Gå til innhold

Hvorfor kvinnelig avatar?


DrDoogie

Anbefalte innlegg

Unnskyld at jeg spoer, men er det noen her paa forumet som er usikker paa sin seksuelle identitet?

Eller misforstaar dem at en avatar liksom skal vaere en billedlig representasjon av dem selv?

 

Kanskje det er jeg som ikke helt har forstaatt det, men naar en bunch seksten-aarige gutter slenger opp halvnakne damer som avatarer, blir jeg en smule skeptisk.

Erter sikkert paa meg en del folk naa, men hvis dem "lurer" paa noe, kan dem ikke bare kjoepe seg en boks vaselin og leke litt med stearinlys?

Og holde sine huslige sysler innenfor sitt eget hjem og ikke plage oss andre med aa presentere sin tiltrekkning til sine egne feminine sider, mener jeg.

 

Don't kill me, I'm just a messenger.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er helt sikkert noen her på forumet som er usikker på sin seksualitet, men jeg tror ikke det er de som har avatarer av damer som ser bra ut!

Kunne faktiskt tenke meg en Britney avatar selv...og ikke kom her å si at hu er stygg å se på...da tror jeg det er du som har en litt tvilsom legning! :) En avatar kan være akkurat det DU vil den skal være...thats the point. Provosjon er sundt! :)

Lenke til kommentar

Det er vel et faktum at de aller fleste geeks på et ellerannet tidspunkt har ønsket seg fine myke pupper å klå på, og siden de ikke får seg dame ved å sitte inne ved dataen 24/7 leker de jente på internett. Det MÅ jo være noe i det siden 80% av "jentene" i anarchy online faktisk er menn.

Og sikkert godt over halvparten som velger den sexy alvedama i Everquest også er menn.

Og har man valget mellom å være male eller female i rollespill ala Neverwinter Nights velger man selvsagt female.

Lenke til kommentar

Selv om man har bilde av noe så betyr det ikke at personen faktisk er det. :roll: En er et fly, men det betyr ikke at det er et fly som sitter bak tastaturet og skriver. Jeg har bilde av en neger med stor leppe, men det betyr ikke at jeg ER en neger med stor leppe (uten å si noe stygt om storkjefta negrer). Kan være brukeren syns bildet er fint, kult, morsomt og tøfft. Skjønner du tankegangen? Hvis ikke får du heller ta deg en tur ut i aftenbrisen og få litt avstand fra alle de uforståelige, usikkre på seg selv -menneskene her inne!

Lenke til kommentar

Logoen min tar bare 4,6kB. Det er ikke store greia. Den er godt komprimert og brukes i andre forum jeg er med i uten problemer. Selv om jeg hadde forminsket den så ville ikke innlegget blitt noe mindre fordet. Det som teller er at den ikke tar lang tid å laste.

Lenke til kommentar
Forresten Avataren din er for stor, 16 kb og 72*100 piksler!

 

jaja.. livet er hardt for noen..

Minsker den først når jeg får beskjed av en modurator.. SÅ DET SÅ

*blæææh*

 

Det hadde allerede skjedd (når du skrev posten). Jeg har gitt beskjed om det i forumet - og siden jeg er moderator fikk du beskjed.

 

See my point? :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...