Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Jeg skjønner det IKKE! For det første; hvordan kan noen misslike Bulgaria sin låt i MGP 08? Låta er annerledes, den er variert, den er fengende, den inneholder en vakker kvinne, den inneholder kule DJ'er, musikkvidoen er noe av det feteste jeg har sett, og hele låta er ufattelig stilig!

 

Og for det andre; hvorfor kom den ikke videre til finalen? Grunnen tror jeg er at folk lot være å stemme på den, fordi de visste at noen andre kom til å stemme på den, så de sparte penger ved å ikke stemme, på en låt som alikavell ville komme til finalen (lang og fin setning). Eller så har folk bare dårlig smak!

 

Hva mener du? Sjekk den fete videoen, og hu råstilige dama!

 

syns den sangen er bra jeg, har den på pcn :p

Burde gått videre ja, tror island vinner hele skiten jeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig mye dårlig i MGP, så skjønner hva du mener Datasmurf. Men nå er det faktisk en del fete låter også, så det er morro å følge litt med =) Samtidig er det artig å se hvor bra Norge kommer i forhold til mange andre land. Norge har faktisk en ganske bra låt i år. Det er kult å se at andre folk digger Norge! hehe ;)

Lenke til kommentar
Jeg blir gaaal... Prøver å finne den sangen der en mann synger om hu jenta som drepte masse folk på skolen sin bare pga. hun kjedet seg en mandag... BLIR GAL, finner den ikke.

Endelig fant jeg den! "Boomtown Rats - I don't like Mondays"

 

 

Er det ikke flere sanger "inspirert" av den hendelsen?

Mener at de nevnte en kjent mannlig solo-artist på en av dokumentarene som gikk på discovery, men kanskje det bare er meg som surrer.

Endret av NiXx
Lenke til kommentar

Huff, high-school massakrer er noe herk.

Ikke bare på grunn av hendelsen, men på grunn av all kladringen av ting man ikke forstår (lès musikk), og av personene selv.

Foreldre som deler ut skyld uten å tenke "er det noe vi har gjort feil?" først er patetiskt.

 

Selvfølgelig er det dog også de som ser inn i seg selv, men ikke finner noe galt..

Endret av NiXx
Lenke til kommentar

Jeg, for min del, ser et ufattelig herlig mønster i det der. Som oftest er det ikke foreldrene eller noen andre sin skyld. Avogtil kan man se på mobbing og utestengelse som en faktor i det hele, men disse menneskene er mentalt forstyrret på et plan der de burde fått hjelp og lært seg å utvikle sosiale antenner for lenge, lenge, lenge siden.

Lenke til kommentar

Nei sier ikke at det nødvendigvis er foreldrene sin skyld, og at for eksempel som i Virgina Tech, så burde det ha ringt en bjelle ganske tidlig.

 

Og jo, er enig i a hjelpevesen osv er viktig, men da gjelder det jo også for de rundt vedkommede oppfatte at noe er galt.

 

En gal person vil jo aldri innrømme at han er gal.

Lenke til kommentar

Fordi folk vil i media, og man legger lettere merke til ting når "løsningen" er blitt fortalt.

 

 

Er som i jeopardy, "Å jaaaaa! det visste jeg jo egentlig, huff at det går an", har vel litt med at folk ikke vil at andre skal tro at de ikke merket en psykopat på skolen sin.

 

Hadde jeg merket en psykopat hadde iallefall jeg sagt i fra, og ikke bare gått rundt og gjort mitt vanlige dagdrivende gjøremål.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...