Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jenten min hater at jeg sier/skriver lol, og av og til må jeg plage henne litt. Sender litt nattameldinger tidligere i kveld, så skriver hun:

 

Hun: Gutten min.<3

Jeg: lol

Hun: Dust.

 

Jeg lo litt :D

Og jeg synes ordet lol er tilbakestående :---D

Lenke til kommentar

Må innrømme jeg har vurdert å skrive en slik "annonse" jeg også, men det blir for dumt :whistle:

 

En annen ting som er for dumt er at jeg flyr rundt og tenker på en fyr jeg ikke har sett på år og dag. Han bor ganske langt unna, og er nok ikke akkurat interessert, men likevel. Godt å ha noen å tenke på... Han virker så god, i forhold til alt annet pakk jeg ofte finner på nettet... Bahhh. Ikke finnes det menn her jeg bor heller.

Lenke til kommentar

Gidder ikke dra til Oslo for å jakte på menn :p Egentlig gidder jeg ikke jakte i det hele tatt. Vil bare møte noen helt tilfeldig og at det skal si "pang!" :D Frem til da har jeg det helt ypperlig alene!

 

(Evt. at langtbortvekkistan-fyren skal ta kontakt med meg :roll: )

 

Får se til høsten, da skal jeg studere i oslo regner jeg med. Får evt. jakte litt da, om jeg blir desperat :p Men ja, på Nesodden er det stort sett fedre og skolegutter. Har sett én kjekk gutt her siden jeg sluttet på vgs!!

Lenke til kommentar

Hvis ikke så kan jo Anonym gjøre som Stine Mari i TB? Hun fikk riktignok ikke et positivt svar på forspørselen.

Anonym kommer neppe til å gjøre som Stine Mari. Det har han nok ikke baller til, og synes egentlig det er litt drastisk for å finne en dame jeg fikk blikkontakt med på toget.

 

Jeg forstår egentlig ikke hvorfor dette vekket så store følelser i meg. En dame så på meg noen ganger og jeg går visst helt bananas følelsesmessig. Hva er opp med det lizzm? Jeg prøver å tenke fornuftig og roe det hele ned inne i hodet mitt, jeg kjenner henne ikke og hun er bare en jente som tilfeldigvis var på toget, men hva viss..?!

 

Jeg må være skada følelsesmessig siden jeg tar slik på vei for dette.

 

Postet av anonym: aadf23a93fed3039db8e3ac8f32ba03d

Lenke til kommentar

Seriøst? Myk for MAC?! Jaja, smaken er som baken, noen må ha innsiden.

 

Anyhow, litt ut av det blå spørsmål her. De av dere som er eller har vært samboere, hvor for ble dere samboere? Jeg hadde inntrykk av at jeg og min kjære var litt vel raske i svingene, med våre 2 måneder (på dagen, faktisk) fra vi ble offesielt sammen til vi var samboere, men det virker som om det nesten er normalt, når jeg ser rundt meg nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hm. Gikk vel 11 måneder før vi flytta sammen. Prata vel om det i september og flytta sammen i desember. Men det er jo ikke så mye som endra seg rent praktisk, annet enn at vi begge har adresse hit, deler boutgifter og innboforsikring og kjøper ting(som i sofa, TV, kjøleskap, osv.) sammen. Så har han mer ting her enn han hadde i leiligheten min, naturlig nok. :p

Og jeg følte at vi var raske i svingene. :tease:

Lenke til kommentar

Jeg og kjæresten flytter sammen nå om fire dager, etter ett og et halvt år. Vi har bodd sammen siden 4 måneder inn i forholdet egentlig, bare hatt egne hybler. Og fire måneder bare fordi jegbodde tre timer unna der han var. Vi tenkte vi skulle vente litt ekstra, sånn for å være helt siktre på at alt funka. Mens et vennepar av oss har vært sammen i 5 år, og fremdeles ikke bor sammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...