Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har forelska meg i ei som skjuler noe for meg!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
For alt kva du veit kan dei tekstmeldingene ha vore:

"Husk søndagsmiddag hos mormor i morgen"

9519578[/snapback]

Eller "Han typen du driver og roter med er fæl". Har du tenkt på det? Etter 3 uker med roting er man ikke akkuratt trygg nok på vedkommende til å vise fram slike meldinger fra vennene sine. Hva om hun faktisk gjorde det for å skåne dine følelser? Eller kanskje det var en test, slik jeg skrev tidligere.

Lenke til kommentar

Handler ikke om at jeg tvinger henne til å fortelle meg om hva som står! Men, jeg vil gjerne at hun skal fortelle meg det hvis hun f.eks sender meldinger med en annen gutt. Kanskje hun ikke har kommet over eksen sin? Kanskje sender de hete tekstmeldinger? Jeg driter i hvilken meldinger, og hva det står. Det er hennes valg

å fortelle meg det HVIS hun har lyst, og det er noe viktig som hun synes jeg bør vite om. Men som sagt, det jeg er redd for, er om hun har følelser for eksen sin. Men jeg skal ta ting med ro, og vente å se. Hun er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd, og det er likegyldig fra hennes side, ifølge hun. Hvis dette stemmer, så skulle det ikke være noe problem.

Lenke til kommentar
Ta fra henne mobilen da vell og for sikkerhetsskyld kan du jo låse henne inne og nekte henne å gå ut og treffe andre. Da kan du være litt mer sikker på at hun ikke klarer å skjule noe for deg. Damer bare elsker skikkelig sjalu gutter!

9519620[/snapback]

 

Riktig... bra svart.. ehm

Lenke til kommentar

Merkelig reaksjon. Hvorfor i himmelens navn lage en så stor sak av en filleting? På toppen av det hele så klarer man ikke engang å innse sitt eget beste og komme med en liten hvit løgn på spørsmål om man stoler på denne personen.

 

En ting er helt sikkert, og det er at hvis man skal bygge et forhold, så er tillit noe av det aller viktigste. Og det skipet tror jeg nesten har forlatt kaia nå. Jeg ville ikke akkurat sett med blide øyne på en fyr som etter bare tre uker først gnåler om å få se meldingene mine, for deretter å proklamere at han ikke stoler på meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...