Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

vet ikke jeg

 

har selv logitec som jeg selv synes er bra

Det er sikkert et par hundre tastatur fra Logitech. Har du lyst til å si noe mer om det?

 

Vil ikke si trådløse tastaturer egner seg til gaming ;)

Hvorfor ikke? Hvis du tenker på forsinkelse er det stort sett løst for lenge siden. Utenom billigtastatur da selvsagt.
Lenke til kommentar

nei egentlig vet jeg ikke så mye

 

men det tastatrurt jeg har er veldig bra. det står k290 på

K-serien er ikke noe å bruke til spilling. Det er billigtastatur. Sikker på det ikke er K200 eller K260 du tenker på? Kan ikke finne noe informasjon om noe K290, men har selv K260 som brukes på mediesenteren. Endret av L4r5
Lenke til kommentar

Vil ikke si trådløse tastaturer egner seg til gaming ;)

 

Og hvorfor ikke det? Vil så si absolutt at det gjør det, bare tull når folk sier trådløst ikke egner seg til gaming, da dette mist er like bra. Største forskjellen er vel at det ikke har en hau med lys og lignende. Har Corsair Vengeance 2000 som er et trådløst headsett og er strålende fornøyd med kvaliteten så tror nok ikke trådløst tastatur er noe dårligere enn et med kabel :)

Endret av ChristofferRudi
Lenke til kommentar

Det er så overdrevet det der med at alle i USA er så feite, ja det finnes en del. Men hele landet er ikke feit, det er så mange, spesielt i et land som Norge som er så fordomsfulle. Vi er et mye mer egoistisk, asosialt, klagende og fordomsfullt folkslag enn hva amerikanerne er. Så om amerikanerne er feite, la oss heller prøve å fikse våre egne problemer før vi går rundt å tar pekefinger på alle andre.

60% av voksne er overvektige, så overdrevet er det ikke. Men en tåpelig ting å være all high and mighty om, det er det.

Lenke til kommentar

Kan fort begynne å lagge litt når strømmen begynner og bli dårlig osv. og det og bytte batterier kan fort bli dyrebart i kamp-situasjon.

 

Ellers vet jeg ikke om det finnes noe serlig med mekaniske trådløse gaming-tastaturer på markedet.

 

Nja. Som jeg sa har jeg Corsair Vengeance 2000, når dette begynner å bli tomt får størm merker jeg ingenting og når det først går helt dumt er det så klart, men da er det bare å koble i USB så er det oppe å går igjen i løpet av 2-3 sekunder. Blir så klart litt annerledes når det kommer til tastatur som vanligvis går på batteri, men et tastatur bruker ikke så alt for mye strøm så de små kostnadene der skal jeg nok klare å ta med rå til ;)

 

K260 stemmer bedre, ja. Fortsatt et billigtastatur.

 

Har du tips til et tastatur som kan være et godt valg? Sett litt rundt, men er jo veldig varierte meninger når det kommer til nettopp det med hva som er et bra trådløst tastatur.

Endret av ChristofferRudi
Lenke til kommentar

Tror så absolutt på at det er irriterende, merker at det er kjedelig når mitt headsett kutter også, men blitt såpass glad i trådløst nå at jeg vil heller ha det lille bryet en gang i blant fremfor unødvendige kabler. Nå er tastaturet du linker til heller ikke et spesielt godt tastatur sånn jeg ser det. Det er et billigtastatur og er nok beregnet for andre ting enn spill. Jeg betaler gjerne litt for å få et trådløst tastatur av høy kvalitet og da tror jeg heller ikke jeg vil oppleve problemet du beskriver i en så høy grad :)

Endret av ChristofferRudi
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sånn feithet som enkelte opplever i USA er et samfunnsproblem og jeg tror (har aldri vært så feit selv, eller kjent noen i den situasjonen) at det er mye vanskeligere å komme seg vekk fra en sånn situasjon i USA enn det er i Norge, selv om mat er litt dyrt her. Vanlig overvekt,sånn at noen er 10-12 kilo over idealvekten er noe man kan løse på relativt kort tid, jeg har selv gått ned sånn 10 kilo siden sommeren uten å gjøre en skit for det, og er ikke et stort problem. Om man derimot er så feit som folk man ser på bilder fra USA (og som egentlig er veldig sjeldent, håper jeg?) så tror jeg det er enormt mye vanskeligere å slanke seg, + at man er så mye mer eksponert til usunn mat der, ihvertfall på Manhattan. Statistisk sett er det vel langt vanligere å være så feit i USA enn i andre land, selv om nordmen overdriver med hvor vanlig vi tror det er.

 

I morgen skal jeg poste tulleinnlegg igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...