Gå til innhold

Assassin's Creed informasjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel tror på utgivere/produsenten mer en IGN :whistle: hehe..

 

Uansett så har jeg egentlig mest forventninger til historien i spillet. Hvordan dem har bygget det opp. Noe som jeg synes virker spennende er dette med det disse molekylene som kommer opp sånn av og til så det blir vel basert en del på DNA på et eller annet punkt i spillet. Men en ting jeg lurer på er om de har fortsatt laget det for å være basert på en trilogi. Så må vel kanskje 2 spill til før hele historien er fortalt.

 

Men nå gleder jeg meg håper jeg får en bra historie opplevelse og ikke bare det grafiske og mulighetene til å bevege meg rundt i et stort område.

Endret av ialu
Lenke til kommentar

Jeg har også bursdag i November! :p

 

Gleder meg grufullt. Men det stod at kampene var ensformige og alt dette her, kommer det til å være det på fullversjonen og?

 

SERIØST? Er releasen på 14.November? Så greit! Det er jo akkurat den dagen jeg har bursdag! Jeg skal ihvertfall ikke ønske meg det :ninja:

Endret av Slicks
Lenke til kommentar

Det handler mer om å gjøre riktige motangrep ikke så mye buttonmashing og slag ut i løse lufta. Kampsystemet er laget for at det skal se ganske realistisk ut og slik at man ikke kan hugge løs i evigheter uten å bli sliten.Kampsystemet er lagd for å drepe så stikke av så fort som mulig. Kan kanskje virke ensformig for en som vil stå å sloss i evigheter.

Lenke til kommentar

Comboene er ikke basert på å trykke inn knappene fort nok. Det baserer seg på at du ser en åpninger ved at soldatene gjør en feil eller at de angriper deg. Så med rett timing og at du finner den rette posisjonen i forhold til angriperen blir det en "combo" ut av det. Så ikke vær redd trenger ikke å huske 100 forskjellige kommandoer for å angripe. Vet egentlig ikke om jeg vil kalle det en combo men mer fighting moves :)

Endret av ialu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...