Gå til innhold

Counter-Strike-servere hos Gamer.no (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En kan ikke fjerne et våpen, kun fordi det er litt mer vanskelig å møte det. ;)

 

Fra en post i CS-kategorien til de som spør etter CS-servere;

Er like greit å sette opp en CS:S server også ja.. Er faktisk en del folk som spiller det. Hvorfor ikke? Vi har da en del serverkapasitet...?

8886480[/snapback]

I første omgang vil vi nå sette opp 1x CSS med GunGame, og 1x CSS standard server. Når det så er på plass og vi har stabilitet på systemene vil vi utvide med flere servere (og evnt andre typer)

8900455[/snapback]

Til drift;

Jeg vil også anbefale dere å bruke RADARs banliste, samt melde dere inn i SteamBans -- SB Detox!

8886262[/snapback]

Endret av Jooakim
Lenke til kommentar
Mazeking, dette er snakk om Counter Strike Source, som er basert på gamle CS, men med med oppgradert grafikk og spillmotor. Baserer på samme grafikk, motor og egenskaper som Half Life 2, så vær så snill, skal du først disse noe så gjør det om noe du kan noe om :)

8991993[/snapback]

 

 

Ikke for å pirke, men det korrekte er at Counter-Strike: Source er basert på Source motoren, akkurat på samme måte som Counter-Strike 1.6 (HL1) er basert på Quake motoren.

Endret av ze5400
Lenke til kommentar

Bra initiativ av Gamer.no! Jeg har litt lite å gjøre for tida ettersom jeg bare driver og søker jobber, og har egentlig en velfortjent sommerferie. Det ble derfor fort noen timer spilling når jeg så at disse serverne var kommet opp.

 

Jeg synes spillerne oppførte seg generelt greit, og slik som man kan forvente; Verken bedre eller dårligere enn en haug med andre servere jeg har spilt på.

 

Auto-ban av TK-ere bør dog ordnes, samt litt ekstra snacksy mods er alltid å foretrekke. :)

 

Stå på server-driftere.

Lenke til kommentar

Administratorer (Ueland), hvordan ligger dere ann med å skaffe andre ingame-admins? Har kun sett Ueland og en til.

 

Som andre har påpekt, så har jeg blitt drept av lagspillere flere ganger nå. Det er helt greit at dere har valgt å bruke friendly fire, men vennligst opplys om dette bedre. Lag en liste over regler som vi skal følge. Synes det som kommer opp på starten er tynt. (Her kommer ingame-admins inn i bildet).

 

Silo kom opp med et fint forslag om å bruke Zblock til rate-begrensning på begge servere. Sånn som det er nå, så kan hvem som helst ty til ''juks'' og bruke lavere rates, såvell som lavere verdi i cmdrate og updaterate.

Endret av Onyx
Lenke til kommentar

Forresten så tror jeg det er veldig smart av gamer.no å sette opp en dust2-server først. Det blir vel aldri nok d2only-servere, og det er lettere å fylle en slik server enn en allmaps/favorites-server med en litt større mapcycle. Gamer.no får skaffe seg et navn, samt et rykte for å ha gode servere, så kan de begynne å satse litt bredere. Tror nå jeg.

Lenke til kommentar

For å holde denne tråden nede på et litt oversiktelig og nyttig nivå, er det fint om generelle tilbakemeldinger om Steam, samt småprat spillere i mellom, tas i andre tråder :-)

 

Flere innlegg er fjernet, eller redigert, i søken etter litt mer orden. Håper på forståelse for dette.

 

Tilbakemeldinger som direkte angår driften av våre to Counter-Strike: Source-servere er selvsagt hjertelig velkomne.

Lenke til kommentar
sinnsykt bra server, med makt syke admins som kicker med en "morsom" kommentar på kjøpet og retards som springer rundt med awp.

Ble plutselig banna nå rofl!

 

unban plx?

9001971[/snapback]

Morsom kommentar? Jeg har bedt deg flere ganger i løpet av kvelden om å passe språkbruket ditt men å høre etter gjør du ikke å da går det slik. Du får vente i 30 min og så får du komme inn igjen.

Endret av b-real
Lenke til kommentar

oppførselen har vært ganske god hittil, noen som klager om at andre cheater og noen som klager over at teammates er så dårlige, men det får man regne med. men onyx... var en som hadde et langt nick med masse rare tegn og han het onyx. Han whinet om at jeg cheata og at jeg hadde wh.. var det deg?

Endret av Njardurt
Lenke til kommentar
I alle fall priorter lagg på serverne først, synes jeg. :)

Kva meiner du med lagg? Sidan dette ofte er client-problem (dvs. nettet ditt). Men om du meinar "tic-lag" (når du skyt ei tønne fell ho hakkete mot bakken, når du kastar ei granat hakkar ho seg framover) så er eg einig. Det virker som om ticen stabiliserar seg på rundt 20? Den bør vere på 100. =o

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...