Jump to content

Luv

Medlemmer
 • Content Count

  613
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Luv

 • Birthday 09/12/1988
 1. Det samme lurte jeg på for noen dager siden. Ringte inn og spurte om det var mulig å hente varene på omlastningsterminalen. Svaret jeg fikk var et brakende nei. Alt av pakker og brev ligger i containere og hadde ikke blitt sortert enda. Du må nok antageligvis kjenne noen innenfor posten for å det ut før det er kommet til postkontoret.
 2. Trenger ikke noe PUA-skillz for å få fine jenter til sengs. Pleier å holde med litt dirty smalltalk.
 3. Ga mor og far en helg med barnevakt xD (Ble veldig glade :O) Nintendo ds til bror og dukker til søster.
 4. Jepps, da deler vi samme oppfatning.
 5. Man blir jo ikke avhengig av THC på samme måten som av nikotin. Klart det kan bygge seg opp til en slags psykisk avhengighet etterhvert, men det blir ikke slik at man kjenner "THC-suget" slik som med nikotin. Det jeg mener kan skape avhengighet når det gjelder hasj, er at folk som gjerne er vanskeligstilt i en eller annen situasjon, bruker det til å flykte fra virkeligheten. Man tømmer på en måte hjernen og klarer å fokusere på helt andre ting. En annen ting er jo at folk kanskje kan tro at de ikke kan ha det morsomt uten hasj, som fører til at røykingen fortsetter. Er jo forsåvidt ikke noe galt i å ta seg en jonas i ny og ne, så lenge man ikke blir sittende inne hver dag å puffe. Det har kanskje noe med det nettverket man får når man røyker, hva slags folk man blir hengende med. Imo er hele saken blåst helt til himmels Grunnen til at så mange er i mot det, er jo at de tror hasj fører til at man går over på tyngre stoffer. Det er vel egentlig kun tilfelle i veldig få saker. PLix no burn. Min mening..
 6. Setter seg av og til biter av mat fast rett under tunga, og da pleier jeg bare å stikke fingen langt ned i halsen og pirke det ut. Trosser brekningene!;O
 7. Den lyden som kommer når man har fått sand i munnen og biter igjen tennene. *krrrrtsh krrrtsh*
 8. Fikk se en jeg og. Så den rett fremfor meg i bilen. En kjempestor flammeball som datt nesten loddrett ned. Husker ikke om det var før eller etter jeg fikk se den, men hele området ble hvertfall lyst opp. Akkurat som et blå\grønt dagslys så langt jeg kunne se. EDIT: Samme sted som ( http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/1.4086722 )
 9. Hvorfor maser folk om at det svir? Man påfører det FØR man legger seg. Da skal man kunne sovne før det begynner å svi.
 10. Tror det står Kjellken, whatever that means.
 11. Gah, etter å ha snust i ett år, kan jeg ærlig talt si at jeg ikke kjenner noe som helst etter den første snusen om morningen. Ganske kjipt. Føler ikke det er nikotin som gjør at jeg er "avhengig". Tror jeg rett og slett er blitt avhengig av å ha noe under leppa. En tyggis kan gjøre så og si det samme som en snus, for min del.
 12. At en person kler seg litt "emo" (som dere kaller det), er da ikke synonymt med at de driver med selvskading\kutter seg selv?
 13. Skjedde med meg på toget. Kledd for vinteren i et varmt og stappfullt tog. Først begynte synet å blinke, så besvimte jeg. Etter å ha fått hjelp til å komme meg på bena igjen, ble synet plutselig svart. Trodde jeg hadde fått hjerneskade i fallet eller noe sånt. Synet kom tilbake etter 3-4 minutter. Virkelig skummelt.
 14. THC vil ikke sitte mye lengre enn en uke i kroppen. Det vil derimot befinne seg endel nedbrytingsprodukter i kroppen opptil en mnds tid etter siste inntak.
 15. Rister bare litt. Aldri hatt problemer med piss i boxeren..
×
×
 • Create New...