Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

hvor lenge er hasjen i kroppen


Gjest askergutt

Anbefalte innlegg

Gjest askergutt

hvor lenge er hasjen i kroppen?

 

enn kompis av meg sa at han leste på nettet at det ikke satt i mange dager når det var lengesiden man hadde røkt sist. jeg tror det er lenger i kroppen, hvem har rett.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

er det ikke forskjelig om de tar urin eller blodprøve? jeg spurte han om hvilke side han leste på. han sente link til www.erowid.com

 

jeg sitter på en familiepc så jeg tørr ikke å sjekke den siden. kan noen se hva det står om testing der?

Lenke til kommentar

 

 

men om man har røyka det 3-4 gange. men det er minst en månte i mellom hver gang. hvor lenge tror dere det sitter da.

9592578[/snapback]


Som det allerede er nevnt i tråden opptil flere ganger, det vil ta rundt 2 uker før du kan være sikker på at man ikke har høye nok verdier av THC i urin. Det tar imidlertid lengre tid, opptil 5-6 uker, hvis man røyker ofte. Én gang i måneden er ikke ofte, THC og de andre virkestoffene vil da være helt ute av kroppen din innen du tar deg en ny joint.

Forøvirg rimelig patetisk svar av medlem-130744, av flere grunner. For det første er ikke cannabis avhengighetsskapende, eventuelle symptomer på abstinenser kommer av psykisk avhengighet. Da er det ingen vits å dra på avrusning.

For det andre er det en stor forskjell mellom å bruke og misbruke et rusmiddel. Å røyke cannabis hver dag er misbruk, på akkurat samme måte som man ikke drikker alkohol hver dag. Å ta seg noen halvlitere eller en joint en gang i blant er ikke misbruk.

Hvis du mener at en person som røyker cannabis én gang i måneden burde bankes opp, så burde du virkelig revurdere ditt syn på virkeligheten. Trangsynte mennesker er bare provoserende. Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Detection Period in Urine: 

Single Use :  1-6 days 

Weekly Use :  3-9 days 

Daily Use :  7-30 days 

 

 

 

Hasj er ikke så farlig, alkohol er da like ille. Å jeg har anelse på at trådstarter selv tar seg en blås, hehe

9591726[/snapback]

 

 

Står det noen plass at det ikke er han det handler om=?

9592219[/snapback]

 

Står det noen plass det er han det handler om ?

Lenke til kommentar

La meg illustrere, Spartan, med følgende fortelling:

 

Klassen vår på klassetur til London. En av dagene var vi på Hard Rock Cafe sitt "gitar-museum" hvor det står utstilt en rekke gamle kjente gitarer og andre instrmenter fra forumds tider. En av de mer gitarinteresserte i klassen fikk til og med holde og "spille" på Jimi Hendrix Flying V-gitar. Uansett, så vet jo vi som kjent at Jimi Hendrix røykte hasj. Og to dager senere når klassen landet på Flesland i Bergen, ble denne klassekameraten sniffet opp av narkohunden og måtte inn til avhør av politiet.

 

Så da hadde altså hasjlukten gått fra Jimi Hendrix sin hasj til gitaren som så har stått i mange år, som så videre har smittet over på vår kamerat som da har blitt stoppet av narkohunden. Sjansene for at du blir tatt om du har røykt dagen før ville jeg da tro er ganske formidable. Det ville faktisk overaske meg om du eksempelvis greide ikke å bli tatt.

Endret av Snorre
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...