Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Det som er sykt med Gibbs er at det er skader forskjellige steder hele tiden. Er det ikke den ene metatarsalen, så er det den andre anklene eller så er det strekk eller så er det brokk. Må jo være noe galt med hele fyren

 

Han har jo operert BEGGE lyskene siden han ble ute i starten av sesongen. Er helt latterlig hvor skadeforfulgt denne gutten er.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Einstein inn, ingen ut. Skal vi håpe på å se noe av han i år? Det tviler jeg på.

 

Tviler også. Bruker vel dette halvårete til å jobbe med fitnessen sin.

 

kveldens lag forøvrig: Arsenal XI: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Mertesacker, Arteta, Ramsey, Song, Walcott, Oxlade-Chamberlain, van Persie

 

Skal jo slå Bolton, men blir en drittkamp.

Lenke til kommentar

Topp 4 er game over. Ser bare frem til sommeren nå for å se hva som skjer. Wenger får en enorm oppgave å erstatte RvP. Regner med at Walcott også drar uten at jeg griner av det. AoC blir nok 1-2 sesonger til. Var nok ikke akkurat dette han ønsket seg da han signerte i sommer.

 

Er villig til å gi Wenger ut juli 2012. Dersom ikke laget forsterkes må han gå.

 

Wilshere får du neppe se på en god stund, toppmeis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Godt innlegg Toppmeis. Takker for støtten. Den trenger vi virkelig.

 

@Benbjo

 

Skal vi bytte manager så skal det gjøres i begynnelsen av juni eller optimalt: Slutten av mai. En ny manager vil ikke ha god nok tid til å jobbe med laget og lære de å kjenne hvis han kun får en halv måned på seg. Den nye manageren burde på det seneste være klar dagen før preseason starter.

Lenke til kommentar

Hvem skal finne den nye manageren? Det finnes ingen med kunnskaper i styret overhodet. Arsenal trenger en sportslig ansvarlig før en ny manager kan ansettes.

 

D.... D... Prøv å gjett hvem jeg sikter til.

 

Ellers håper jeg at Steve Bould blir ansatt hvis målet er å bruke en "Arsenal-mann" selv om Bouldie opprinnelig egentlig var en Stoke gutt. Brendan Rodgers er også en spennende manager, men det er nok for tidlig for han ennå.

Lenke til kommentar

First off: Darren Dein har absolutt ingenting i denne klubben å gjøre. Han er jævla dyktig, men han er samtidig ei moneygrabbing whore som starta hele dritten med å selge unna klubben som nå gjør at vi sitter i ei jævla bøtte med dritt med tanke på Silent Stan og Uzmanov.

Second: O'Neill spiller piss fotball. Noe av det kjedeligste enn kan finne i ligaen om enn ikke går til Stoke, nei takk! Bould er dessverre nok for mye av en Arsenalmann til å ta over etter Wenger, er redd det går i samme spor da.

Third: Vis noe helt ærlig skal skje med situasjonen så er det ikke manager, (selv om jeg er i den oppfatninga at Wenger burde gå etter sesongen) som burde byttes, det er styret.

 

Er så møkk lei hele denne jævla fotballen og hvor jævla maktesløs og samtidig hvor jævla åpenbart tingene føles. Tinga vi burda ha fiksa i sommer kunne alle se, istedenfor går alt til helvete og tingene vi burde ha fiksa i Januar kunne alle se, alikevel ingenting. Dette her nærmer seg faen meg snart Gillet & Hicks nivå, snart får vi vel beskjeden av at Kroenke tar penger ifra klubbkassa også.

 

Er så møkk jævla lei at jeg snart sprekker.

Lenke til kommentar

Anbefaler virkelig alle her inne å se Fever Pitch, fantastisk film som på mange måter kaptiverer mine følelser rundt fotballen akkurat nå. Skal få lest boka, men har et par andre på hylla som må gåes igjennom først.

 

''See, after a while, it all gets mixed up in your head, and you can't remember whether life's shit because Arsenal are shit or the other way around.''

Lenke til kommentar

Ser helst at vi beholder Wenger litt til, selv om han ikke har levert varene de siste årene. Klarer ikke tanken på at Arsenal skal bli en klubb som skifter manager hele tiden.

 

Finnes det noen realistiske kandidater som faktisk kunne ha gjort en god jobb over en lengre periode? For å være helt ærlig så tror jeg ikke Arsenal klarer å dra inn Maurinho eller noen med et like stort navn. Vi må huske på at når Wenger kom til klubben så var det svært få som hadde hørt om han.

 

Selv så synes jeg at David Moyes høres ut som en interessant kandidat. David Moyes er en mann som har klart å holde Everton i "toppen" i mange år. Lurer litt på hvordan han hadde klart seg i en større klubb. For å være helt ærlig så vet jeg lite om fyren, men han har jo ikke akkurat gjort det dårlig i Everton de siste 10 årene.

 

Everton er en klubb som de siste årene har vært tvunget til å selge unna sine beste spillere pga den finansielle situasjonen klubben er i.

 

Her er en oversikt over Everton plassering i premier league de siste sesongene:

 

2004-05: 4th

2005-06: 11th

2006-07: 6th

2007-08: 5th

2008-09: 5th

2009-10: 8th

2010-11: 7th

 

Dette er ikke dårlige resultater når man tar hensyn til hvor jevn den engelske serien er.

 

Moyes har også vunnet manager of the year award 3 ganger. Denne prisen blir gitt til den manageren som for flest stemmer hos managerene til de andre klubbene i det engelske liga systemet. Moyes og Ferguson er de som har vunnet flest ganger (3). Arsene Wenger har vunnet prisen 2 ganger.

 

På papiret virker det som Moyes er en god manager, men jeg vet som sagt svært lite om hvordan fyren er og fotballfilosofien hans.

Endret av Grumpy-Guy
Lenke til kommentar

Martin O'Neil er jo også en manager som får fram resultater. Vet noen stilte seg negativ til måten han spiller fotball på, men se på hva han gjorde med Aston Villa. For å ikke snakke om resultatene han har fått med Sunderland i det siste.

 

Her er en tabell jeg fant på gunners.no forumet:

 

24ypdee.png

 

Denne tabellen snakker for seg selv. Ser du på økonomien og stallen til Sunderland så skjønner man at O'Neil har skapt gull ut av grå stein.

Lenke til kommentar

Ser ikke på David Moyes eller Martin O'Neill som verdensklasse managere som det Wenger var. Eller som Ferguson, Mourinho, Guardiola, Ancelotti o.l. er.

 

Slik situasjonen er så håper jeg nesten bare det kommer inn en totalt ukjent fyr som liker offensiv fotball og som tar seg av det han skal gjøre (nemlig taktikk, spillestil, motivasjon og det å plukke ut hvilke spillere han vil at Dick Law og Ivan Gazidis skal kjøpe).

 

Samtidig vil jeg ha en god nummer 2. Martin Keown er fortsatt en mann jeg ønsker innad i klubben og som jeg håper en dag i nær fremtid er ansatt i klubben.

 

Men, det jeg ønsker meg mest er at dette styret (og eieren) kommer seg til helvete vekk. Har en følelse av at Wenger blir vingklippet noe vanvittig av disse og at de bruker Wenger som "fall-guy".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Guardiola er oppskrytt synes jeg. Han ble ansatt i verdens beste klubb og med "evige" midler. Hvem som helst kunne vunnet CL med det Barcelona-laget. Det blir spennende å se hvordan det går når han evt overtar en annen, mindre klubb. Litt samme som når Grant tok over Chelsea. CL finale året før, så kjører han Portsmouth og West Ham i grøfta.

 

Ancelotti skulle jeg gjerne hatt i klubben.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...