Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen Emperor nei, men Jørgen Munkeby dukka værtfall opp på et par sanger.

 

 

Er jævli førnøyd med festivalen. Traff mange hyggrlige folk, fikk hilsa på mange band, og musikken og stemninga på di konsertene jeg var på var fantastisk! Skal se om jeg fikk noen brukbare bilder slenge opp når jeg har samlet meg litt. 4 dager med festival, fyll og faenskap er ikke like lett på kroppen som det engang var :p

 

 

 

Highlights for meg:

 

Death Angel! Sto frammers å skreik stemmen min ut av ledd. Venter fortsatt på at den skal komme tilbake. Fikk veldig god kontakt med bandet, og er meget fornøyd med låtvalget. Fikk til og med høre en ny låt!

 

Demonic resurrection. God lyd, bra band. bra sangvalg.

 

Como Muertos. Ganskje ukjent fransk band, er skuffet over oppmøtet men kan vel ikke forvente så mange på dagens første John Dee band. Det var uansett god energi på di første radene(som besto av folk jeg tvinget til å komme)

 

Marduk. Eller mer nøyaktig når vokalisten fra Primordial dukket opp og sang duett.

 

Mayhem. Fikk en veldig fin plassering rett nedfor necrojørn, og er godt fornøyd med låtvalget. Litt pyro kombinert med 320kg kjøtt, samt en attila i lilla prestekostyme klarte godt å lage stemning.

Enda bedre stemning ble det når han kom ut på scena med et digert kors og noen bødler og messiah. Han ble festa på korset helt i front på scenen der han bare sto å gliste og hostet blod på publikum mens messiah sang Pure Fucking Armageddon. Eneste kjipe var han som sto ved siden av meg fikk et stort stykke okseribbein i øyet.

 

Exumer. Thrash som thrash skal være. Litt slapt publikum men bandet var langt fra slapt. Litt moshing ble det også.

 

Belphegor og Taake skuffet egentlig litt. Kult når Nattefrost dukket opp på scena sammen med høst, men fikk fremdeles ikke helt den store opplevelsen.

 

 

 

Fant meg jaggu en Carniwhöre EP også :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...