Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Iron Savior is the shit! liker spesielt albumene Megatropolis og Iron Saviour

 

Fun fact: Iron Savior og Gamma Ray har begge gitt ut denne sangen. Akkurat samme inspilling , gitt ut av to forskjellige band, på to forskjellige album. Sangen er skrevet av Kai Hansen, som spillte i begge bandene.

 

Kai har jo vært med i utrolig mye da. Gamma ray, Helloween og Iron Savior, lurer på om han ikke startet alle sammen også jeg.

Lenke til kommentar

Har nylig returnert fra en selvpålagt musikkeksil (hva ny musikk angår) etter noen års samling av DVD'er. Faktisk kom jeg tilbake over min stadig voksende korea DVD-samling. I Korea finnes nesten bare pop og en metall-scene er nesten ikke-eksisterende, men etter litt søking kom jeg over en av de feteste sangene jeg har hørt på lenge:

 

Se filmen hos Youtube

 

Av en eller annen grunn er det blitt plåklistret en intro (som ikke er på originalen). Angivelig skal dette være metal-core (sjangrer er ikke min sterkeste side), men så lenge jeg liker det gir jeg egentlig faen.

 

 

Hiver likesågodt enda et koreansk band, Infernal Chaos (er vel tjue andre band som har det samme navnet, men men), som tydeligvis har sniklyttet på svensk metal. Merk tittelen på sangen :!:

 

Lenke til kommentar
Har ikke hørt på Megadeth siden Youthanasia. Er det noe vits?

 

Cryptic Writings er brukbar. Risk og The World Needs a Hero kan du glatt hoppe over. Fra og med The System Has Failed har det gått oppover igjen. Mye snadder på de 3 siste (medregnet den nye Endgame skiva).

Enig i hva du sier. United Abominations, etter min mening, var helt utrolig kul. Sangen Sleepwalker er noe av det beste Megadeth har laget. Den nye platen høres ganske intens ut.

Lenke til kommentar
Batnobbit, jeg er ganske sikker på at google hadde funnet svaret ditt på null komma niks. Den blir sluppet i morgen forresten. Hele platen kan streames på Megadeth's myspace og.

 

Endgame er faktisk ganske bra må jeg si. Enkelt den beste siden Youthanasia.

Sant det, men da ville vi ikke ha diskutert Megadeth.

Tror min ble sent i dag ellar på lørdag fra Play.com men er ikke sikker. Hvordan er den i forhold til United Abominations?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...