Jump to content
Sign in to follow this  
mcgroven

Halo 3 passer 1 million i USA (X360)

Recommended Posts

De kan dette med reklamering i USA: "Pontiac, 7-Eleven, Burger King signing up for promotional activities"..

 

Denne spilltittelen vil nok bli stor, ikke minst med multplayer mulighetene her. Er det ikke rart hvordan verden elsker fettsuging..oops.. mener selvfølgelig oppfølgere og repitisjoner av kjente ting. Spillverdenen består faktisk for en stor del av oppfølgere og serier av spill.

 

Velvel, - det skal nevnes at undertegnede også har luktet litt på korken gjennom noen timer med Master Chief fra Bungie..

 

Ser frem til denne. :)

Share this post


Link to post
Annonse
Jeg har ikke spilt noen av Halo spillene, så jeg skjønner ikke meg på denne hypinga

Det er vel nettopp derfor du ikke skjønner deg på det :!:

Share this post


Link to post
Jeg har ikke spilt noen av Halo spillene, så jeg skjønner ikke meg på denne hypinga :p Hvorfor er Halo så stort?

9268552[/snapback]

Halo river deg med i fantastisk dynamiske shoot-outs mellom deg (og noen ganger andre soldater) og Covenant, som er den religiøse pakten med romvesener av varierende raser du kjemper i mot (Halo 2 snur litt på flisa, uten at jeg vil legge igjen noen spoilere).

 

Kombiner spillfølelsen med en relativt god historie, vidunderlig musikk, fin grafikk og god multiplayer, så har et spill som river deg sikkelig med.

 

Eneren er ett av mine beste spillminner, da jeg i allefall lot meg dra med i historien på en helt spesiell måte. Halo 2 når ikke helt opp, men vidererfører verdenen på en god måte. Jeg ser virkelig frem til Halo 3, som blir seriens avsluttning (:

 

Det finnes såklart gode utfordrere, særlig til PC, men på konsoll er Halo rett og slett en strålende opplevelse! (: Ble du nyskjerrig, spill Halo først, dernest Halo 2. Det gir mer følelse med universet.

Share this post


Link to post

Tror nok dette spillet vil selge mer enn greit, iallefall når man ser på hva Halo 2 kan skryte av; "The game sold 2.4 million copies and earned up to US$125 million in its first 24 hours on store shelves, thus out-grossing the film Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest as the highest grossing release in entertainment history." (Fra Wikipedia).

 

Kommer nok til å plukke opp Halo 3 på lanseringsdagen, men har ingen planer om å forhåndsbestille, da jeg satser på at Elkjøp kjører på med et 399,- tilbud igjen, slik de gjorde med Gears of War.

Share this post


Link to post

Lurer på hvor mange det er utenfor statene jeg. Uansett er det helt utrolig mange, og jeg gleder meg helt sinnsykt!

Share this post


Link to post
Jeg har ikke spilt noen av Halo spillene, så jeg skjønner ikke meg på denne hypinga

Det er vel nettopp derfor du ikke skjønner deg på det :!:

9268735[/snapback]

 

Jeg har spillt både 1 og 2, og skjønner meg fortsatt ikke på det, det er middelmådigheter, dvs toeren la jeg fra meg etter kort tid, mulig den blir enormt mye bedre lenger ut i spillet, hvem vet.

 

AtW

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...