Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har noen spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg med :)

 

Jeg er tror jeg er forelsket i ei jente jeg aldri har truffet IRL, vi har chattet veldig mye på msn, hatt på web-cam, og vi har snakket sammen på telefonen. Og jeg tror virkelig jeg er forelsket i henne, ikke bare betatt. Jeg tenker på henne hele tiden ! Det gjør at jeg ikke tenker klart lenger. Er dette i det hele tatt mulig ? Å bli forelsket på den måten mener jeg ? Hun er såå utrolig søt, hun er pen, smart omtenksom, hun liker samme musikk som meg, tenker likt som meg... Jeg kunne fortsatt i en evihet ! Men, siden vi ikke har truffes før, så er jeg faktisk redd for å gjøre det :( Jeg vet at jeg er en del lavere enn henne hun er 1.70 og jeg er 1.67 ca, kan dette bli et stort problem tror dere ? Og hvordan skal jeg vise over nett, at jeg er interessert i et forhold (på sikt) ? Og er det kleint å be med på date ? (jeg er 17). Vi kjenner hverandre veldig godt,og hun sier hun er glad i meg ! Skal jeg liksom ta det som et venneforhold i begynnelsen, eller skal jeg være klar på hva jeg vil ? :)

 

vet dette er rotete skrevet, men jeg er ganske omtåket for tiden...

Lenke til kommentar

Bor dere langt fra hverandre? Hvis ikke er det jo kjekt å be henne med ut på date? Hvis dere snakker mye, har du vel et visst inntrykk av hva hun vil også? Jeg ville nok hintet frempå hva du ønsker, i hvert fall. Jeg har ikke hatt problem med det selv, men har hørt om den beryktende vennefella.. Men akkurat på det punktet ville jeg tatt råd fra andre. ;) Men syntes ikke å be henne med ut på date høres dumt ut, i hvert fall.

 

Jeg syntes forresten ikke 3 cm. er "en del". Du er litt lavere, men det burde gå helt fint, skulle jeg tro.

Lenke til kommentar

Hehe, det er så kort avstand mellom oss, at jeg faktisk kunne jogget bort der. Ville vel og merke tatt meg en halvtime:) Det er det jeg er dårlig på, dette med å tolke signaler. Jeg har aldri turt og sagt noen eksakt dato eller noe sånt. Jeg har bare sagt at det hadde vært koselig å treffes en gang :) Da har hun sagt at det er greit. Men ja...

 

Anngående høyden, så trener/trente jeg aktivt : ) Så, jeg tar litt igjen på muskler håper jeg.

Lenke til kommentar

Vel, hvis du tør, så ville jeg så absolutt bedt henne med på en date, i så fall. Hvis du ikke har fått noen klare signaler på at hu ikke vil da, selvsalgt, men det høres ikke ut som om det er tilfeller. Det er jo bare å høre om hun kunne være interessert i å gjøre et eller annen en bestemt dag. Du kan jo be henne på kino første gang, så får dere møtt hverandre irl, men risikerer ikke klein stemning i like stor grad, da det ikke blir like mye snakking. Om det går bra, kan du be henne med ut igjen på noe annet. For eksempel.

Lenke til kommentar

Mosle:

Hvis hun sier at hun er glad i deg, så er jo det et godt tegn :) Ville ha tatt sjansen og møtt henne.

 

Jeg møtte mannen min her på forumet faktisk :) Det er nå snart 6 år siden. Vi møttes for første gang IRL i april 2005, og i august samme år så kjørte jeg over fjellet (fra vestlandet til østlandet) med flyttelasset for å flytte sammen med ham.

 

Jeg har tro på at man kan bli forelsket uten å ha møtt hverandre, men det betyr ikke nødvendigvis at forelskelsen er the real thing. Noen ganger blir man forelsket i spenningen og så går det over når man møtes og finner ut at det kanskje ikke er like spennende som man trodde.

Endret av darkness|
Lenke til kommentar

Jau, har vært der. Jeg trodde jeg var dødsforelsket i en jente i Tyskland jeg chattet med i 2-3 år, helt til vi faktisk ble enige om å møtes og det hele var ganske awkward..fikk liksom ikke til å snakke med henne i real life.

Ble ikke noen romantiske gåturer eller noe slikt vi hadde pratet om på nettet om hvor fantastisk det kom til å bli.

 

Og hun syns jeg var for masete med å "vise hvor mye jeg bryr meg om deg" overfor vennene hennes, som visstnok ble litt flaue på mine vegne. Var sånn at hvis jeg gikk på do på en fest og kom tilbake til stua sluttet alle å snakke i noen sekunder.

 

Så kom jeg hjem til PC'n og vi chattet online som vi alltid hadde gjort igjen. Merkelige greier.

 

"What happened?"

 

"I don't know, it was weird"..

 

Det jeg TROR skjedde var at vi begge hadde bygd opp et gigantisk luftslott av forventninger og over-fantastisk-isert hele opplegget til det latterlige. Sånt går ikke an på ordentlig, det er som å tro at klissete kjærlighetsballader fra 80-tallet faktisk handler om ekte ting.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

ensidig kjærlighet er det vanskligste en kan oppleve >> ask me :whistle:

Tull.

Det vanskeligste er tresidig kjærlighet. Hvis man føler kjærlighet for noen og den er gjensidig, men vedkommende man føler kjærlighet for også føler det samme for en annen. DET er det vanskeligste.

 

 

man kan ikke ha følelser for mange på engang hvis det er snakk om ekte kjærlighet :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...