Gå til innhold

Kuleste anmerkning på skolen


Arve Systad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har fått en henge-eple-opp-på-spiker-over-lærer-stolen-slik-at-etter-to-tre-uker-detter-det-ned-i-hodet-på-læreren.(hadde vikar)

 

fik også anmerkning for å høre på mp3spiller under prøve(fordi jeg hadde lest inn svarene på mp3 spilleren)

 

hadde snøballkrig, og de som vi kastet på, sto ved en dør, så når jeg kastet så åpnet de døren og jeg traff BRANNALARMEN!! og den ble utløst... :new_woot:

 

fikk merkeligt nok ikke anmerkning for å kaste snøball på lærenen.

Lenke til kommentar

Winpopup utallige ganger på barneskolen. Inspektøren fant det ut etterhvert. Tok tak i meg "hva faen er det du driver med?!" ble litt redd da ja :p. Ellers enn det; spille fotball på innedoen, hele klassen knuste ruta ut fra doen, leke mummy med dasspapir på innedoen, trykket litt for hardt på et brannslukkningsapparat så jeg støvla hele korridoren, et par slosskamper i ny og ne......skal se om jeg kommer på noe mer etterhvert :).

Lenke til kommentar

- Hadde ikke spiss på blyanten.

-Dibbet i timen.

 

- Under ekspidisjonen mellom 4 og 5 time klatret Michal opp på ventilasjonsanlegget og hengte Martin's gymtøy i lampen for så og løpe vekk.

 

- Knuste en dør(Komentar: Det var utrolig morsomt, fyren trodde at noen lukket døren så han tok "Breisiden" og hoppet på døren så ble den knust)

 

- Knuste stoler

- Hadde på jakke i timen

- Leste høyt

- Svidde lim på ovnen

 

De jeg kommer på til nå :p

Endret av Batnobbit
Lenke til kommentar
trur broren min ifjor fikk en anmerking fordi han kasta snøball. å selvfølgelig. skulle dei gjere de på gamle måten. Han måtte skrive: ''Eg skal aldri kaste snøball meir'' 100 eller 1000 ganger.

 

Hadde vært kult om han skrev "Eg skal aldri kaste snøball meir" tretti ganger og "Eg gjer faen" sytti ganger... :p

:p hadde vore skikkelig kult.

Lenke til kommentar

En i klassen min hadde 74 annmerkninger etter halve året i 8.

 

Man kan tenke ''det skal da ikke gå ann'', men det er faktisk sant.. xD

 

Har ikke gjort mye selv, men den ene læreren hater meg, og det er bare fordi jeg snakker dritt om han, glemmer skolesaker, snakker i timen, ''går på do'', Osv..

En gang vi Geografitimen hadde vi om elver, og at de flommer over. Jeg var veldig trøtt den dagen, og hadde passe dårlig humor, så da jeg så ordet ''vassdrag'' pekte jeg på ordet og sa til hun som satt ved siden av meg, ''Rassdrag''. Hun fikk sjokk, sånn som jenter gjør, og utbrøt, ''RASSDRAG?!''. ''Nei, men Anne, da, sånn sier man ikke!'', sa læreren strengt. Prate og banneannmerkning i den timen, og det var min feil, men hun ble ikke sur, hun fikk bare latterkrampe av ordet..

 

En venn av meg hatet den forrige læreren vår, da.. Han stakk hull i stolen hennes, puttet en tegnestivt nedi, og skjulte den.. Au..

En annen brukte han en hel limstift på å grise til samme stol.. Han har også ropt ut at hun er en bitch, hore, Etc. uvitende om at stod rett bak ham.. Han oppdaget det etter hver, snudde seg, og sa med en HELT uskyldig tone: ''Hei, Marianne :)''

Endret av Yamichi
Lenke til kommentar

Har anmerkning for å hoppe ut av vinduet i kunst og håndtværk timen, for og sovne i timen og når vi ser film. og for å tømme en halv flaske cola i nakken på en klassekammerat.

Snudde også alle pulter/møbler i et av klasserommene opp ned, men tror ikke læreren fant ut at det var meg. Kommer ikke på mere for øyeblikket :p

Endret av Sjokoladefisk
Lenke til kommentar

Når jeg gikk på videregående (VK2 Elektro) hadde det vært innbrudd hjemme hos familien midt på natta, bila var borte og greier. Kom på skolen og forklarte hvorfor jeg kom for seint, og læreren svarte kort og godt : "Oj, det va kjipt å hør. D e bra vi har om innbruddsalarm i undervisninga i dag da.."

 

Fikk prata meg unna anmerkning for at jeg var sent ute, men fikk en senere på dagen da jeg prøvde å forklare situasjonen til vår polske gymlærer, som egentlig ikke skjønte hvordan jeg i det heletatt kunne glemme gymtøyet...

 

Kanskje ikke en kul anmerkning, men en veldig ironisk historie ihvertfall :p

Endret av nisselue
Lenke til kommentar

*Mine innleg*

 

Jeg har ikke de helt villeste annmerkninger men noen artige.

I 8'ende tror jeg vi fikk annmerkning for og taipet en medelev til en stol.

Samt stengt elev inn i skap o.lignende. En elev liker vist litt dette og bli stengt inne i skap og går frivillig inn i skap(ja det er litt sykt) :!: . Og det er alltid like priseless og høre en random lærer si ""Per" Kom ut av skapet".

 

Vet ikke om vi fikk annmerkning for og grillet diverse frukt i mikrobølgeovn i 8'ende.

 

Men som sakt har ikke funnet på så veldig mye jævelskap at det gjør noe.

 

Oi kom på en artig.

To elever gikk inn i jentegarderoben før svømming, læreren hadde enda ikke kommet, smart som jeg var hadde jeg gådd ut en god stund før læreren kom, men det var to som ikke hadde det. Så vi lente oss diskrett inntil døra sån at de ikke kom seg ut. Så kom læreren og vi gikk ifra døra (De viste ikke at læreren hadde kommet) Så gikk den ene eleven ut. Den andre ble så redd at han sprang inn igjen og gjømte seg :!:

Lenke til kommentar

Hahaha, i dag skjedde det noe rart.

 

En fyr skulle ha snus av meg så jeg åpnet boksen, men det jeg ikke så var at læreren kom mot meg akkuratt da :p Han så den, men jeg fikk dratt den inn i jakkelomme fort som faen, alle i klassen sto rundt meg og læreren mens vi diskuterte om anmerkningen. Jeg gadd ikke gi han snusen, og han truet da med at vi skulle til rektor...

 

Men etter en halvtime med diskutering, klarte jeg og slippe anmerkning og fikk beholde snusen :)

 

 

Men senere på dagen mistet en venn av meg 5 røyk på bakken og læreren sto bak han, han fikk anmerkning med engang :)

Lenke til kommentar

Har bare en anmerkning. forsov meg og kom en time for sen. Men jeg har en lærer som overhodet ikke bryr seg hva vi gjør. Vi kan gå rundt og prate i timene, kaster bløte svamper på han hele tiden, legger sagflis i kaffen, osv. Han gir ikke anmerkninger. Han tar bare hevn.

 

En gang var det en som hadde griset noe sjokolademelk på en pult. Læreren vår hentet ungen og gnikka trynet hans i melka.

Lenke til kommentar

PÅ en skoletur klæsjet han gjørme i ansiktet til to elever. Mannen er litt gal får jeg inntrykk av. Han er faktisk bonde.

 

En gang vi hadde basketball i gymmen klikket han helt og sang "bro, bro, brille" mens han løp over banen. Prøvde å ta fra han ballen, men da slo han meg med en nøkkel i hånda så jeg begynte å blø. har fortsatt arr etter det, enda det var i høst.

Lenke til kommentar
[...]

Har ikke gjort mye selv, men den ene læreren hater meg, og det er bare fordi jeg snakker dritt om han, glemmer skolesaker, snakker i timen, ''går på do'', Osv..

[...]

Vet ikke om dette er blitt kommentert, men bare var vel å underdrive litt? :ph34r:

 

Endring:

Uthevet de mest spennende delene av utdraget.

Endret av phfjeld
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...