Gå til innhold

Hunden min skal avlives.


Anbefalte innlegg

hallo, jeg er gutt på 14 år som har en schaefer ifa en kennel vi kjenner,

hun har haltet veldig lenge, men vi trodde det var voksesmerter, nå har dyrlegen tatt en sjekk og sier at det ikke er noen løsning, og at det bare blir værre!

så mamma og kennelen tok avgjørelsen på å avlive henne hos dyrlegen, dette skal skje I morgen!jeg er så jævla trist det nestien ikke skulle gått ann! hunden er bare 6 måneder, har brukt masse tid på henne !begynner å gråte bare ved tanken på at I morgen skal hun fare vekk!FAEN! hva for no verden er det vi lever i ??!!1

 

Hun er bare 6 måneder or faen!

Endret av Dotten
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet, hvordan ville de gjort det hvis de var lle? jo de ville overlevd!

men dette er ikke helt det samme, dette er en skade som skjer på noen schaefere, ødlegger beinene sakte og smertefullt.

 

Klarer fan ikke sove heller , tenker bare på lille hunden min ute i hundehuset:\

 

bilde av vidunderet:

http://i119.photobucket.com/albums/o139/th...93/IMGP0415.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o139/th...93/IMGP0464.jpg

fått mange andreplassr i både svensk og norsk mesterskap :\

og andre uoffisielle utstillinger... kunne til og med ganske bra lydighet, som på plass,gå på plass, dekk, sitt, hopp, og masse annet

Endret av thomasy932
Lenke til kommentar

Vi avlivet vår 10 år gamle Schäfer, Tinka i forfjor høst - da på grunn av store smerter i bakbena. Hun orket knapt å gå, og lå for det meste på plassen sin og sov. Var utrolig leit for hele familien å måtte ta henne til dyrlegen.

 

Vi hadde hatt hunden vår i 10 år, og hun hadde gradvis blitt dårligere.

Du har hatt din i noen måneder, så det må svi utrolig mye at du må avlive hunden din.

 

Vet hvor grusomt det er, og jeg føler med deg.

 

Kondolerer :(

Lenke til kommentar

Men hofter og bein er heller ikke det heltværste problemet... Allergi har jo tatt helt overhånd nå. Og dette er jo ikke noe som reguleres under avl heller. Alle avlshunder blir røntget for HD (om enn ikke de bryr seg om at halve slekta har sterk hd da), men ingen sjekker hunden for allergi eller andre arvelige sykdommer før de avles på.

 

 

Marit, som har hatt schæfer med allergi, hjertefeil, overbitt, tarmproblemer og i tillegg dårlig gemytt.

Lenke til kommentar

Ja, kan nok være svekket immunsystem som er problemet... Jeg har egentlig satt meg svært lite inn i avl osv, siden jeg ikke har noen planer om å avle på noen hunder med det første.

 

Men uansett er det tragisk at en så fin rase som schæfern blir ødelagt totalt av uvettig avl. Og at folk faktisk ikke får øynene opp for dette, og undersøker nøye før de kjøper hund. På den måten kunne mange useriøse oppdrettere blitt ryddet av banen.

 

Men, når avlsmaterialet er så dårlig som det allerede er blitt, så er det jo et problem uanset...

Lenke til kommentar

Jeg tror egentlig at folk har fått opp øynene for dette allerede. Jeg har i hvert fall aldri møtt noen som driver med schäfer som ikke er fullstendig klar over at rasen er på vei til helvete og prøver å jobbe for å rette opp i bein og minske på diverse sykdommer. Men de har vel ikke funnet noe genetisk kode med at det er et bestemt gen som fremkaller allergi, så jeg vil faktisk tippe at det ligger i immunforsvaret. Men det i seg selv er jo veldig trist at ingen har varskodd rundt dette før. Det må jo ha vært oppdrettere på 80- og 90-tallet som merket at det var noe galt?

 

..Nå vil jeg bare nevne at vi hadde et kull på schäfertispa vår, og alle (8) valpene levde opp, er fri for HD, øyelyst, ingen patella, ingen allergi, sunne, friske og gode. Faktisk jobbet 6 av dem som politihunder til de ble pensjonert. Nå regner jeg med at de fleste er døde, da jeg nettopp har fylt 17 og dette kullet kom rett etter at mamma kom hjem fra sykehuset med meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...