Er overraskende hvor interessant man blir når man faktisk ikke en gang prøver, men bare er seg selv og oppfører seg hyggelig. Rart det der. ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen her inne som har greie på gardiner?!
Jeg leter etter sånne tjukke herlige gardiner som nesten ikke slipper inn sollys på soverrommet. Det har hengt i begge leilighetene jeg har bodd i de siste 3 årene men ikke i den nye:(

Det stod Princess på det ene settet men jeg har ikke sett noe når jeg har vært innom butikken. Bare tynne piss-gardiner.

Har denne typen gardiner noe spesielt navn?

Faen asså jeg klikker om jeg ikke har det mørkt på soverommet mitt! :(

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...