Gå til innhold

Hva får deg til og legge fra deg et spill du liker


Anbefalte innlegg

Når jeg har strevet med noe i en halvtime, så går det i dass fordi søstera mi slår på cammet sitt og horer seg.

9469265[/snapback]

 

Eh..javel? Hvor gammel er søstera di? :p

 

EDIT: Bare kødder.

9469301[/snapback]

 

 

12 :/

 

 

NEIDA! :D:D:D

 

14 faktisk.

Så når hu slenger frem puppestellet på cam, da ryker de fleste spill til helvete, hvertfall de som er online.

9483837[/snapback]

 

Det høres litt tvilsomt ut..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg legger fra meg et spill hvis jeg har rundet det, og virkelig rundet det, det ikke var så bra som jeg trodde, rett og slett ikke gider å spille det, venner kommer (dette gjelder ikke hvis noen av dem kommer), en save blir korrupt, rekker ikke å lagre, glemmer å lagre for også slå av(utrolig hvor mange ganger det har skjedd),

eller hvis tja... noe annet frister :p

Lenke til kommentar

Mest tydelige eksempelet eg husker var ein stygg bug i HOMMV, var komt langt ut i spelet og hadde ein maktkamp mot siste fienden. Møtte på nevnte fiende til taktiske kamper over heile kartet med småhelter. Begge sitter da med ein hovedhelt med ein enorm styrke. Min ligger litt foran, men i kamp hadde vinnersjangsen vert ca 50\50.

 

Så plutselig ein turn slår bugen inn, motstanderens styrker i hovedhelten blir doblet (kun hovedhelt og nøyaktig doblet) mest tydelige var fra 28 til 56 drager...

 

Eg blei jo da utrulig pissed off, loada selvfølgelig men samme skjedde kvar gang. Da var det ein god pause fra eit spill eg i utganspunktet likte godt.

 

Har forøvrig sett bugen kun 1 gang, men det var meir nok :ph34r:

Lenke til kommentar

Enten når spillet blir for intenst eller skummelt. (F.E.A.R)

I spill som Total War kan jeg fort avslutte når jeg taper/sliter og er innstilt på og vinne.

 

Eller når jeg stadig vekk taper et løp eller dør og det er bare min skyld, eller pga dum AI som jeg ikke kan gjøre noe med.

 

For eksempel trafikken i Test Drive Unlimited som jeg enten kolliderer med siden jeg ikke styrer unna. Eller at de styrer/kjører inn i meg. Da blir jeg så sinnsykt frustrert.

Lenke til kommentar

Må nesten legge til noe her:

 

Den typen oppdrag hvor man må stå på ett sted og skyte inkommende fiender rundt seg. Disse er gjerne sykt vanskelige, og jeg er stort sett akkurat like ved å klare det når jeg taper. Dessuten er det ikke mulig å lage en strategi eller noe, siden alt går ut på å skyte ting så fort som mulig.

Se: Air Raid, GTA: SA.

Lenke til kommentar

Har selv en lei tendens til å legge fra meg spill når jeg vet jeg nærmer meg slutten. Tror det har å gjøre med at jeg vil "spare" slutten lengst mulig. Noe som i og for seg er totalt pointless da jeg ikke spiller spillet igjen... Forstå det den som kan.

 

Eksempler: Neverwinter Nights, Silent Storm (her kom det jo også laservåpen mot slutten som ødela mye)

Lenke til kommentar

Må si det at jeg har lagt fra meg et spill pga jeg har blitt litt for "skremt".. f.eks F.E.A.R.. omg.. det er jævlig..

 

og faktisk max payne.. noe skummelt der også.. men begynner å spille det igjen etter 2 dager eller noe da:P..

 

men som mange av dere sier er det mest irriteranes er å dø rett før man saver.. eller om man faller ned et stup og saver :p..

Lenke til kommentar

Når spillet føles ut som en ekstrajobb jeg har tatt på meg for å tjene litt penger (ala MMO), legger jeg det fra meg. Hvis et spill er klin umulig må jeg jo legge det fra meg før eller senere også. Og hvis et spill er slik at jeg må sette meg inn i det på nytt hver gang jeg slår det på (f. eks svære og avanserte rpg eller rts) har jeg også en lei tendens til å legge det fra meg, selv om spillet er bra.

Kan også legge fra meg spillet hvis en eller annen unge klarer å slette fila mi og så har jeg allerede blidt nødt til å starte spillet på nytt av en eller annen grunn.

 

Det kokte også over for meg for eksempel i james bond: everything or nothing da jeg og en kamerat hadde klart et CO-OP oppdrag (de var sinnysk vanskelige), bare for å finne ut at ladeskjermen aldri kom til å bli borte.

Endret av gormers
Lenke til kommentar

Etter 1 år når de har patchet ting ferdig fiks og bra så skal det bli gratis! HAHA! Hadde du komt i den situasjonen hadde du ikke vært i nærheten av det.

 

Skal vi se:

 

Tjene penger de neste 3-4 årene på spillet? Millioner ekstra

 

Ikke tjene penger på spillet de neste 3-4 årene? 0 i inntjening

 

 

vanskelig valg? Neppe!

Lenke til kommentar

Jeg legger for det meste fra meg spill på grunn av ekstreme sinne-anfall. Satt akkurat og spillte Castlevania på DS'en akkurat nå, og døde av en helt tåpelig grunn. Var ikke langt unna at hele dritten gikk i veggen, men jeg klarte å beherske meg og legge den fra meg.

 

Ellers er det bare at jeg ikke klarer å holde meg interessert lenge nok når noe i et spill begynner å dra seg ut.

Lenke til kommentar

Når jeg ikke for til eller ikke skjønner meg på spillet, da er det lett å legge det fra seg. Husker da jeg var rundt 7-8? år og fikk FF VII til ps1. Alt var på engelsk og jeg skjønnte ingen ting. det endte med at jeg la bort spillet i 3-4 hele år får jeg spillte det på nytt igjen.

 

Når spill er direkte skummelt og man sitter alene hjemme er det ikke noe problem å legge spillet vekk (hater skrekkfilmer o.l. :p )

 

Men man har jo også: når man dør 1234562 ganger på samme plass, man trykker på feil knapp og alt går til helvete. Strømbrudd, mistet en gang 3 timers GT spilling på det og da gadd jeg ikke mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...