Gå til innhold

Noen som husker de gammle SSI strategi spillene?


Anbefalte innlegg

Lese over omtalen av Fantasy Wars og der blir det nevnt "skikkelig nyversjon av: SSI-klassikeren", det var da jeg fikk flasback på de kule Coverne jeg så fra SSi men jeg kjøpte aldri et av spillene slik at jeg fikk testet. Det var jo alt fra fantasy til andre verdenskrig etc etc (eneste jeg har prøvd er Eye of the beholder 1 og 2 til Amiga men dette var jo ikke strategi).

 

Så spørsmålene er

 

Hvor bra var disse spillene?.

 

Hvilket spill er det beste fra SSI (strategi sjangeren).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

fant en link til denne serien her, men bare 1 av dem er windows versjon, resten er dos. Kan jo prøve å få det til å funke på Vista men tvilen er stor. Grunnen til at jeg holdt meg unna spillene denne gangen var at jeg hørte rykter om at det var hardcore strategi og manualene var tykke som bøker, men nå høres jo dette bare morro ut.

 

http://www.mobygames.com/game-group/great-...-battles-series

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

fantasy wars. orginalen var utrulig bra. satt i timevis med det. (kanskje litt for kjedelig for dagens ungdom, men vist du likte civ1,2 var det mitt i blinken)

ssi lagde haaugevis med strategi spill, de fleste holdt ganske bra standard. nesten alle var turn based ,med mer hovedvekt på gameplay enn grafikk. det som gjorde dem bedre enn konkurentene etter min mening, var att bruker grensesnittet var veldig enkelt og overisiktlig. (ikke haugevis med unyttige menyer du ikke fant frem i, som var typisk i spill på den tiden)

Lenke til kommentar
Hvor bra var disse spillene?.

 

Hvilket spill er det beste fra SSI (strategi sjangeren).

 

Disse spillene ble av mange regnet som noen av de beste på markedet på den tiden. Panzer General er vel et av de mest kjente. Selv regner jeg Fantasy General fra SSI som et av de beste krigsstrategispillene jeg har spilt.

 

Det bør også nevnes at musikken er utrolig bra (med et virkelig sangkor og orkester), og selv idag er det ikke mye spillmusikk som holder samme nivå. Musikken ble gitt ut på MP3 i bootleg form for ca. 11 år siden (da MP3 hadde sin spede begynnelse).

 

Omtale:

http://www.csoon.com/issue13/fantasy.htm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...