Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Problemet med Sagna offensivt er at han er avhengig av å bli spilt fri for å komme til innleggsmuligheter. Det hadde vært interessant å få inn en høyreback som kan skape sjanser på egenhånd. Håper virkelig vi får inn Aurier. Statistikkene hans er helt latterlige for en høyreback.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, men samtidig så skal også høyrebacken vår nærmest på egenhånd forsvare høyresiden også. Så usikker på hvordan balansen skal bli, men hvis vi får inn den defensive spilleren på midten så kan det kanskje også demme opp litt der for en mer offensiv back. Aurier evner som du sier å dra av en mann og komme seg til innleggsposisjoner i motsetning til Sagna som drar av en mann en gang i halvåret. :p

 

Aurier er hvertfall utrolig spennende. Er også nesten et halvt år yngre enn Jenkinson så han kan bli et monster på høyrebacken hvis han fortsetter utviklingen sin. Var jo sammen med Varane spådd en lysende fortid for flere år tilbake når de spilte sammen i Lens. Som deg så håper jeg virkelig at vi får inn Aurier. Min absolutt favoritt etter Coleman, men siden iren blir utrolig dyr så ser jeg på Aurier som det mest logiske og beste valget vi kan gjøre i sommer angående høyreback situasjonen.

Endret av Stefan_B
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Syntes ofte at venstrebacken får hakket bedre støtte enn hva Sagna gjør da Arteta og Flamini ofte kommer for å støtte venstresiden mens Sagna som oftest klarer seg selv, men uansett så er det sant det du sier. Kantspillerene våre er ikke så god hjemover akkurat, men syntes det fungerer greit i de fleste kampene vi spiller. Er også derfor jeg helst vil ha en utpreget defensiv spiller på midten fremfor en "all-action" midtbanespiller :p

Lenke til kommentar
Og dette er mannen som har blitt omtalt som en flopp av diverse aviser og fans. Helt ufattelig at det er mulig å dra den konklusjonen etter en helt naturlig formdupp.

 

Han er en latterlig god spiller som kommer til å bli enda bedre med sesongene. Tanken på Özil og en mer mobil spiss sammen med Walcott tilbake gjør at jeg ser svært lyst på neste sesong. Han har tilført en etterlengtet dimensjon i laget, og kan bli et av Wengers beste kjøp etter min mening.

Endret av Liquidkey
  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Og dette er mannen som har blitt omtalt som en flopp av diverse aviser og fans. Helt ufattelig at det er mulig å dra den konklusjonen etter en helt naturlig formdupp.

 

 

Det er fordi media hater Arsenal. Du så aldri media kritisere Suarez når han hadde en formdupp. Og så ser man nå at media kritiserer Arsenal for å "ta seieren på forskudd" ved å lage paradebussen, selv om det er helt vanlig for alle klubber å gjøre og Hull gjør sikkert det samme.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror nok de fleste føler at media er "ute etter" laget sitt. Det er naturlig at man reagerer ekstra på kritikk av eget lag. Når det er sagt, er heksejakten av Özil noe av det verste jeg har sett. Spesielt etter Bayern-kampen. Skammelig oppførsel av enkelte. Mistet det lille jeg hadde igjen av respekt for John Cross blant annet.

 

Edit: Arsenal er også generelt et lag det er lett å kritisere, da mange har en total mangel på forståelse for den finansielle situasjonen vi har vært i, pluss at supporterne til rivalene våre elsker å lese kritikk av Wenger.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...