Gå til innhold

Eiere av 360 og PS3 vet knapt hva HD og Blu-ray er


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Trodde amerikanerne låg langt fremme når det kom til HD-tv'er jeg...

 

Og Zaleeeek, det var en helt unødvendig og fanboy-preget post. Du burde holde deg for god til slikt.

Lenke til kommentar
Trodde amerikanerne låg langt fremme når det kom til HD-tv'er jeg...

 

Og Zaleeeek, det var en helt unødvendig og fanboy-preget post. Du burde holde deg for god til slikt.

9242445[/snapback]

Litt hårsår kanskje? Den var da på ingen måte unødvendig, faktisk ganske så interessant å se hva forbrukerne faktisk snapper opp. Det er da på ingen måte off-topic.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Om jeg er hårsår skal ikke jeg vurdere, men dette var en tråd om hvorvidt forbrukeren var klar over "next-gen"-funksjonene på spillmaskinene. Hvorvidt den gjennomsnittlige kjøper er klar over feilprosenten til X360 kan sikkert være et interessant tema, men har ikke noe med "next-gen"-funksjonene, og er følgelig off-topic

 

EDIT: Beklager Zaleeeek, var muligens litt krass i den ene uttalesen i sted...

Endret av Slettet-NIoHlfL
Lenke til kommentar

Det er jo utrolig mange eiere av 360 og ps3 som ikke kunne gitt mer f i hd og alt som har med det å gjøre og ser seg storfornøyd med det bilde de får med kompositt. F.eks hvis lillesøstera mi hadde kjøpt seg en spillmaskin så tror jeg ikke hu hadde brydd seg om grafikken men om det faktisk er morro å spille. Mens vi som er litt mer engasjerte i dette leser og diskuterer disse tingene daglig.

 

f.eks vedder jeg på at jeg var den eneste i klassen min forrige skoleår som viste hva hdmi og bluray etc var for no, men de fleste i klassen hadde 360.

Lenke til kommentar

Heh, trodde de fleste visste hva HD var nå, men ser ikke ut som teknologien har påvirket alle.

 

Det er nok mange barn blant de prosentene og sikkert også familier som kjøper det som spillmaskingave. Ofte de som ikke vet helt hva det er. Kan jo også være jenter/damer siden sånne greier ikke interesserer dem så mye. :p

 

Takket være meg vet nesten hele slekten og venna mine hva HD er. Litt morsomt at folk ikke klager over kompositt oppløsning osv da.

Lenke til kommentar

Jeg vil provosere litt her ved å gå on topic: :devil:

 

Alle de grafikkdiskusjonene/flammekrigene i forhold til hvilken konsoll som vil selge mest, så har de fleste sett bort fra en ting: de vanlige forbrukerne. Kun 30% av X360eiere og 50% av PS3eiere var klar over HD-funksjonene. Tydeligvis at dette ikke er så viktig for de fleste (enda). Og hvilken konsoll er det som ikke har HD og som selger best for tiden?

Lenke til kommentar

I og med at det var HD som var temaet sier eg at det teller :p 5 BR og 1 HD DVD it is ^^

 

Når eg prater med andre om PS3 og 360, eller konsoller generellt er det faktisk forbausende få som er klar over dette med rett type kabler til HD-TV` etc :huh: Eg må påpeke at man må styre unna kabler som følger med og ditt og datt, stille inn rett konfigurasjon på konsollen osv.

 

Får intrykket av at de fleste egentlig gir faen og vil spille.

Lenke til kommentar

Kjenner 3 stk. som har hatt trøbbel med svart skjerm på sin PS3. to av de brukte komponent, ein brukte HDMI. Men er jo bare til å bruke 5 sekunders trikset så sender den signal ut alle utgangene.

 

Min også stillte seg inn over HDMI automatisk. Men den posten min var bare for å illustrere kor mye uvitenskap der er blandt folk ang. dette også da :)

Lenke til kommentar
Det er jo utrolig mange eiere av 360 og ps3 som ikke kunne gitt mer f i hd og alt som har med det å gjøre og ser seg storfornøyd med det bilde de får med kompositt.

9244866[/snapback]

 

Det jeg selv tror er nok at mange vet at grafikken på PS3 og Xbox 360 er bedre enn på de andre konsollene men bare at de ikke setter det i sammenheng med begrepet HD.

 

Ellers hadde det jo ikke vært noen grunn med next-gen konsoller!

 

 

Får intrykket av at de fleste egentlig gir faen og vil spille.

9248808[/snapback]

 

Mer logisk å tenke at de faktisk ikke vet bedre, at bildet blir bedre med annen kabel men tror at alt er bra siden det er en PS3 eller Xbox 360.

 

Faktisk så vil jeg påstå at nesten alle hadde rotet seg bort til butikken og kjøpt en bedre kabel hvis de faktisk visste at det ga bedre kvalitet. Så tror de fleste bryr seg men de vet bare ikke bedre!

Endret av Zatuu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...