Gå til innhold

The Big Bang Theory - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Utvikler historien mellom Leonard og Penny seg noe sent i sesong 2 og videre? Satt og ventet på det en stund, men skjedde aldri noe. Gikk etter hvert lei av hele greia, men får ta det opp igjen nå som jeg har sett ferdig hele HIMYM.

 

Jupp

 

Endret av timb
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132
Two and a half men er det eneste andre showet jeg vet om som er like ekstreme i bruken, og TBBT og 2,5men har begge veldig gode seertall. Det er nok ingen tilfeldighet, og litt trist for oss som foretrekker komedie uten latterboks.

Men så er det jo Chuck Lorre (skaperen av Two and a half men om jeg ikke er helt på jordet) som står bak Two and a half men som også står for TBBT. Så det er vel derfor de er like ekstreme på "latterboksene" :p

Lenke til kommentar
Hvordan er sesong 3? har bare sett sesong en og to.

Det blir for meg, mye mer 'fordummende' humor. Ikke de kløktige vitsene en har sett i tidligere sesonger.

Særegenheten forsvinner, rett og slett og karaktertrekkene kommer enda tydeligere frem og skaper mer irritasjon enn humor (Sheldon sitt tonefall for eksempel). Leonard begynner å bli morsommere og mer interessant karakter enn Sheldon, hvilket sier sitt.

Lenke til kommentar

Jeg syntes sesong 3 har vært bra til nå. Mulig det blir litt for mye til tider, men syntes ikke det har trukket kvaliteten ned så mye. Den siste episoden derimot er nok ikke noe særlig å skryte av.

 

Håper Howard blir dumpa snart, savner eventyrene med Raj! Leonard og Penny lå jo i kortene helt siden begynnelsen, men det var morsommere når alle var uten dame. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...