Gå til innhold

Hovefestivalen '08, generell tråd


Eplefe

Anbefalte innlegg

Er et band jeg liker veldig godt som er bekreftet hittil, og det er In Flames. Ble ganske overrasket daet av mine favorittband ble annonsert. :D

 

Men jeg er sikker på det kommer flere band som flere liker etter hvert. Hove og Toffen vet veldig godt at de store headlinerne har uteblitt til nå.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
I '07 jobbet jeg med litt av hvert, blant annet med å rigge opp og ned på Hovescenen, trivselsvakt og i bandmottakelsen. Fikk også noen muligheter til å oppholde meg backstage....

Så jeg var heldig i '07. :)

 

Det der hørtes jo ikke så sabla ille ut da. Så for meg søppelplukking kl. 0700 om morgen i en halvmeter gjørme, jeg. Som det sikkert var noen som gjorde. Så er man heldig kan man altså ende opp med å få en grei eller la meg si akseptabel jobb, som det virker som du hadde på Hove08. Selv knakker jeg ut de 1850 spenna den festivalen skal ha. Hove uka er den eneste uka jeg ska ta meg helt fri og da skal jeg være fullstendig fri!

 

Måtte vi bare få litt bedre vær enn i fjor. Bare bitte bitte litt. Opphold hadde hjulpet noe sinnsykt.

Lenke til kommentar

Nytt mellomstort band annonseres i løpet av uka.

 

Hei!

 

Her renner snøen ned langs gata, men emailene har omsider begynt å bevege seg igjen inn på maskinen min. Vi slipper et mellomstort band denne uka. Her kommer garantert endel til å bli fornøyd. Flere kommer ikke om lenge. Må bare gi agentene litt tid til å summe seg. De fleste kom på jobb igår, resten kommer tilbake til mandag. Usansett, så er vi nok ikke de eneste som vil ha svar på budene våre "med en gang"!

 

Reiser til Eurosonic Nordenslaag til helgen for å høre på noen spennende band, men er selvfølgelig online hele tiden 24 timer i døgnet. Så her hviler ingen!

 

Skal forsøke å svare dere så godt jeg kan i løpet av denne uka, men idag og imorgen forsvinner dagene til statusmøter i festivalen.

 

Snakkes med!

 

MVH, TG

 

Han hinter også med "engelsk pop-rock-indie mellomheadliner". The Kooks? Eller noe i den duren.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...