Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

En skadefri Essien kunne vært fantastisk, men hva er sjansen for det? Langt bedre enn Diaby er han hvertfall uansett. Dog kjipt med 2 skadeplagede spillere.

Tviler på at Essien er så god nå, han var direkte svak da han spilte i fjor. Tror ikke toppnivået er der lenger etter skadene. Endret av Atald
Lenke til kommentar

En skadefri Essien kunne vært fantastisk, men hva er sjansen for det? Langt bedre enn Diaby er han hvertfall uansett. Dog kjipt med 2 skadeplagede spillere.

Tviler på at Essien er så god nå, han var direkte svak da han spilte i fjor. Tror ikke toppnivået er der lenger etter skadene.

 

Nja ikke helt enig med deg der. Tror toppnivået til Essien fortsatt er i nærheten av hva det var tidligere, men tror han vil ha godt av et bytte av miljø, trener og spillestil. Verdt en gamble på lån med opsjon for kjøp mener jeg (da selvfølgelig hvis det ikke er foran et eventuelt kjøp av en annen spiller av lignende kaliber).

 

En Essien i toppform er hvertfall blant verdens ypperste midtbanespillere og det kan ikke akkurat sies om noen av våre nåværende midtbanespillere (kanskje med unntak av Cazorla).

Lenke til kommentar

Det er lenge siden han viste i nærheten av toppform. Jeg tror ikke han har spesielt mye igjen i tanken basert på det jeg har sett det siste året, men jeg håper selvsagt jeg blir motbevist om han kommer.

 

Det tar som regel god tid før man er tilbake på samme nivå etter den skaden som Essien hadde. Når han attpåtil fikk 2 praktisk talt identiske skader så tar det litt tid. Tror han i løpet av høsten og vårparten vil begynne å vise sitt sanne jeg. Som ved Rosicky tilfellet så tar det litt tid. Trolig det samme med Wilshere når han kommer tilbake..

 

Uansett: Essien inn på lån med opsjon på kjøp er en gamble det er verdt å ta i tilfelle han kommer tilbake i nærheten av sitt gamle nivå. Såfremt selvfølgelig det ikke er på bekostning av M'Vila, Capoue o.l.

Lenke til kommentar

Ganske sikker på at vi ikke får inn noen. Kanskje 1 på lån, men that's it.

 

Wenger sa i går at han synes stallen er bra nok og at vi snart får tilbake spillere fra skade (like new signings).

 

Roberto Mancini has confirmed he is hoping Manchester City will announce five deals on Friday's transfer deadline day.

 

O.o Hvertfall en manager som gjør noe.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar
'We've been given word from Arsenal that, as things stand, it is unlikely there will be any major arrivals before the transfer deadline.

Reports linking them with a move for Newcastle midfielder Chieck Tiote are wide of the mark, while there have been informal conversations with Chelsea about midfielder Michael Essien - the Blues are open to him leaving on loan - but this move will not happen unless Arsène Wenger changes his mind on a player he has not been tracking.'

BBC

 

Weeeeee

Lenke til kommentar

Jeg tror ikke du har oppfattet dette helt riktig, Benbjo. Wenger sier at han kun vil overveie å spandere penger dersom det er snakk om en toppklasse spiller, ikke kjøpe bare for å kjøpe.

En 17-årig keeper er selvsagt ikke en slik spiller - nå er du bare surmaget. Og jeg visste ikke at det var "old news", så unnskyld så mye :)

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Jeg tror ikke du har oppfattet dette helt riktig, Benbjo. Wenger sier at han kun vil overvære å spandere penger dersom det er snakk om en toppklasse spiller, ikke kjøpe bare for å kjøpe.

En 17-årig keeper er selvsagt ikke en slik spiller - nå er du bare surmaget. Og jeg visste ikke at det var "old news", så unnskyld så mye :)

 

Jeg var sarkastisk :p

 

Anyway, denne overgangen ble vel klar i går eller dagen før. Jeg rapporterte det på forrige side :p

Lenke til kommentar

http://www.rmcsport....r-van-der-wiel/

 

RMC skriver her at Arsenal er med i kampen om van der Wiel. Jamie Dalton virker å gå god for kilden.

 

Dessverre.

 

Nok engang blir konkurransen med klubbene som velter seg i onkel-penger for tøff.

 

6 millioner euro? Det er nok ikke pengene det står på gitt. Vi sitter på en temmelig feit pengebinge for tiden vi også.

 

Vil nok heller si at interessen ikke var der lenger.

 

Ellers ender vi nok opp med 1 eller ingen signeringer i løpet av dagen. Ufattelig spør du meg.. men, men.. det er noen som vil påpeke at "Wenger knows". For Guds skyld så får vi håpe at de har rett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...