Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blast from the past:

Hadde noen ville lattere når jeg leste gjennom mange poster på de første sidene :)

 

Choosen_One:

Tanker om tråden nå som du ser tilbake på livet siste 5 år?

Ble du reddet over fra "the dark side" eller er du der ennå?

Husk det blir værre og værre å komme seg vekk fra noe man stadig mer blir avhengig av :)

 

(Ja, jeg vet Choosen_One svarer, for jeg har nerden på et annet sosialt media)

 

 

Avslutter til alle:

 

Kino is the shit! - helt vilt.

 

Det er nemmlig kult med Oxytocin!

http://kelleyward.hubpages.com/hub/Oxytocin-The-X-Factor-For-Connection

 

 

Helt til slutt:

Jeg er lykkelig 5 år etter med samme herlige jente. Life is good :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hvor ærlige og åpne er dere med jenter dere virkelig liker? Dvs ikke random ons/flørter, men typ de med kjærestepotensiale. Kjenner jeg begynner å gå lei mindgames og drit, men er usikker på hvordan jeg selv fremstår (ærlig vs. desperat).

 

Noen innspill?

 

Jeg har begynt med et nytt "game" nå - som vil si at jeg er 100% ærlig med de jentene jeg møter. Funker jævlig bra. Det jeg tenker, sier jeg. Stiller de et spørsmål svarer jeg ærlig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har begynt med et nytt "game" nå - som vil si at jeg er 100% ærlig med de jentene jeg møter. Funker jævlig bra. Det jeg tenker, sier jeg. Stiller de et spørsmål svarer jeg ærlig.

Føler jeg også er ærlig, på en måte, det vil si at jeg ikke på noen måte prøver å manipulere jentene, selv om jeg kødder mye og dermed også sier mye som ikke er sant, men sjeldent noe positivt som ikke er sant, bruker å være mer negative greier :p .

 

Føler jeg det siste halve året virkelig har fått hamret inn at "jeg er nok", selv om jeg har langt igjen å gå der også. Det er virkelig fantastisk når man går rundt og ikke på noen måte tenker man må imponere, eller gjøre noe. Er også sykt interessant når jeg innser at jeg ikke trenger å si noe, før var jeg mye stille, men nå har jeg virkelig snudd det rundt, og snakker til tider utrolig mye drit, når jeg innser at jeg ikke trenger å si noe kan jeg si alt.

 

Føler på mange måter sjekking egentlig bare handler om å lage sin egen "awesome" verden som jenta blir dratt inn i. Sjekking er så utrolig lite logisk, men bruker logikken til min fordel ved å finne ulogikk i den logikken som hindrer meg, og lager den logikken jeg vil ha. Har i det siste vært sykt into paradokser og lignende, og føler det hjelper sykt mye innenfor sjekking, ingenting er dog bra i for store mengder er noe annet jeg føler jeg har lært.

Lenke til kommentar

Snedig. Kan se for meg at man naturlig vil innta en åpen og rolig tilstedeværelse hvis man først går inn for å være ærlig all the way. :p

 

Mulig det skal prøves en gang. Eller to.

Noe som også hjelper på en rolig tilstedeværelse er å akseptere alt slik det er, og tenke at det som skjer er "meant to be", dette må også begrenses.

 

Men ja, er utrolig hvor mye mindre problemer man får om man "alltid" er ærlig.

Lenke til kommentar

Hvor ærlige og åpne er dere med jenter dere virkelig liker? Dvs ikke random ons/flørter, men typ de med kjærestepotensiale. Kjenner jeg begynner å gå lei mindgames og drit, men er usikker på hvordan jeg selv fremstår (ærlig vs. desperat).

 

Noen innspill?

Føler man ikke kan høre på ordene, men heller stemningen, digger å bare flørte rundt og om man bare hadde sett på ordene da hadde nok det meste ikke gitt mening. På en måte synes jeg nesten det er litt bra at jenter "tester" meg, det får meg til å steppe opp enda mer, og de fleste "shit" tester er rimelig lett å komme seg igjennom om jeg er i min beste form. Den "shit" testen jeg har hatt størst problem med fram til nå er nok når jenta bare er stille, men har nå blitt bedre i å bare snakke random crap, som ofte ender opp med sykt artig flørting og masse vitser og shit.

 

Føler noen gang noe sykt rart, det er da jeg er i best "form". Det er som om jeg bare bestemmer meg om at stemningen jeg skal sette er "seksuell", også gjør jeg bare masse random shit, spør hvorfor jeg ikke skal gjøre noe, ikke hvorfor. Og det som ender opp noen ganger er den sykeste "sjekkingen", legger an på jenter uten å selv vite det. Det kan være jeg og en kompis bare snakker sammen helt random, men så innser jeg at det vi sier kan oppfattes helt annerledes av noen i nærheten som nok overhører samtalen, tenker da ofte "ikke bra" og det bare går til sykere nivåer :p .

Lenke til kommentar

Jeg har selv fulgt mye med Real Social Dynamics, rsdnation.com, de siste 1-2 årene, og må si jeg virkelig elsker mye av det de kommer opp med. Nå har jeg ganske stor tro på en del av karene, da jeg blant annet har sett "infield footage" av både Tyler og Julien, og selv har "utført" noe av de snakker om, som jeg før ikke i min villeste fantasi ville trodd skulle fungere. Tyler snakker om "buy-in" her:

 

 

 

 

 

Etter jeg så Hot Seat 2 av RSD i fjor vår (2 dager med "infield footage"), gikk jeg faktisk inn i en sykt deprimert periode, da jeg blant annet innså hvor sykt stor "taper" jeg var, var nok også litt med at jeg tok noe MDMA som virkelig gjorde meg oppmerksom på hvor mye fordommer jeg hadde. Jeg ville nok før ha kalt meg selv en fordomsfri person, det kan jeg ikke nå selv om jeg har 10 ganger mindre av dem enn da.

 

Min turning point kom faktisk fra ecstasy, vil ikke anbefale det dog, maks et par ganger i så fall, har prøvd det 4 ganger (3 ganger ren MDMA), kun en gang var virkelig positiv, mens to ganger gikk jeg inn i en "depresjon", holder meg nå unna det for de neste par år i hvert fall. Jeg innså at jeg var tidenes største taper, og følte derfor jeg ikke hadde noe å tape som igjen førte til at jeg gjorde det utrolig bra ute på byen. En av mine sykeste netter, men var på ecstasy så telles ikke, men siden jeg hadde "innsett" noe såpass stort følte jeg heller ikke at jeg trengte å ta det noe mer, jeg bare var i awesome humør.

 

Dette gikk dog over etter en måneds tid da jeg greide å komme inn i de samme destruktive vanene som før, og var så deprimert i et par måneder til før det igjen løsnet, ble rett og slett lei av å være deprimert :p , var faktisk denne sangen som jeg føler trigget den negative spiralen over til en positiv:

 

 

 

 

Har virkelig greide å komme sånn noenlunde tilbake "til meg selv", slettet blant annet Facebook som jeg først nå innser faktisk har ødelagt meg litt. Nå har jeg aldri vært spesielt glad i Facebook heller, da jeg føler ord er så sykt oppskrytt, og føler hele greia til tider bare handler om å imponere. Føler dog jeg kanskje skal lage meg en ny account etterhvert, men skal virkelig holde den til min aller aller nærmeste venner (maks 10 stk atm).

 

Har som sagt virkelig blitt opphengt i slikt som paradokser, "systemer" og slikt i det siste. Jeg må nok høres ganske gal ut i blant, nå tror jeg vi alle er gal/normal så ingen problem det, men jeg digger bare å fucke opp systemer, gjøre det "man ikke skal gjøre". Nå prøver jeg alltid å være en snill person bare så det er sagt, og mine tre største motto (atm) er spre glede, inspirere og ikke klage. Nå skal det sies jeg ikke prøver å inspirere eller prøver å spre glede fordi jeg forventer noe tilbake. Jeg føler jeg bare oftere og oftere blir inspirert av andre mennesker, selv om jeg kanskje er "bedre" (sluttet å måle slikt) på for eksempel sjekking, kan en annen person fortsatt inspirere meg innenfor det området, eller livet generelt sett. Å spre glede er noe som ofte gjør meg utrolig glad, og det er få ting jeg liker bedre enn en god fest hvor folk virkelig slipper løs, så digger å knuse normer for hvordan man skal oppføre seg.

 

Jeg føler ofte jeg finner paradokser over alt, men det er nok kun fordi jeg vil finne dem, man finner akkurat det man vil har jeg "funnet ut". Hvorfor ikke bare finne "awesomeness" istedenfor død og fordervelse, dette førte i jula til at jeg "innså" at denne jorda like så greit kunne vært himmelen. Ikke bra det heller da, 98% himmel tror jeg er nok, eller så skremmer man bare alle andre :p .

 

Et paradoks når det kommer til sjekking, hvert fall fordi av oss som følger med RSD, er å ikke "prøve" å sjekke opp, men samtidig ikke "prøve å ikke prøve". Jeg velger bare å oppløse alle paradokser da de uansett ikke gir mening, og derfor trenger jeg verken å "prøve" eller "prøve å ikke prøve". Awesome, rett og slett.

 

Tror sjekking kan fungere på uendelig mange metoder, man må bare eie det man driver med og kjøre på 98%. Om man ser på seg selv som nok, ikke er redd for å vise sin intensjon og er åpen for alt, da tror jeg det er få begrensninger for hva man kan være. Og hele greie bare akselerer i fart, framgang fører til framgang, og awesomeness. Man kan dog ikke presse fram awesomeness, man må la den komme. Noen gang er jeg også i dårlig humør, men om jeg bare lar det gå sin gang finner jeg ofte tilbake til "the awesomeness", i mine beste perioder er humøret mitt som en jojo og jeg er utrolig emosjonell, er dog som oftest i godt humør, men noen gang kommer det inntrykk som for meg til triste plasser.

 

Jaja, litt random shit. Håper på litt feedback fra resten her, synes det er litt lite diskusjon.

Lenke til kommentar

Kom på dette som kunne være litt interessant. Hadde i høst en "nær-døden-opplevelse" i at jeg nesten ble påkjørt av en bil som nok hadde 70+ km/t, totalt min egen idioti. Nå er jeg ikke helt sikker på om jeg virkelig var nært å dø, men ble skjelven av å tenke på opplevelsen, og hadde i ettertid litt problemer med å stole på mine egen dømmekraft. Men jeg innså også, at om jeg hadde dødd der og da så hadde jeg bare levd et trist liv fram til jeg døde. Det er så utrolig mange farer hver dag, det er umulig å slippe unna alle, og det å bare ligge i en seng har sine farer det også. Digger denne linjen fra "Auditorium" av "Mos Def" (hip hop); "The world is so dangerous there's no reason for frightin". Så nå at siste ordet faktisk var "fightin", så ga plutselig ikke så mye mening lenger :p , må si jeg fortsatt vil se på det som "frightin" da jeg synes det i så fall er tidenes linje.

 

Nå sier jeg hele tiden tidenes ditt og tidenes datt, eller "det verste jeg har hørt/sett" osv, er litt som om jeg bare eksisterer en kort tid av gangen, at jeg hele tiden blir født på nytt, hvert øyeblikk er det eneste som er. Det er som om jeg til tider går rundt i min egen boble jeg drar andre mennesker inni, og føler til tider som om det som er der og da er det eneste som eksisterer. Men om jeg ser på det som en teknikk fungerer det ikke lenger, derfor tror jeg heller ikke på "sjekketriks", men det kan være fordi jeg velger å ikke tro på det, da det igjen fører til en "bedre" verden for meg.

 

Alle har sin egen oppfattelse av noe som skjer (for eksempel teksten jeg tok feil av), noe jeg er utrolig glad for, jeg finner så utrolig mye inspirasjon over alt, som egentlig bare er random bullshit. Husker jeg spilte bordtennis med min far i jula, og han drev å snakket om hvordan jeg skulle spille bedre og lignende, men jeg følte jeg like så greit kunne overføre det til sjekking av damer, kanskje det på en måte var en "far til sønn" samtale som skulle lære meg opp til å få hans gener sprett videre, uten at det nødvendigvis var noe min far gjorde bevisst.

 

Et par videoer fra RSD som jeg synes fungerer for å bare steppe opp:

 

 

 

How To Stop Being A "Permission Boy" And Put On The Big Boy Pants

http://www.youtube.com/watch?v=iULxmr2je8w

 

What Women REALLY Care About... Not What You Think...

http://www.youtube.com/watch?v=zmKGLe9DOb4

 

Tyler Crazy Rant -- Power Of Personal Standards! Anything Less Is Pathetic

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cyUVuAvs7bg

 

Tyler Too Tired To Filter Himself -- Rambles Half Seriously On Brutal Insights

http://www.youtube.com/watch?v=opUT4lSM2dc

 

Rant #2!!! Cut the Shit, Time to Rock! Stop Wallowing in Sadness and Get Shit Done!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1sIixGsAvXk

 

Toronto Rant

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L9j0VYlGggY

 

 

 

Ligger flere ute på www.rsdnation.com, og andre videoer også. Sykt hvor mye gratis innhold man får fra den sia hver uke, selv liker jeg nok Tyler sine videoer aller best, han er rett og slett utrolig.

Endret av Kun10kr
Lenke til kommentar

Blir det noen damer, da? Anonym poster: 312ad68b1015c6d0e9dfb905cd35b1e3

Nei, jeg er fette ubrukelig.

 

EDIT:

 

Kan utdype litt. Er fortsatt rimelig dårlig på mye, men ser også utrolig framgang, som igjen motiverer meg til å gjøre det enda bedre. En positiv spiral som jeg skal prøve å holde gående.

Endret av Kun10kr
Lenke til kommentar

Selvsagt, man kan ikke dure frem helt etter eget godtbefinnende, men samtidig må man innse at ikke alle man møter kommer til å like deg og at det finnes omstendigheter utenfor din kontroll som kan påvirke andres syn på deg. Det er forskjell på det å ikke ta seg nær av andres meninger og det å ikke bry seg om dem.

Jeg har tidligere prøvd å få alle til å like meg, og det fungerer dårlig ja, så hadde derfor som mål i et par uker i høst å bare få flest mulig hatere.

 

Selv tenker jeg veldig mye på "skjebne", ikke slik som i at jeg ikke kan gjøre noe som helst, men at jeg har satt ut på en personlig reise. På den reisen vil det også oppstå ting jeg ikke liker der og da, men på lengre sikt vil få meg til å vokse. Nå tror jeg også på fri vilje, men jeg tror egentlig på akkurat det jeg vil tro på :) .

 

Det er forskjell på det å ikke ta seg nær av andres meninger og det å ikke bry seg om dem.

Denne skjønte jeg ikke helt. Om den andre personen faktisk har et poeng, så bruker jeg selv i hvert fall å ta meg nær av det, kjenner ofte at jeg kan bli litt trist og sint, men prøver å holde meg sterk og heller ta den inputen som læring for å vokse. Jeg er fullt klar over at jeg kommer til å bli knust (ikke fysisk ment) mange ganger i livet, men jeg vet også at det er det som må til for at jeg skal vokse.

Lenke til kommentar

Hva syns vennene dine om alt da? Virker jo som du totalt forandrer personlighet for hver gang du er ute. Etter å ha lest alt sitter jeg mest igjen med: jesus kristus, hva er det du holder på med.

Har mistet mye venner oppigjennom tidene, og det tror jeg bare er normalt, jeg kan ikke la mine venner holde meg tilbake. Hadde et ganske sykt moment nå i sommer hvor jeg "innså" at jeg faktisk måtte være villig til å "ofre" alle mine venner om det var det som måtte til. Men nå føler jeg også at mine aller nærmeste venner (3-4 stk) vokser med meg, de er virkelig close og vi snakker om alt og ingenting, mest bare masse tulling. Venner må man ha ellers blir man gal, man må ha noen å lufte tankene til, og le av dem etterpå :p . Jeg får også nye venner på min reise, venner kommer og går, men har nok et par kompiser som nok virkelig kommer til å være det i framtiden også. Er veldig interessert i slikt som å ofre alt og alle, og har til og med fantasert om hvordan det hadde vært å glemme alt jeg vet.

 

Sang av Joe Budden jeg digger, han rapper også om å ofre alt og alle:

 

Angående hva jeg holder på med, prøver ut mest mulig slik at jeg lærer mer om verden. Prøver å ikke være noen, altså knuse mitt eget selvbilde, slik at det ikke skal begrense meg fra å gjøre det jeg virkelig vil gjøre.

 

En til sang som i hvert fall jeg blir inspirert av :) .

 

Endret av Kun10kr
Lenke til kommentar

Jeg har begynt med et nytt "game" nå - som vil si at jeg er 100% ærlig med de jentene jeg møter. Funker jævlig bra. Det jeg tenker, sier jeg. Stiller de et spørsmål svarer jeg ærlig.

 

Ja, har en følelse av at det er det jenter egentlig setter pris på. Har bare alltid vært redd for å fremstå som "svak" når jeg åpner meg (merk igjen, her snakker vi om jenter jeg har lyst til å tilbringe litt mer enn bare en natt med...) men føler at jeg ikke gidder å holde på med spill lenger. Om jeg liker noen og de også viser litt interesse, gunner jeg heller på. Bedre å angre på en avvisning enn å leve i uvissheten. Det siste lærte jeg meget godt for en ukes tid siden, da jeg fikk høre av drømmedama "hvorfor viste du ikke mer interesse, jeg likte deg kjempegodt..."

 

You live and you learn I suppose, men faen for et aha-øyeblikk.

Lenke til kommentar

Slapp av! Du gjør det til en altfor stor greie. Etter å ha lest litt rundt på ulike forumer sitter jeg igjen med inntrykket at alt for mange tar dette alt for seriøst, som om det kan løse alt hva man har av problemer. Man gjør det fryktelig mye vanskeligere for seg selv bare ved å bry seg for mye. De legger for mye i hva sjekking og sosiale relasjoner faktisk innebærer. Når du snakker om å ofre alt du vet og alle du kjenner å dedikere deg til noe som dette, så burde du muligens ta noen runder med deg selv.

 

Etter å ha lest litt rundt på PUA og Anti-PUA forumer blir det ganske åpenbart at endel som tiltrekkes "miljøet" og virkelig dedikerer seg selv til dette heller hadde fått mer ut av et par timer med psykolog enn sjekking.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

Ja, har en følelse av at det er det jenter egentlig setter pris på. Har bare alltid vært redd for å fremstå som "svak" når jeg åpner meg (merk igjen, her snakker vi om jenter jeg har lyst til å tilbringe litt mer enn bare en natt med...) men føler at jeg ikke gidder å holde på med spill lenger. Om jeg liker noen og de også viser litt interesse, gunner jeg heller på. Bedre å angre på en avvisning enn å leve i uvissheten. Det siste lærte jeg meget godt for en ukes tid siden, da jeg fikk høre av drømmedama "hvorfor viste du ikke mer interesse, jeg likte deg kjempegodt..."

 

You live and you learn I suppose, men faen for et aha-øyeblikk.

Jeg vil si det er sterkt og tørre å vise sine svake sider, det er blant annet det jeg føler gode kunstnere og musikere er gode til.

 

Ofte føles en avvisning bra ja :) , da kan man i hvert fall slå seg til ro med at man prøvde, og når man noen gang kommer nært blir man super motivert.

 

Husker jeg så en video av Tyler hvor han snakket om hvordan en "high risk opener" egentlig var en "low risk opener". Da brukte han som eksempel som "high risk opener"; "EY, you, sit down!", og som "low risk opener; "Do you know how much the time is?". "Low risk openeren" vil sjeldent lykkes da "alle" kan gjøre den og den ikke innebærer noen som helst risiko. "High risk openeren" er egentlig en "low risk opener" da den vil fungere i mange flere tilfeller, problemet er når den feiler, da kan man tape mye ansikt :p .

Lenke til kommentar

Etter å ha lest litt rundt på PUA og Anti-PUA forumer blir det ganske åpenbart at endel som tiltrekkes "miljøet" og virkelig dedikerer seg selv til dette heller hadde fått mer ut av et par timer med psykolog enn sjekking.

 

Haha, har tenkt det samme en god del ganger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...