Gå til innhold

Spillverket.no: Videoer: Nedlasting og lengde på siste-listen


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg synes det "nye" opplegget med å kunne streame videoer er kjempefint, men jeg savner å kunne laste ned videoene som fil også, slik at jeg kan ta med til andre/være mindre avhengig av båndbredde/kan lagre favorittene på egen maskin. Om videoene ligger på Gamer.nos servere eller ikke spiller ikke så stor rolle, en link slik at videoene er lett tilgjengelig for vanlig nedlasting hadde gjort susen.

 

På video-siden synes jeg det er problematisk å finne frem til f.eks. den 10. siste videoen. Lista er for kort---det er ingen mulighet til å bla seg lenger tilbake i tid enn de 8 som vises. Fra Artikler -> Videoer-menyen får man bare de som er annonsert på nettsidene. Er det en link jeg ikke har funnet som kan gi meg listen over alle/fler? Hva med en news feed på videoene for oss om liker å titte på det som kommer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Videosystemet er i stadig forbedring, og vi setter snart i gang arbeidet med å lage en dedikert forside for alle videoene, med utvidede lister, samt forbedring av (den ikke-eksisterende) søkefunksjonaliteten.

 

Etterhvert blir det også støtte for BitTorrent-nedlasting av originalversjonene, men vi kan dessverre ikke prioritere den jobben akkurat nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...