Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Nå har det seg sånn at jeg faktisk skulle spille videospill med Jackie Chan da ;)

Så jeg misforsto når jeg tenkte du skulle spille med han personlig altså? :p

 

Hehe, kommer ann på hvilken Jackie Chan du mener, har en kompis som heter det og :p Uansett var vel poenget med spørsmålet mer hvordan man burde takle det at jenta sier du ikke må gå, jeg vet at det dummeste du gjør er å høre på henne (?), men er det noen bedre måter å "avvise" henne på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hva faen skal man egentlig skrive på melding til en jente når du ikke har en dritt å fortelle/det er naturlig å spørre om? (nettopp stått opp)

 

Blir jo kjedelig med meldinger som "hva skjer? gjort i dag? osv".

 

Har heller ikke tid til å gjøre noe med hun i dag.

Ikke svar om du ikke har noe å svare med!

 

Vent etter par timer/en dag, se om det skjer noe spennende å fortelle. Ikke lag dumme unnskyldninger på hvorfor du ikke svarte med en gang.

 

Og nei, hun mister ikke interessen. Det blir bare sterkere attration mellom dere.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg skrev om hemmelige lapper for en del sider tilbake. Sendte dikt til to av jentene i klassen (jeg er 23 og skriver bachelor, så det er alt annet enn forventet) og fikk dikt tilbake. Jeg prøvde meg ikke på dem, men det ble god stemning gitt. Det er en fordel at du har rimeskills og ikke er redd for å si for mye. Alt er lov så lenge det fremstår som lekent.

Lenke til kommentar

Det er helt greit å leie en film imo, for i motsetting til når man er på kino så har man muligheten til å kommunisere. Men ikke lei noe ala Ringenes Herre hvor man må sitte å følge dypt med i filmen. Lei heller en sex-komedie som gjør det lett å få sex på temaet samtidig som man lett kan falle ut av filmen men fortsatt få med seg poenget, dirty little you! :D

Lenke til kommentar
Skal teste om dette fortsatt funker

Steinkasting

Snøballkasting

hemmelig lapp

 

Hemmelig lapp på en morsom måte tror jeg faktisk kunne vært gull. Snøballkasting kan bekreftes at fungerer :!:

Og den første er vel relativt utbredt i diverse midtøstlige land.. Usikker på suksessraten though :hmm:

Lenke til kommentar
Faen. Virker som hun ikke mener at kun vi to skal treffes :(

Det burde ikke forandre så mye.

 

Bare en fin mulighet til å vise at du er sosial og at du kan bli kjent med vennene hennes.

 

Ikke fokuser på at du ikke møter henne alene.

Lenke til kommentar

Hola banditos!

 

Har hatt en del eksamens i det siste og jobben krever sitt. Kombinert med at jeg lager minner med min ltr er denne tråden nedprioritert.

 

Uansett ville jeg bare si at jeg hadde en eksamen hvor jeg faktisk skrev en del om ikke verbal kommunikasjon og vikigheten av å fange og ikke fange opp denne. Jeg fikk A og desidert beste eksamen på området noen sinne (og denne eksamen henger høyt). Så takk til Chosen_one som har gitt meg masse info på området sosialdynamikk.

 

Sosialdynamikk er noe dere får bruk for resten av livet, og det handler ikke om å sjekke damer, men det handler om å kunne samhandle med andre mennesker!!

 

 

Uansett er jeg og min LTR lykkligere enn noen sinne, og vi skaper minner og båndene mellom oss blir sterkere og sterkere. Jeg er ennå ikke flink nok med kommunikasjonen, men jeg kommer meg. Merker at jeg dessverre er litt huleboer og holder gjerne kjeft når jeg kommer hjem fra jobb (jakt)

 

Mitt råd til alle er å være impulsiv og positiv. Det gir dere uante muligheter. Filmen "yes man" med JIm Carry må sees! Genial film, og det du lærer der kombinert med KINO = suksess!

 

Mrn lær kommunikasjon og sosialdynamikk. Det er nøkkelen til alt. Og når du skal ut å sjekke legger du bare på litt KINO og du er casanova :fun: Dog er livet langt lykkeligere med en som du deler livet med, og lær deg henne å kjenne, lær deg å kommunisere med henne, og få henne til å føle seg unik. For klarer du det har du en som kjenner deg, en som kan prate med deg om alt, en som elsker deg og en som gjør deg unik

Lenke til kommentar

Nå veit jeg at dama er super-keen på meg da og hun er nesten irriterende på meg. Liker hun egentlig godt og veit jeg ikke trenger å kjøre noe særlig game for å få hun.

 

Hun liker også fløtepuser, noe jeg faktisk til dels er, men drar endel push-pull for å ikke virke kjedelig. Virker som hun tenner på det ganske greit. Er nok ikke lenge til vi hopper til køys og lever lykkelige i alle våre dager.

 

(Les sommerferien. Da flytter begge langt vekk og avstandsforhold er doomed uansett.) :)

 

Tenker bare å kose meg litt i mellomtiden.

Lenke til kommentar

hmm Ni Kon får meg faktisk til å vurdere å komme meg i et forhold seinere i livet;)

 

Steinkasting kan være mangt.. jeg vil godta en tom ølboks..

Skal iaf prøve det Jompa gjorde i kill buljo. Den scenen der han har maks idyll med hu pin-up dama utafor teltet. Finner ikke Youtube-link..

 

hjelp meg:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...