Venerable Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Har prøvd litt forskjellig, men aldri funnet noe som virkelig passer 100%. Kanskje noen her kjenner til en god en?
wan Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Har prøvd litt forskjellig, men aldri funnet noe som virkelig passer 100%. Kanskje noen her kjenner til en god en? 9286773[/snapback] Prøvd Bretagne?
Haraldson Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Jeg må si jeg ikke er noe fan av Bretagne, det er godt i små doser, ikke til en hel middag. Er heller litt utradisjonell, og går for Toro peppersaus hver gang, det syns jeg er utrolig godt sammen.
Krankemot Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 (endret) Har prøvd litt forskjellig, men aldri funnet noe som virkelig passer 100%. Kanskje noen her kjenner til en god en? 9286773[/snapback] Prøvd Bretagne? 9286802[/snapback] Skulle til å forslå det. Helt nydelig. Ellers er det godt med peppersaus, soppsaus, smakte en fransk kyllingsaus som var ganske god... Endret 15. august 2007 av Snobjorn
wan Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 (endret) Ser at du bor i Sandnes, kan derfor nevne Pastabakeriet; de selger en god urtedressing til formålet (brukes i Pollo di Arance). Endret 15. august 2007 av wan
Der Kommissar Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Tja, synes Tikka Masala-sausen fra han Onkel Ben er nammenam
Spritfire Skrevet 15. august 2007 Skrevet 15. august 2007 Basilikum saus... Fløte , creme fraice , kyllingkraft , basilikum og salt/pepper Prøv deg fram med hvor mye av hva du trenger
theoriginalAidskake Skrevet 16. august 2007 Skrevet 16. august 2007 Saus og saus. Pesto er hvertfall helt ypperlig ^^
EvenEleven Skrevet 17. august 2007 Skrevet 17. august 2007 Mushroom sauce all the way på kyling. Det er herlig.
SumSar Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 Rør tacokrydder inn i rømme. Enkelt, greit og jævli godt til kylling.
Samegerilja Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 Er vel ikke akkurat saus, men Kikkoman - Soyasauce på risen er kjempegodt.
Vannfrisk Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 Bernaise er best. Ellers så er det godt å ha dressing til, helst thousand island
SurfingElite Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 Bernaise er best. Ellers så er det godt å ha dressing til, helst thousand island 9305974[/snapback] Ah! Nå fikk jeg vann i munnen. Enig med deg at Bernaise er best til kylling, smaker himmelsk.
Kadmium Skrevet 18. august 2007 Skrevet 18. august 2007 Jeg slenger meg på Bernaise-gjengen, og hyller den! Uten at jeg kan argumentere noe utover dette, må jeg si at det smaker utrolig godt i lag med kylling.
Feonar Skrevet 7. september 2007 Skrevet 7. september 2007 Ufattelig at ingen har nevnt tandoorisaus! En toro-pose med tandoori- eller tikka masala-saus er utvilsomt det beste til kylling.
ahpadt Skrevet 8. september 2007 Skrevet 8. september 2007 Faren min lager en helt sjef saus med saften fra lychees/kjærlighetsfrukt (og frukten oppi helt mot slutten av koketid).
Daehli Skrevet 8. september 2007 Skrevet 8. september 2007 Aner ikke hvorfor, men i kveld blir det sopp og kantarellsaus med chilli til marinerte kyllingfillés til ris og en god salat
Khalifen Skrevet 8. september 2007 Skrevet 8. september 2007 Den småsøte chillisausen du får kjøpt på de fleste innvandrersjapper. Veldig god til både ris og kylling.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå