Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Duncan Patterson, ja..

 

Synes nyskiva er dritkjedelig. Men nå har de ikke gitt ut noe spennende siden A Natural Disaster, så det var ikke overraskende.

Og når vi er inne på Anathema. Faen så bra Serenades og The Silent Enigma hadde vært med en OK (eller bedre) vokalist. Kjipt med vokalister som ødelegger så bra musikk.

Endret av Sex Raptor
Lenke til kommentar

Såvidt jeg vet er det kun de 3 Cavanagh brødrene, og Lee Douglas og broren John Douglas som er med pr dags dato. Norske Petter Carlsen har gjort litt backing vokal på seneste plate.

 

Makan til chill musikk skal man lete lenge etter.

 

Men det er vel ikke noe for hardhausene som bor i denne tråden ;-)

 

Raptor: Jeg synes, som deg at A Natural Disaster er glimrende, men gi de 2 siste en ny sjanse. Thin Air fra We're here... osv har et fantastisk driv som enhver kan sette pris på. Det tar litt tid å få disse inn under huden.

 

Det samme går for Weather systems. Det er et album som vokser voldsomt. Vokalisten er ikke spesielt godt egnet, helt enig. Men nå er det nå slik de har gjort det en god stund, helt siden deres dedikerte vokalist takket for seg. Jeg synes valget har fungert i så måte, det er noe eget og sjarmerende over det. Dèt liker jeg.

Lenke til kommentar

Njæ, gidder nok ikke å bruke mer tid på nyere Anathema, gitt. Hindsight og We're Here Because We're Here har fått mange sjanser, men det tar ikke mange minuttene før jeg blir søvnig og lei. Utrolig kjedelig. Samme går for Weather Systems, men den har selvfølgelig ikke fått like mange sjanser. Og flere blir det neppe.

Lenke til kommentar

Så "Anathema" live i høst (bare Danny og Vincent) på pub, og det var en bra konsert (sett bort fra litt tekniske problemer). De ba alle som sto mellom baren og scenekanten om å sette seg ned på gulvet slik at de bakerst i lokalet også skulle kunne se. Ikke eff om jeg hadde satt meg frivillig på et skittent pubgulv uansett hvem som hadde spurt, men jeg sto nå så langt bak at jeg slapp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...