Gå til innhold

The Big Bang Theory - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe, det er vel det siggen er til antar jeg Carlgutt :)

 

Gleder meg til ny episode nå, er lei av maset med Shamy.

 

 

 

Ifølge facebook siden til TBBT (den offisielle) får vi vite hva som skjedde mellom Bernadette og Wolowits i den neste episoden

 

 

 

En jente som ikke ser så mye på The Big Bang Theory sa at jeg var veldig lik Leonard, er det positivt tror dere? :blush:

Lenke til kommentar

Vel Leonard eller Johnny Galecki er jo egentlig en relativt kjekk kar, han blir bare "geeka ned" litt i serien. Så ja er vel ikke negativt skulle jeg tro, synes han ser ganske average ut i serien til tross for at de har gjort han litt mer geekish. Men skuespilleren er helt klart litt mer good lookin' som seg selv.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Jeg synes serien er genial - kan nesten ikke få nok. For min del er det vanskelig å forstå at det er flere av de som ikke liker serien, men hver sin smak ... Jeg, som de fleste andre, liker best scener hvor Sheldon er i fokus. Allikevel synes jeg hver og en av karakterene utgjør sin del av serien, og er nødvendige for at sammensettingen skal bli bra. Er ikke helt enig i at poengene i serien er "oppbrukt" ... Det er en del gjentagelser, men det hører jo med. Det handler tross alt om hvordan livene til disse karakterene utspiller seg, og alt som følger. Da er det vel naturlig at det er en del gjentagende mønstre, og ikke minst, en rød tråd gjennom hele serien.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...