Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+5132
Heldigvis for deg snakker jeg med en heit tysker ;)

 

"What about Entwine( strange name). Does she still wants to see anybody?"

Takk. Men noe av det virket ikke helt logisk. Jaja. :p

 

Entwine er også et bra band ^^

Åja :love:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Jeg er åpen for særdeles mange grener innenfor musikken, men visse grener har jeg rett og slett ikke kommet så langt utpå etter noe høring. Får det rett og slett ikke til, så derfor styrer jeg av disse grunnene unna visse sjangre.

Lenke til kommentar
Skal du ha kvalitet hører du på Disturbed, In flames, story of the year, him, bullet for my valentine, trivium, avenged sevenfold eller luxus leverpostei!
"Skal du ha generisk metal," mener du.

Jeg vil heller si det meste av det ovennevnte er selve stjerneeksemplene på kommersiell sutrete og klein melodisk death/metalcore/thrash metal, spesielt tilrettelagt for alle halvdeppa 15-åringer som synes metal er tøft men som ikke liker musikken om ikke den klagende skrikingen brytes ned 50/50 med klisjeaktige melodiske mellomspill.
Lenke til kommentar
Heldigvis er det mange av oss som er i stand tll å vurdere musikk ut fra andre kriterium enn bpm, og som skjønner at av og til er faktisk mindre mer.
QFT!

 

Og nei, jeg er ingen sjangerhater, men mye musikk lages på "High bpm=AWSOMNESS"-oppskriften, mens det egentlig bare er skit. Hva har skjedd i kafeen det siste halvannet året, btw?

Lenke til kommentar

He he, ja, kan være pes.

Blir vel til at jeg dukker opp i Bergen nå tipper jeg. Søss stikker vel dit på medisin eller Handelshøyskolen eller noe sånt til høsten. 2/3 av karakterene hennes er 6ere og resten er 5ere, så hu kommer nok inn, og da skal jeg gi henne dårlig samvittighet ved å komme på besøk, siden hu aldri kommer på besøk på Steinkjer :p

 

Talk to me, I am whispering.

And everybody knows where I come from.

Out of flames, everybody knows my name.

 

Denne sangen er litt for bra ^^

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...