Gå til innhold

The Elderscrolls IIII: Oblivion vs Gothic 3


Gjest Slettet-EIV2CS

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-EIV2CS

Noen som har noen formeninger om hva som er best? Hvem har best story, osv.

La diskusjonen begynne

Endret av Slettet-EIV2CS
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
The Elderscrolls IV: Oblivion som det heter, og ikke Oblivion 4, er best. Har begge to, og Gothic3 angrer jeg på at jeg kjøpte, gameplayet var dårlig, historien var lite fengende, og det var fullt av bugs.

8714694[/snapback]

Har også begge og har spilt Oblivion i over 200 timer, men Gothic 3 for jeg ikke spilt engang siden det er så buggete. Hadde også anbefalte systemkrav til spillet :thumbdown: .

Lenke til kommentar

Det elendige level systemet i Oblivion kan man fikse med en mod som heter Osucro's Oblivion Overhaul og en som heter AF Level Mod.

 

Hvordan mod miljøet til Gothic 3 vet jeg ikke, men jeg tviler på et det er like stort som TES sitt mod community.'

 

Edit: Anbefaler deg Oblivion forresten.

Endret av Dj_eLmO
Lenke til kommentar

For min del er der ingen tvil. Trass mange feil, likte eg Gothic 3 klart best. Betre stemning, og mykje meir spennande å utforske. I Oblivion vart det litt for mykje som verka generert. Gothic 3 verka meir handlaga. I tillegg synest eg level- og loot-scaling øydela veldig både for innlevelsen og kjensla av framgong i Oblivion, i tillegg til at det forsterka kjensla av forutsigbarheit. Oblivion er ikkje so verst som action-spel, men som RPG synest eg der er mykje som manglar.

 

Ellers synest eg begge spela var litt skuffande i høve til forgjengarane sine.

 

Kay

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS
Det skulle vel gå fint å laste ned patch til bugg'sa etter hvert.......

Det kommer ikke flere Patcher, så det er masse bugs igjen!

8716448[/snapback]

ikke flere patcher?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EIV2CS

joda, litt synd det da. hva er de verste buggene? dvs. går de an å leve med? Klikkerspillet før du får savet? osv

Endret av Slettet-EIV2CS
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hmm..... Standard så blir det nok Gothic 3. Det som er så leit med det (borstett fra alle småbøgsa og dårlig optimalisering) er at det ikke tar mer enn 2 gb minne (inkludert sidevekslingsfil), hvilket som oftest resulterer i at spillet slutter, gjerne når du saver eller loader...(dette kan rettes på via en 3. parts fix, søk på google)Plussa er at verdenen er veldig bra laget, det er alltid noe å gjøre, alltid noen som er bedre enn deg. Vanilla Oblivion på den andre siden, er, meget stabilt og nesten buggfritt. Minusa er veldig generelt landskap, dvs lite glede i å utforske, få items, dårlig loot, og levlinga. ALT levler med deg, så det er egenltig ikke noe vits i å gå opp levler. Men det er Vanilla (standard) Oblivion.

 

Uten modifikasjoner vil jeg si Gothic 3 slår Oblivion

MED modifikasjoner er oblivion litt bedre.

Lenke til kommentar

Ja jeg må legge meg til de som foretrekker Oblivion. Når man bruker mods som Oscuro's Oblivion Overhaul 3.1, Martigen's Monster Mod 3.0 etc. så får man mye bra.

 

Jeg prøvde Gothic 3 demoen og jeg synes ikke designet og kontrollen var noe bra. Det værste må være designet på orkene. De ser ut som de leiesoldat-romvesenene i The Fifth Element. De er kule de. Men de passer absolutt ikke inn i en fantasy setting!

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...