Gå til innhold

trenger bedre kondis 17 år


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er da 17 år gammel gutt fra Bodø. jeg trente regelmessig i 7 år men sluttet med alt når jeg gikk i 10. klasse. Jeg går nå på vg2. Jeg gikk 7 år på fotball og 5 år på teak won-do. Men nå har jeg vært uaktiv i rundt 2 år og kondisen har forfalt ganske mye. Jeg spiser mellom 3-4 måltider per dag.

 

Eneste trimen jeg har nå fortiden er: gymmen på skolen, men det er bare 2 timer i uka. Korte turer med hunden, hun er bare en liten valp ennå og gåing/sykling til kompiser og skola.

 

Jeg prøvde å jogge i våren og litt i sommer, men ble plaget av at jeg fikk vont i litt nedenfor venstre skulder. Noe som ødela motivasjonen ganske kraftig.

 

Sykling begynner å bli ganske uakutelt pga. kulde, synes at det er alt for kaldt til å sykle, 8 c. jeg får nemlig eksem av kulde.

 

Tuen takk for alle tips.

 

Mvh Runar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slenger meg på her...

Jeg springer 3km på 13.15 (pers er 12.40). Det eneste jeg får av trim er å gå til bussen og gymmen på skolen. Ellers sitter jeg ca 13-17 timer hverdag foran PC-en . :w00t:

LOL

 

Noen måte å øke kondisen uten å gå ut? :ph34r:

Endret av cowai
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Trappa til andre etasje er min beste venn når det gjelder å få kondis =) Funka fett, den har 14 trinn, og jeg løper opp og ned på den i ca et kvarter hver dag.

Å løpe på stedet funker også. Selv om man ikke ser særlig smart ut kan det hjelpe en del.

Bruker å bytte mellom å løpe trapper og "spurte på stedet".

Lenke til kommentar

Jeg anbefaler deg å starte opp på et treningsenter om du ønsker bedre kondis. Jeg gikk sammen med deg på Taekwon-Do, og du likte jo jogging og jeg likte armhevinger, når du liker å jogge bør du gjøre det. Om du synes det er kjølig anbefaler jeg tredemølle. Start opp på Friskhuset i Bodø og få personlig trener.

 

Personlig hater jeg den delen av treninga (kondisjon) og foretar ikke noe form for trening, annet enn det jeg blir tvunget igjennom i gymnastikken. Forskjellen er at jeg er fornøyd med minimalt med trening da jeg må gå opp tre etasjer for å kunne være tilstede i timene, så må jeg gå åtte etasjer tilsammen om jeg skal ha men lunsj, da kantina er i kjelleren. Nok trim for meg!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest medlem-105476
Dere vil ikke ut? Nermeste treningsenter er vel da eneste mulighet, de fleste kjedesentrene hare mange apperater som trener kondisen, tredemølle, spinningsykkel, romaskin for å nevne noe!

Skulle likt å ha et apparat som trente kondisen min ... Drar du på trening for å bli trent kommer du ikke langt, du må dra på trening for å trene!

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Tredemølle eller spinningsykkel heime funker sjeldan, mykje betre å kome deg ut enten på treningssenter eller med joggesko/sykkel.

liker tredemøller jeg fremfor sykling.

 

kan være enig om at det kan være en fordel å trene på treningssenter, men må si at å ha en tredemølle hjemme, er en stor fordel altså.. bare den er skikkelig.. min var dessverrre av dårlig kvalitet, så den er så og si bare å kaste nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...