Gå til innhold

Prisantydning for WoW acc. 70 Hunter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
10.000, prøver du og være morsomt... ingen kan være så dum O_o ...

 

hvis du lurer på om jeg prøver å være "morsom" så prøver jeg ikke det nei. Er rimelig sikker på at han er seriøs, vi har prata sammen på VT, og jeg begynte å snakke med han for rundt 2 uker tilbake, og han virker ikke som en scammer. Jeg har også latt han prøve accen min 4-5 ganger mens jeg er på skolen, og tro det eller ei, det har gått bra ;) Jeg gir han et random passord mens jeg er logga på WoW, så når jeg får DC bytter jeg til mitt vanlige igjen, han får ikke gjort noe spess innpå account managment uansett, for han ser ikke fullt navn, ergo han kan ikke flytte charren min til en annen account.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

du kan få tilbake accounten ved og sende in gjenom det skjemaet dem har på blizzard sida , http://www.wow-europe.com/support/security...orm.html?lan=en så velger du kategorien av at account comprimased/hacked, og så vil du få opp eit skjema, hvor du skrive cd key og sender dem eit bilde av bankort/kjørekort eller noe så etter rundt 3-4 dager får du tilbake mail med nytt passord og dem har også endret mailen tilbake til din. så ikke noe problem og få tilbake kontoen.

 

det beste er og gjøre det gjenom norske folk hvor du da har all info om hvem og hvor dem bor ved hjelp av tlf nr og bankkonto nr.

www.zett.no fks legger mange ut wow kontoene sine og bruktmarkede på hardware.no siden

Endret av Kurt-Inge
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...