Gå til innhold

Call of Duty 4: Førsteinntrykk. PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg drar spillet med alt på extra av det som ikke krever DX10 og oppløsning på 1280 x 1024 AA/AF=6/8 , specsa mine står i signaturen min, flere av dere bør kunne kjøre dette uten problemer. Dette er altså uten etterslep hos meg, det vil si veldig nærme 60 fps mesteparten av tiden bortsett fra da det blir veldig mye skuddveksling og granater, spillet mitt fryser også etter en stund og PC-en må restartes så jeg må nok sette ned litt skal jeg få optimal opplevelse (eller bare anskaffe meg en bedre pc :p)

Endret av Sk8on
Lenke til kommentar

merker ikke forskjell nesten, noe i singleplayer som har mer spesielle effekter som gjør det litt værre å dra, men ellers ganske likt.

 

Reverto: du skal nok klare å kjøre spillet, hvor mye instillinger du klarer å dra det på er uvist i grunn :p

Endret av Sk8on
Lenke til kommentar

Skaffa meg COD4 Modern Warfare på torsdagen... Må innrømme at jeg synes spillet er helt enormt rått.. Det er så innpakka med action konstant, feelingen ved å ha mål som f.eks "levle opp til nytt utstyr" osv er en drivkraft som får meg på høgget iaff. Fantastisk spill, gleder meg til imorgen etter jobb, da skal det games :D

Lenke til kommentar

Jeg persolig syns G3 er like fet uten noe attachments jeg, den er helt utrolig med iron sight til og med, utrolig accuracy, bare synd at man får den så seint, 2nd Ltn. men spillet har helt klart tatt ideer fra Battlefield 2 med ranks osv, dette er et genialt system for å få spillere til å spille dette lenge, det jeg savner egentlig er at stats blir lagra på en server istede for i en fil på pcen din, man kan lett miste den, det er litt synd.

Lenke til kommentar

hvis du ikke vil at profilen din skal bli slettet, lag backup en gang i blant

 

[your dir]\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players lag kopi av players mappa når du føler for det, og det vil ikke skje, i værste fall kan det hende du mister litt XP, men CoD er ikke vanskelig å få opp lvla i da :)

Lenke til kommentar

Flott spill, helt enkelt!

 

Men det som overrasker meg mest, er at jeg må ned på low på alt samt laveste oppløsning for at det skal gå sånn noenlunde greit på den bærbare med TL56-Go7600-2Gb.

 

Regner med at jeg kommer til oppgradere min stasjonære med raskere minne og 8800GT-kort utpå våren. Det blir spennende å se om 8800GT er like mye favoritt i mars/apr...

Endret av Celsior
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...