Lumpness Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Hva lages kjeksen av på Sandwitch isen ? Og hva gjør kjeksen så myk på den isen?
Ozelot Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Jeg tipper mye fuktighet enn vanlig kjekt. Prøv å dypp kjeks i noen vått og se hvor bløt den blir.
Lumpness Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Ja, det er ganske logisk, men konsistensen på sandwitch kjeksa er ikke det samme som om du dypper en oreo kjekse i melk og så legger den i fryseren. Da blir den steinhard
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 hvorfor holder man hendene på hodet, når man driver med strikkhopping?
Vizla Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 (endret) hvorfor holder man hendene på hodet, når man driver med strikkhopping? Tilbakeslag, og hindre at man vikler seg inn i strikken. Endret 12. juni 2011 av Vizla
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken?
ATWindsor Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW
Cutthroat Bill Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Er du sikker på at de alltid lander med pålegget ned, da? Hvis du tror at skiven vil lande slik, så husker man det gjerne bedre en om skiven skulle lande med pålegget opp, fordi man forventet det utfallet. Lander skiven med pålegget opp, derimot, så overser man det gjerne. Dermed får man inntrykk av at det skiven alltid lander med pålegget ned. Omtrent slik går teorien min for karma i alle fall. For mer eksakt vitenskap kan du sjekke den ene episoden av Mythbusters. Der tar de med i beregningen hvordan skiven blir dyttet over bordkanten, høyden på bordet og formen på smøret skiver, og usmærete skiver.
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW var litt ironisk ment
ATWindsor Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 (endret) hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW var litt ironisk ment Og svaret var deretter. En fin retningslinje for tråden er 1. Du lurer på noe 2. Sjekk wikipedia 3. Sjekk google, 4. Vurder om denne tråden er rette sted å spørre, det er det feks ikke om "jeg gidder ikke å starte en egen tråd" er årsaken. 5. Spør i tråden om det er et saklig spørsmål og 2. og 3. ikke gir et svar man finner tilfredstillende. AtW Endret 12. juni 2011 av ATWindsor
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 hvorfor lander alltid brødskiva med pålegget mot bakken? Den gjør ikke alltid det. AtW var litt ironisk ment Og svaret var deretter. En fin retningslinje for tråden er 1. Du lurer på noe 2. Sjekk wikipedia 3. Sjekk google, 4. Vurder om denne tråden er rette sted å spørre, det er det feks ikke om "jeg gidder ikke å starte en egen tråd" er årsaken. 5. Spør i tråden om det er et saklig spørsmål og 2. og 3. ikke gir et svar man finner tilfredstillende. AtW da passet spørsmålet godt til tråden
ATWindsor Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Ok, etter å ha googlet det, hva konkret er det du lurer på mtp den problemstillingen? AtW
jeIIy Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 (endret) Ok, etter å ha googlet det, hva konkret er det du lurer på mtp den problemstillingen? AtW Når jeg mente at spørsmålet var litt ironisk, mente jeg at den ikke alltid lander på påleggsiden ned, men de fleste gangene. Jeg trodde det var noen åpenbare grunner for det, kanskje på grunn av at påleggets vekt eller noe liknende. Uansett fikk jeg et veldig godt svar av Cutthroat Bill, kanskje er det bare at jeg husker de de momentene hvor jeg mista brødskiva på feil side bedre Endret 12. juni 2011 av kensil
Blodappelsin Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Det har også med høyden på et vanlig bord å gjøre, om man skyver en brødskive utenfor bordkanten, vil den veldig ofte rotere kun en halv gang, og dermed lande med pålegget ned. Jeg så også denne episoden på Mythbusters. De prøvde også å skyve ned skivene fra større høyde, for å gi skivene mer tid til å rotere, og da fikk de til at de landet med pålegget opp nesten hver gang.
Lumpness Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Hvorfor har vi smalere dørstandard her i Norge, en i fks Usa ?
Isbilen Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 At det er en forskjell kommer trolig av at USA har sitt eget standardorgan (ANSI). Nøyaktig hvorfor deres standard er bredere enn vår skal jeg ikke prøve meg på, men man kan jo spøke om feite amerikanere.
Gjest medlem-1432 Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Hvor er det egentlig tryggest og oppholde seg under lyn og torden, hvis man er ute? Og sånn generelt?
Vizla Skrevet 12. juni 2011 Skrevet 12. juni 2011 Hvor er det egentlig tryggest og oppholde seg under lyn og torden, hvis man er ute? Laveste punkt, vekk fra høyeste punkt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå