Gå til innhold

iPhone-tråden|Telefon, iPod og internett!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann! Håper å kunne få svar på spørsmålet mitt her!:)

 

Kjøpte akkurat en iPhone, ferdig unlocked og alt mulig i Kina.. Versjonen er 1.1.2 (3B48b) og jeg lurer på om det er noe problem for meg å oppgradere til 1.1.3 via iTunes?

Vil telefonen da bli sperret igjen, både for innstallering av programmer og operatørlås?

 

Mvh

Kjellesvig

Lenke til kommentar

Hei, jeg kjøpte en ny iphone og er så lat at jeg ikke gidder å lese gjennom alle trådene. Kan noen også komme hjem til meg og hjelpe meg?

 

 

Ser at du er ny her så det er ikke meningen å skremme deg :) Men vi har 22 sider her hvor du sikkert finner den informasjonen du trenger. Evt så har du mye bra på www.ipod1.no/forum med mange dummyguides.

 

Men for å svare på spørsmålet ditt, så vil den bli sperret dersom du oppgraderer, men det finnes et utrolig legg måte for å åpne den igjen til 1.1.3. ZiPhone heter den.

 

Se her :http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?f=153&t=189570&sid=9e455f221bf68a4228e8eb1f5fba6708

 

OT: Bra "joined" tidspunk på deg, 13:37 :)

Endret av Wabby
Lenke til kommentar
Forresten, ettersom jeg mistenker at du har en forbindelse med unlock.no, kan jeg tipse om en liten feil i iphone-guiden. Når man har låst opp telefonen, står at man skal hente "Unlock tools 1.1.2" via instaler. Problemet jeg møtte på var da at 1.1.2 jailbreak-en nektet å fungere fordi man måtte brukte oktoprep. Ergo måtte jeg starte hele prosessen på nytt, men denne gangen med oktoprep - da fungerte det.

Dersom du sikter til  denne guiden så er nok den riktig jo - "Scroll down to Unlocking Tools and install 1.1.2/1.1.3 OTB Unlock" - den installerer oktoprep automatisk.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Jeg skal over til statene i sommer og vurderer å plukke opp en iPhone mens jeg er der. Noen som vet om man får kjøpt i butikk uten abonnement eller er det kun med binding? Og ikke minst; funker det å unlocke alle versjoner t.o.m. firmware 1.1.3?

Lenke til kommentar
Jeg skal over til statene i sommer og vurderer å plukke opp en iPhone mens jeg er der. Noen som vet om man får kjøpt i butikk uten abonnement eller er det kun med binding? Og ikke minst; funker det å unlocke alle versjoner t.o.m. firmware 1.1.3?

Det er svart på x antall ganger få sider bakover her ;)

 

Svarene går mye på at man må i en apple store, da kan man kjøpe uten noe spm, og ja man kan unlocke 1.1.3 nå...

Endret av Anveda
Lenke til kommentar

Lurer på om noen her kan svare på to ting..

Når jeg har brukt customizer, og ordnet om på iconene, hvordan forblir det slik? Finner ikke noe load/lagre funksjon. Og når jeg går ut til springboard igjen er alt som før.

 

Den andre tingen er SwirlyMMS, når jeg åpner prg. går det bare automatisk tilbake til springboard. Noen som vet en løsning?

Lenke til kommentar
Har så lyst på den telefonen her at jeg går snart i taket<

 

edit: forresten, hvordan er den å ha i lomma? Ikke sæggebukser, de med litt trangere bukser kan heller svare^^

iPhone passer ypperlig i bukselomma. Bedre å ha en telefon som er tynn og stor i overflate enn tykk og liten i overflate. iPhone glir med andre ord rett ned i bukslomma uten problem;)

Endret av mesha
Lenke til kommentar
Apple store

 

Unit V6a, Upper West Mall

London, NW4 3FP

020 8359 1050

 

og

 

Apple store

 

235 Regent Street

London, W1B 2EL

020 7153 9000

Takker!

 

Og så kommer det uunngålige spørsmålet som ingen klarer å gi noe vettugt svar på. Når kommer apple med ny iPhone? Nå som 16 gig utgaven nettopp er sluppet har de vel skapt en pause fram til slipp av neste telefon. De forrige kom jo i slutten av juni 2007. Får vi se en før denne tid eller kommer de først med en utpå høsten?

 

Det er jo rykter om en eller annen jippo i slutten av februar. Apple har hyret inn et tvselskap i denne perioden men ingen vet hvorfor. Personlig tror jeg mest at dette har med den kommende spillkonsollen deres å gjøre (ref alle sakene patentsøknader fra apple om dette), men det er jo lov å håpe på en ny iPhone med 3g og GPS.

 

Apropos 3G så blir vel ikke det skikkelig bygget ut i USA før til høsten mener jeg å ha lest. I så måte vil det passe bra med en høstlansering fra Apple på 3g iPhone.

 

 

Det kommer jo alltid ny hardware og prisene faller jo jevnt og trutt og så man kan jo ikke vente i evigheter på ny hardware, men heller kjøpe det man har råd til her og nå.

Endret av Mazeking
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...