Gå til innhold

MGS4 Gameplay Videos


Anbefalte innlegg

Det blir mitt første også liksom, men dette spillet ser jo ut som har litt mer action enn de forrige etter det som har blitt vist. Gleder meg selvom jeg ikke har spilt noen av dem andre før, bare sons of liberty elr hva det het, og da syntes jeg det var rimelig kjedelig.,

Satser på at jeg liker dette når det kommer. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tro meg dere som ikke har spilt de forrige kommer ikke til å skjønne en dritt av historien i dette spillet. Jeg vil nesten gå så langt som å si at det nesten er unødvendig å spille dette uten å ha spilt de tidligere i serien.

 

Men spillet ser helt rått ut, både på gameplay og grafikk. Dette spillet blir nok den eneste grunnen til at jeg kjøper meg en Ps3.

Endret av marius90
Lenke til kommentar
Da vil du sansynligvis få veldig lite utbytte av det...men du har enda tid til å spille igjennom de tre første før MGS 4 kommer, og det anbefaler jeg deg å gjøre.

 

Ikke noe must for meg å absolutt kunne all forhistorien eller handlingene i de tidligere spillene for å nyte spill. Grunnen til at jeg ikke har spilt de 3 første spillene er rett og slett fordi jeg ikke har fått sansen på spillene på bakgrunn av videoer eller det jeg har prøvd selv. Dette er ser derimot veldig bra ut.

Lenke til kommentar

Historien fra 1'ern, 2'ern og 3'ern ligger vel på nettet en plass?

 

Blir mitt første MGS også, har ikke lyst til å spille meg gjennom en bunke PS1 og PS2 spill nå, så om jeg finner historien på internett burde vel det holde til å forstå spillet. eller?

Lenke til kommentar

Det er selvfølgelig opp til hver enkelt, men det kommer sansynligvis til å bli som å kun se den siste episoden av en tv-serie. Du kommer ikke til å forstå et spøtt av historien, ikke hvem de forskjellige karakterene er og ikke hvorfor de oppfører seg som de gjør. Men hvis du ikke har spilt noen av de tidligere spillene så er det jo forståelig at du ikke vet hvor stor del av spillene historien faktisk er, historien er alfa og omega og alt annet kommer i andre rekke.

 

Men som sagt, det er jo helt opp til hver enkelt, men jeg anbefaler deg, som tidligere sagt, å spille igjennom de tidligere spillene i serien. De er utrolig bra, og du får dem billig rundt om kring nå, og i tillegg vil du få fullt utbytte av MGS 4. Ser for meg at det kommer til å komme en haug med tråder fra folk som ikke har spilt de tidligere spillene og som ikke forstår en dritt av historien her etter at spillet blir sluppet.

Lenke til kommentar

Har man ein GC kan man også spille remaken av MGS1 som holder samme grafikknivå som MGS2 til PS2, om man er litt kresen på grafikk da :)

 

Prøver iherdig å laste ned HD-versjonen fra gametrailers, men det stopper tritt og ofte desverre. Dette her SKAL eg se i god kvalitet ^^

Lenke til kommentar
Har man ein GC kan man også spille remaken av MGS1 som holder samme grafikknivå som MGS2 til PS2, om man er litt kresen på grafikk da :)

 

Prøver iherdig å laste ned HD-versjonen fra gametrailers, men det stopper tritt og ofte desverre. Dette her SKAL eg se i god kvalitet ^^

9137592[/snapback]

GC?

Lenke til kommentar

Da fikk eg endelig sett HD-klippet!

 

Dette her såg heilt utrolig bra ut. Veldig intesnt og deilig :D Skal eg sette fingen på noe var det veldig mye stiv animasjoner ute og gjikk, akkurat som du skulle sett MGS2 i aksjon.

 

Men hei og hå dette her gleder eg meg bare vanvittig mye til.

Lenke til kommentar

De som ikke har spilt de tidligere MGS spilla skjønner ikke at MGS _er_ historien. Det er ikke som et tilfeldig actionspill/strategispill/whatever der du bare kan begynne hvor som helst i serien. Eller, du kan men da ødelegger du veldig mye av opplevelsen.

 

Blir nesten som å se siste lotr filmen før du ser de to første.

Lenke til kommentar
GameTrailers

Ser veldig veldig flott ut!

Morsomt at Snake bruker en PS3 Sixaxis kontroller til å styre den roboten.. Da blir iallefall ikke 360 utgaven helt lik!  :p

 

Ser også ut som Snake har blitt litt tvilsom i sine eldre dager..

9135311[/snapback]

kommer mgs til 360?

 

on topic: gleder meg nå utrolig, grafikken, alle gadgets etc så utrolig bra. :D

9135408[/snapback]

 

Nei det kommer ikke til Xbox360. Er noen fjortenåringer som driver og sprer rykter på nettet så tror resten at det er fakta siden det er en "Artikkel på Internett".

9136322[/snapback]

 

Var det jeg trodde :) Ble jo sagt det var exclusive på e3 messa, så begynte å lure litt der :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...