Jump to content

Grumpy-Guy

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Noen som har erfaring fra tidligere år om hvilken type spillere som oftest tar flest poeng? Forsvar, midtbane eller spiss? Eller bruker det å variere fra runde til runde?
 2. kan man bytte manager på samme måte man kan bytte spillere igjennom hele sesongen?
 3. Noen som har sett Wilfred? En helt genial serie etter min mening. Jason Gann er fantastisk i rollen som hunden Wilfred. Måten Gann balanserer oppførselen som menneske og hund er noe som gjør at serien virkelig skiller seg fra mange andre populære sitcoms. Kopiert fra imdb: The story of Ryan, a depressed man who believes he is getting nowhere in his life and plans to kill himself. In the middle of his attempted suicide, he is asked to watch his neighbor's dog, Wilfred, but Ryan can only see Wilfred as a real person instead of an animal that everyone else sees. As they begin to bond more and become friends, Wilfred teaches Ryan a life lesson about people, love, and living. imdb link
 4. Her har vi problemet med Arsenal supportere i dag. De fleste er negativ til hvordan Wenger styrer klubben og vil bytte han ut. Hvem skal ta over? Har ingen tro på at Maurinho eller en trener som er like anerkjent vil ende opp i Arsenal. Vi får ikke noe mye bedre en Moyes eller O'Neill om Wenger skulle få sparken. Den eneste løsningen vil da være å hente en ukjent trener slik som vi gjorde da vi hentet Wenger. Dette er ikke noe jeg vil ta sjansen på med det første. Denne treneren vil for alt vi vet ikke være noe bedre enn Wenger. Da vil jeg heller gi Wenger sjansen til å forsette enda noen flere år selv om Arsenal gjør det dårligere for hvert år som går. Wenger er en god manager og jeg har fortsatt tro på at han på et tidspunkt vil klare å få gode resultater med klubben igjen. For å oppsummere: Vi kommer aldri til å få Maurinho til Arsenal og en ny ukjent manager vil ikke være en garanti på bedre resultater. Vi burde holde på Wenger i noen år til minst. In Arsene We Trust.
 5. Martin O'Neil er jo også en manager som får fram resultater. Vet noen stilte seg negativ til måten han spiller fotball på, men se på hva han gjorde med Aston Villa. For å ikke snakke om resultatene han har fått med Sunderland i det siste. Her er en tabell jeg fant på gunners.no forumet: Denne tabellen snakker for seg selv. Ser du på økonomien og stallen til Sunderland så skjønner man at O'Neil har skapt gull ut av grå stein.
 6. Ser helst at vi beholder Wenger litt til, selv om han ikke har levert varene de siste årene. Klarer ikke tanken på at Arsenal skal bli en klubb som skifter manager hele tiden. Finnes det noen realistiske kandidater som faktisk kunne ha gjort en god jobb over en lengre periode? For å være helt ærlig så tror jeg ikke Arsenal klarer å dra inn Maurinho eller noen med et like stort navn. Vi må huske på at når Wenger kom til klubben så var det svært få som hadde hørt om han. Selv så synes jeg at David Moyes høres ut som en interessant kandidat. David Moyes er en mann som har klart å holde Everton i "toppen" i mange år. Lurer litt på hvordan han hadde klart seg i en større klubb. For å være helt ærlig så vet jeg lite om fyren, men han har jo ikke akkurat gjort det dårlig i Everton de siste 10 årene. Everton er en klubb som de siste årene har vært tvunget til å selge unna sine beste spillere pga den finansielle situasjonen klubben er i. Her er en oversikt over Everton plassering i premier league de siste sesongene: 2004-05: 4th 2005-06: 11th 2006-07: 6th 2007-08: 5th 2008-09: 5th 2009-10: 8th 2010-11: 7th Dette er ikke dårlige resultater når man tar hensyn til hvor jevn den engelske serien er. Moyes har også vunnet manager of the year award 3 ganger. Denne prisen blir gitt til den manageren som for flest stemmer hos managerene til de andre klubbene i det engelske liga systemet. Moyes og Ferguson er de som har vunnet flest ganger (3). Arsene Wenger har vunnet prisen 2 ganger. På papiret virker det som Moyes er en god manager, men jeg vet som sagt svært lite om hvordan fyren er og fotballfilosofien hans.
 7. du trur du kan alt om øl og verden, FUCK OFF!

 8. Hei! Jeg er ikke så oppdatert på hva de ulike partiene mener. Det jeg lurer på er hvilket parti som ligger nærmest det jeg mener. Har lest litt rundt, men føler at det er ingen som er helt hva jeg leter etter. Her er ei liste over noen av tingene jeg synes er viktig: - Nei til DLD - Nei til EU - Barnehageplass til alle og billigere / gratis barnehage - Gratis tannhelsetjeneste - Mer fokus på miljøpolitikk, mindre forurensning, bærekraftig utvikling osv... * Gratis buss og trikk osv... - Mer privatisering av helse og omsorgtjeneste - Offentlige skoler (Nesten ingen privatskoler) - Trekke militærstyrkene ut av Afghanistan og Libya (De øverste punktene er de som er viktigst)
 9. Er det noen som vet om det finnes noen band eller sanger som ligger under samme sjanger eller har samme preg på sangene sine som Pendulum og Prodigy. Da tenker jeg spesielt på sangene: Pendulum - Watercolour Pendulum - Blood Sugar Prodigy - Omen Jeg har lett igjennom mye så kalt drum and bass musikk fra andre band, men har enda ikke funnet noe annet som er spesielt verd å høre på.
 10. Klart beste spillsang ever! http://www.youtube.com/watch?v=hzIZ4zezRTQ http://www.youtube.com/watch?v=9I-EE1jkJeA&feature=related
 11. Jeg fikk en oppgave som het utfordringer i arbeidslivet der jeg er nødt til å lage min egen problemstilling. Jeg har selv ikke peiling på hva jeg skal fortelle om og lurte på om det var noen her som kunne hjelpe meg med dette. Er det noen som har en ide om hva jeg kan fortelle om eller hvordan jeg vinkle oppgaven min?
×
×
 • Create New...