Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Vanskelig når man ikke har kjøpt gavene på butikken, eller når det teknisk sett ikke var en butikk man kjøpte de andre gavene i, men en bod :p

 

Da blir situasjonen annerledes. Får håpe at de som mottar pakkene setter pris på alt arbeidet du har lagt ned i innpakningen.

 

 

Hørte på Tshawe i ca. 45 sek. før jeg kastet det jeg hadde i hendene og stormet mot nødutgangen.

 

Redde den som reddes kan!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nei, jeg fikk det ikke sånn før jeg flyttet hjemmefra for noen år siden.

Det gjelder ikke når jeg kommer hjem igjen, da blir jeg vekket tidlig uansett når jeg legger meg. Og legger jeg meg tidlig på kvelden, blir jeg vekt av minstesøss, samt av mamma, som begge nekter meg å sove når jeg vil. -_-

Uff da.. :o

 

Jeg hater at Twilight har blitt så populært. Jeg leste serien for en god stund siden og den er dritbra. Men at jentene blir helt "Ååh, Edward er så perfeeeekt!" gjør meg litt .. kvalm.

Lenke til kommentar
En av de kuleste filmene dette tiåret. Gled deg.

Nåja, det er vel å dra det milevis for langt. Om ikke dette er den eneste filmen du har sett på ni år riktignok. Den er tidvis utrolig kul og tidvis "la meg dø, dette for ille"-kjedelig.

Helt enig med deg om at den tidvis er utrolig kul. Likte filmen, men ga me ikke noen "wow-opplevelse" akkurat.

 

God dag!

 

Minus danset på dansegulvet i går. Veldig spennende, da jeg ikke driver med slikt, egentlig. Kom meg også inn på 20-års utested selv om jeg ikke er 20. :)

 

Sist jeg gjorde den feilen å bevege meg ut på et dansegulv var på en bursdag for noen år siden. Skal drikke før jeg gjør noe sånt.

 

Hva slags utested var det? Fjortisfyll eller et sted det var verd å være?

Hm, nå er ikke jeg så veldig erfaren med utesteder, men det er det utestedet med høyest standard jeg har vært på. Både innredningsmessig, musikkmessig og folka som henger der er 20-35 år. Folk liker å danse der, i motsetning til det andre utestedet jeg var på. Der sitter folk kun ute på verandaen og røyker og roper "alle ska få" i ordentlig Kristian Valen-stil, noe jeg begynner å bli utrolig lei av.

 

Et discotek du var på? Var det et skikkelig sted? At folk liker å danse betyr ikke nødvendigvi at de er flinke til å danse. ;)

 

Jeg vet ikke forskjellen på et diskotek og et vanlig utested. Så du må nok forklare forskjellen før jeg kan svare.

 

Jeg synes Tarantino er konge på film! Jackie Brown, Kill bill filmene og From dusk til dawn er alle gode filmer! Må få sett "Inglorious bastards" snart :)

Men du nevnte ikke de to beste - Pulp Fiction og Reservoir Dogs - de må du også se! :)

Reservoir Dogs eier! Den er blant mine topp fem-filmer.

Lenke til kommentar
Jeg vet ikke forskjellen på et diskotek og et vanlig utested. Så du må nok forklare forskjellen før jeg kan svare.

 

Bare skriv litt mer om stedet du var på du.

 

kakao ja, det hadde smakt :o

 

Ingenting er bedre nå i juletider. Skal lage meg en kopp til snart før det blir album og deretter lesing på sengen.

 

Jeg kunne godt tenkt meg å drikke kakao jeg også nå, egentlig. Synd at foreldrene mine blir utrolig irritert når jeg begynner å kokkelere på natten. Rart det der.

 

Blir de forstyrret/vekket av at du lager kakao?

Lenke til kommentar

Glimti: Hm, det er i hovedsak to "avdelinger" med hver sin bar. Den ene er mer rolig, i form av sittegrupper/lounger og den andre delen har benk ved veggen og noen små bord foran. I sistnevnte rom er det dansingen foregår. Der er stilig tapet, og fargene går mye i brun og beige.

 

Edit: Musikken som ble spilt på lørdag var av typen house/trance. (Er svært usikker på sjangernavn i forhold til den musikken der.)

 

Glimti/Pinup: Ja, virker sånn. Stefaren min våkner veldig lett, og da blir han alltid så sur. Så da får jeg heller fikse kakao i morgen etter skolen. Tror forresten ikke vi har ferdigposer. Synes å huske at de smaker.. Vann? Har de blitt bedre den siste tiden?

Endret av Minus
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...