Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei, jeg er ganske ny i "gamet". Jeg har prøvd å lage noen veldig enkle punkter på det jeg ser på som det viktigste. Dette skal jeg lese hver gang jeg skal ut om kvelden, slik at jeg ikke glemmer det.

Er det noen flere punkt dere ville hatt, noe vitalt jeg har glemt? :)

 

*Ha 100 prosent tro på deg selv!

*Ha det ekstremt gøy!

*Ikke bry deg om hva andre syns, har du det gøy, har de det også!

*Vil du ha noe, ta det!

*KINO, KINO, KINO!

Lenke til kommentar

Om du virkelig vil ha det gøy bør du ikke tenke så mye. Ikke tenk at du må ha det gøy, da skaper du et press på deg selv om at du må ha det gøy i kveld. Alle har dårlige kvelder, om du har en dårlig kan du bare tenke noe ala "Nå dreit jeg meg ut, jaja, jeg dreit meg ut, fett nok det" Prøv å vær ureaktiv, dvs. ikke bry deg om du har en dårlig kveld, ikke har det like gøy som du forventet at du skulle ha. Ikke misforstå meg, jeg sier ikke at du skal gå ut og ikke ha det gøy, men ikke tenk på det. Gå ut og gjør det du vil gjøre. Du er inne på det i det tredje punktet ditt, ikke bry deg om hva andre synes, men prøv å ikke bry deg så mye om at du MÅ ha det kult, du lærer uansett mest av kveldene som går adundas. Det jeg basically sier er at du ikke skal tenke på at du må gjøre ditten og datten i det hele tatt. Gå ut og kos deg. Ble litt rotete, men tror du skjønner hva jeg mener.

Lenke til kommentar

Mushaboom, det stemmer at man skiller falske fra ekte smil ved å se på øynene :)

 

Jeg anbefaler deg virkelig å kjøpe boka jeg linket til hvis du er interessert i dette emnet. Utrolig fet bok! Med masser av bilder. Og bilder er selvsagt mer beskrivende enn ord. Video er enda mer beskrivende igjen :)

 

 

Boka beskriver seks universelle følelser:

 

Surprise, Fear, Disgust, Anger, Happiness and Sadness

 

med forskjellige varianter av disse følelsene, blandinger, intensitet og noen følelser som kommer under disse kategoriene.

 

 

Følelsene vises i tre forskjellige områder av ansiktet:

 

 

-Øyenbryn/panne

-Øyne

-Nedre ansikt

 

 

Oppsummeringen av surprise:

 

 

-The brows are raised, so that they are curved and high

 

-The skin below the brow is stretched

 

-Horizontal wrinkles go across the forehead

 

-The eyelids are opened; the upperlid is raised and the lower lid drawn down;

the white of the eye shows above the iris, and often below as well

 

-The jaw drops open so that the lips and teeth are parted, but there is no tension or

stretching of the mouth

 

 

 

Kort sagt, øyenbrynene er hevet som når du stiller deg spørrende til noe eller er skeptisk. Øynene er åpne slik at du ser hele irisen. Du ser hele sirkelen.

Munnen bare faller ned som når du slipper den :)

 

 

Boken tar for seg andre temaer også, som Facial Deceit og Micro Expressions.

 

Etterhvert føler du på en måte følelsene i bildene eller andre personer. Du trenger ikke å se på hver av de tre områdene.

 

Kjøp boka :)

Lenke til kommentar

Indie, kos deg med særemne :)

 

Hva er problemstillingen?

 

 

Gjest, Ett ord: STATE!

 

Med state/Woo! har man det alltid gøy :)

 

Hvordan komme i state?

 

Woo-clap of Glory, komme deg utenfor comfortzone, det er dritmorro å pumpe state med kompiser. Bare løpe rundt i gata og gjøre teite ting: Brøle som gorillaer, ule mot månen, sprette rundt, ting som dere vanligvis ikke ville gjort :)

 

 

Men, hvilke punkter som er bra å ha, kommer selvsagt ann på hva som er målet ditt.

 

Vil du ha jenta med hjem, må du vise at du har lyst på henne også (Intent) :)

Lenke til kommentar

Det jeg feiler på som jeg føler selv er intent. Alle de andre brikkene har falt på plass for en stund siden, men feiler fortsatt godt på intent. Er det noen som husker hvor i The Flawless Natural, Tim snakker om intent?

 

Føler jeg på en måte faller i et tomrom med de jentene jeg har gamet. Altså hverken friends eller noe mer p.g.a måten jeg framer det på. Framer det (uten at jeg vil det) som at jeg ikke vil noen vei med jentene. Tenker vel for mye på the abundance mentality. Utrolig kjedelig, for jeg veit når den biten faller på plass er alt på plass.

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar
Sosialpsykologi innholder mye interessant ja. Du fikk kanskje med deg en større diskusjon lenger bakover i tråden angående PUA-metoder suksess for å skaffe seg en varig livsledsager, det er jo gjort forskning innen sosialpsykologien på hva slags folk som har støsrt sjangs for å holde sammen, og folk som har hatt mange partnere scorer ikke så bra på den fronten. Personlig hadde jeg gjerne sett sosialpsykologi var pensum på universitet istedet for exphil, uendelig ganger mer matnyttig. (spesielt diskusjoner om kriminalitet hadde blitt vesentlig mer interessante).

 

AtW

Jeg støtter også dette forslaget. Egentlig er det helt utrolig at det ikke er obligatorisk fra ungdomsskole/videregående-nivå. Når man går ut fra ungdomsskolen har man fått kunnskap om hvordan forskjellige steinsorter blir til, hva prester i Tibet mener om gud og hvordan atomer er bygget opp. Men man vet ikke noe om hvordan mennesker kommuniserer med hverandre og hvordan vi påvirker andre mennesker gjennom våre handlinger. Hvilket av de to områdene er mest relevante i vanlige folks liv? Latterlige prioriteringer.

Du lever i et autoritært kollektiv, hvorfor skulle makthaverne finne på å utdanne arbeidsmaurene i sosialpsykologi/indoktrinering/hjernevasking ol.
Lenke til kommentar

Dette har helt sikkert blitt spurt om før, men finger ingen "oversikt" i førstepost og orker ikke lese meg gjennom nesten 500 sider for å finne det, jeg lurer på om det er en slags liste over nybegynnerlitteratur, audio og "filmer" man kan se for å få en god innføring på tema?

Lenke til kommentar

Hm, trådstarter anbefalte for noen sider siden alt av RSD.

 

Foundations for en basic forståelse.

 

Jeg liker veldig godt Flawless Natural fra samme selskap, men vet ikke i hvor stor grad man trenger basic kunnskap før man starter med det.

 

Jeg så ihvertfall Foundations før Flawless. Foundations er mer old school, men tar også for seg noen konsepter som ikke blir tatt med i Flawless.

 

 

Det virker som folk her har fått veldig mye ut av Flawless Natural :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...