Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Slutt å vas Trazor, du lever bare en gang!

Du virker å ha en god porsjon selvironi, da er det heller ikke noe problem å jobbe med noen man har invitert ut og evt. fått nei fra. Det kan både en selv og kolleger le av, "blalbalba, jahaha som når jeg inviterte ut Lene og hun sa nei, sant Lene hahaha :!: ".

 

Men ikke stress med det, du treffer henne jo hver dag, enten:

-bruk litt tid på å bli mer komfortabel rundt henne før du går på

-(min favoritt:) bruk nervøsiteten for alt det er verdt. Hvis hun er småinteressert er det bare sjarmerende for henne at du blir litt gelé i knea.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns du ikke det er trist? Det er jo en grunn til at dere ble sammen. Jeg har akkuratt slått opp med kjæresten, men jeg føler egentlig ikke at jeg er doomed av den grunn. Det gjør vondt, men det går bedre og bedre for hver dag. Det som er vanskleigst for meg er tanken på at jeg mister min bestevenn.

Endret av prada8
Lenke til kommentar
Jeg syns det er barnslig å late som om kjæresten aldri eksisterte (med mindre han var utro eller gjorde noe uakseptabelt). Og hvis den nye kjæresten min ikke stoler på meg så er ikke han akkurat noe å samle på.

 

Hva med at man har problemer med å forholde seg til dem? Et par av eksene mine har prøvd å gjøre livet mitt jævlig i etterkant, har ikke akkurat dårlig samvittighet for at jeg har pushet dem ut av livet mitt.

Lenke til kommentar

prada8, slapp helt av! Du kan veldig fint fortsette å være venn med ham, jeg er levende bevis på det, som er venn med flere ekser :)

Mest nylig ex gikk det faktisk helt sømløst, var omtrent ikke opphold i kontakten en gang. Hun sov her senest i natt etter at vi hadde sett film og spist is, som gode venner.

 

Hvis du vil ha "tips" eller lurer på noe rundt det, så spør i vei her eller på pm. Jeg kan hvertfall garantere deg at det er fullstendig mulig å være venn med exer, år etter år :)

Lenke til kommentar
 Det som er vanskleigst for meg er tanken på at jeg mister min bestevenn.

 

Veldig enig i den! Det gjør som regel mest vondt når kontakta opphøres..

 

Angående det med ekskjærester til kjæresten - synes igrunn ikke det er noe problem dersom man er ærlig omkring saken. Pleide å være en del med ekskjæresten til daværende kjæreste, da de var i samme vennegjeng. Det fungerte igrunn greit. Verre var det med en annen fyr som snakka en hel del om eksene sine, fortalte hva de hadde gjort osv. Det kunne til tider bli bra ubehagelig. Enig i at overnattingsbesøk er drøyt, men det mye annet er igrunn greit dersom kjæresten ikke bedriver bak ryggen på en.

Lenke til kommentar
toth, du er singel. Jeg tror ikke kjæresten min ville hoppet av glede om jeg hadde hatt overnattingsbesøk av x'en min.

Jeg sa vel ikke jeg var singel, strengt tatt.. Men det er riktig det, og jeg har ikke andre jenter i senga når jeg har dame, selvsagt. Av hensyn, ikke grunnet "risiko".

Men jeg har likevel venninner/x'er på besøk, og kontakt med dem, selv om jeg ikke er singel. Å klippe kontakten med dem kunne ikke falle meg inn. Nå innleder jeg da heller ikke forhold til sjalu jenter.

 

edit: uansett var innlegget mitt ment til prada, som jo er singel.

Endret av toth
Lenke til kommentar

Jeg har exer jeg fint hilser på når jeg møter de på butikken, og exer jeg helst ikke har lyst å treffe på i det heletatt :)

 

Kommer jo helt an på årsak til brudd. Dersom exen gjør noe utilgivelig sier det seg selv at man klarer seg best uten vedkommende senere :)

 

Det er også forskjell på exen til en fjorten år gammel person, og exen til noen i tyveåra. Et forhold er gjerne litt mer seriøst når man er kommet ut av tenårene, og jeg vil ikke påstå at det er noen bragd å forholde vennskapet til en du var sammen med i 1uke og 3,5 dager i 9.klasse på ungdomskolen i forhold til noen man f.eks har bodd sammen med i ett år og som var utro i 2 mnd før du oppdaga det

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...