Gå til innhold

Chuck - Alle sesonger (USA-sendetid) - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Jeg må også si meg utrolig fornøyd med dagens episode. Men for min del hadde det kanskje vært på tide å avslutte serien (Ikke at jeg vill slutte å se på Chuck, gleder meg hver uke til ny episode).

 

Å endelig godt at Sarah (kanskje vi får vite hele hennes faktiske navn snart) slutter å være så forbanna sta.

Vel jeg tror den neste episoden er lagd som en serie avsluttning... Noe som ikke hadde vert så dumt siden ting begynner og falle på plass.

Blir ganske fornøyd egentlig hvis neste episode ikke slutter med at Chuck får tilbake intersectet, mister "gløden" med Sarah, Morgan kommer kypende tilbake til Bymore etc kun for å kunne lage nye sesonger..

 

Føler neste episode virkelig bør bli en wrap..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+432

Før jeg så denne episoden håpte jeg at det var en avslutning på serien. Nå... Wow! For en sykt bra episode! Gleder meg til å se mye mye mer av dette her!

Lenke til kommentar

Jeg likte virkelig denne episoden, den begynnte kansje litt Rolig(les:kjedelig), men utviklet seg til å bli utrolig(har ikke ord for det). Likte veldig godt slutten og er veldig glad for at Chuck er tilbake til å være intersectet. selv om det virker som om forfatterene har blitt litt inspirert av Jake 2.0 anngående disse "evnene" som kommer med denne oppdaterte versjonen. Alt i alt Chuck er bedre enn noensinne og jeg håper virkelig det kommer en ny sesong.

 

En ting jeg synest er veldig spesielt med Chuck er måten karakteren blir fremstilt på i de ulike miljøene. som f.eks. når han er på Buy more er han liksom den store helten, men ute i feltet er han en pingle (misforstå meg rett). Men dette er så klart på god vei til å forandre seg nå, tenkte bare å få det ut før det var for sent.

Lenke til kommentar

Det så virkelig stygt ut for Chuck og gjengen i intersect-rommet. Jeg trodde de skulle skyte de og så ville det bare være "the end" på hele serien.

 

Kanskje en mellomting mellom død Chuck og supermann-chuck hadde vært tingen? :p Gleder meg til å se super-chuck med skytevåpen.. :D

Lenke til kommentar

Det er selvfølgelig synd hvis det ikke blir noen hel sesong, men på den andre siden er det mange serier som greier seg fint med 13 episoder per sesong. Det positive med det blir da at det mest sannsynlig ikke blir så mange "filler" episoder. Jeg gleder meg i hvert fall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...