Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Jeg skal til Thailand et par uker, og da tenkte jeg på å ta med denne 1000H som jeg har kjøpt meg. Noen spill eller annet snacks som er å anbefale som tidtrøyte? Har sett den lista her: http://wiki.eeeuser.com/list:games men vil gjerne ha flere tips. Jeg har Football Manager på cd her, hvordan skal jeg få den inn på maskina? Ser for meg at jeg må overføre fra den stasjonære, men vil jeg få startet spillet?

 

Finnes den noen måte å få koblet til to headset? Kjekt å ha når en vil se film på fly eller annen offentlig plass :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som alltid tar jeg med meg pcen på lange turer så jeg kan se en film eller to, intet unntak på denne turen.

Jeg hadde natten før jeg skulle reise bare sovet 3 timer på ett sykehusgulv og var nokså trøtt, så jeg orka bare se en film før jeg pakket pcen ned i bærevesken (som jeg lukket igjen og la under meg på gulvet).

Jeg sovvnet og sov så og si hele turen før jeg våknet en halvtime utenfor Oslo når en fyr som satt på motsatt side av midtgangen for meg skulle gå av bussen. Da bussen kjørte videre igjen fant jeg ut at jeg skulle pakke alle tingene mine så det ikke ble stress når jeg kom frem, da oppdaget jeg at pcen var borte :\ Det var relativt få folk på bussen, og han som gikk av var den eneste som så at jeg brukte pcen.

Jeg kontaktet sjåføren og hørte om noen hadde funnet pcen min (jeg tenkte den kanskje hadde seilt litt av gårde og ut av vesken i løpet av turen), men det var ett skuffende nei fra han. Jeg lette også gjennom hele bussen, oppi alle seter, og under alle seter da bussen sto i ro og var tømt for mennesker... Irriterende, bare 1,5 mnder gammel pc :mad:

Lenke til kommentar
Har 1000H matt eller glossy finish. Usikker på om jeg skal kjøpe svart eller hvit. Hvordan er støynivået?

 

Glossy, men ikke vulgær... Støynivået er jeg tydeligvis ikke den rette til å bedømme, folk mener de ikke hører sin, men jeg har en annen oppfatning, man hører den, men under vanlig bruk er det på ingen måte hørbart, går fint ann å bruke den til å spille sovemusikk bl.a. :)

 

/Espen

Lenke til kommentar
Stemmer det at det er Amentio som har den billigst (innkl. frakt)?

 

Er jo ikke værre enn og sjekke hos feks prisguide.no. Kan være verdt og sjekke hvor mye den lokale elektro forretningen krever for den.

 

 

Skal sies at jeg har en sort og den får flekker bare jeg tenker på og ta på den. Kan være verdt og kjøpe den hvite da jeg tror at den vil se penere ut om du ikke ønsker og pusse den konstant.

Endret av Ördög
Lenke til kommentar
Hei. Jeg fikk meg en 1000h får ikke så lenge siden, kjempefornøyd så langt om man ser bort fra én ting; Den går i ventemodus helt uten videre (tilfeldig). I starten mistenkte jeg at varmeutvikling var årsaken, men har slått fra meg dette da det kan skje kun 1 minutt etter at maskinen er slått på. Har sjekka strøminstillingene, og alt ser ut til å være i orden der.

Håper for all del at det ikke er hardware-feil. Flott om noen har en løsning! PS. jeg har XP.

 

Bump bump! Om det ikke er noen løsning, kan jeg isåfall disable ventemodus?

Lenke til kommentar
Har nå fått EEE 1000H med Windows i posten. Hva er det første jeg bør gjøre? Laste ned antivirus-program? Hvilket?

 

Avast eller AVG, og så kan du legge inn programmer du pleier å bruke...

I mitt tilfelle MediaMonkey, OpenOffice, WinRar, Firefox og alt annet jeg har behov for... Men ikke lemp den full av masse dritt du ikke trenger ;)

Endret av Deem
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...