Gå til innhold

Hva skal jeg gjøre? Kjøpe 1 Wii, Ny PC eller?


Anbefalte innlegg

Som tittelen sier hva skal jeg gjøre? Skal jeg kjøpe meg en Wii, en ny PC, X360 eller ps3? Eller ingen av delene :hmm:

Wii ser jo ut til å bli en party maskin.

Ps3 og 360 har grafikken.

Pc har mye :p

 

Eller skal jeg spare penger. Blir jo dyrt å kjøpe spill og utstyr :hmm:

Hva ville dere ha gjort? Har litt lyst på Wii, men er jo dyrt å kjøpe spill ofte. Selve maskinen er jo mye billigere enn ps3, men spilla er det nesten lik pris på.

Endret av killer92
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PC eller Wii, ganske så vidt forskjellige prismessig.. 2,5 mot rundt 10k eller hva en PC koster? Kommer jo ann på hva slags spill du liker, hvordan du liker å spille: konsoll eller tastatur. Det kan nok ikke vi fortelle deg...

 

Når det er sagt, så holder jeg en knapp på 360. Dette fordi PS3 er så dyr (for dyr til at jeg skal kjøpe en) og den har ikke type spill jeg liker. Aldri vært noe fan av PS eller Sony.

 

Wii er morsom den, har den selv. Men jeg liker ikke spillene til Wii, og jeg synes grafikken er litt for svak. Jeg har planer om å selge Wii'en.

 

360 er min favoritt. liker ikke MS, men alltid vært fan av Xbox og de fleste spillene som er på XboX/X360.

 

Dette er jo bare min mening, du liker sikkert spillene jeg ikke liker osv...

Endret av Gastaa
Lenke til kommentar

Hvis jeg kjøper en Wii er det p.g.a spillen seff! Mario og noen andre. Har alldri spilt et Zelda spill :blush: Må få gjort det. Ser bra ut Zelda:TP også kjøper jeg Zelda:OoT på VC :D Også Metroid Prime 3 ser bra ut, Mario Party 8, Super Mario Galaxy, Supersmash Bros Brawl og mange fler ser bra ut :) Det er derfor jeg kjøper en Wii p.g.a spillene også litt for kontrollen da :D Ser tøfft ut å svinge med den i stua :p

Lenke til kommentar

Alternativt hvis du uansett har tenkt å bruke penger på en konsoll som f. eks PS3, men er usikker pga spill og det faktum at de andre konsollene har flere spill du vil ha kan du kjøpe xbox 360 og wii, noe som vil bli ca samme prisen. Men hvis du er mest interessert i pc spill er det like greit å kjøpe en brukbar pc, men det blir ganske mye dyrere.

Lenke til kommentar
Ashol  Postet i dag, 21:41

hVIS penger ikke teller, så kjøper du deg en pc til 15k

 

pc til 15k.... skal du støpe den i gull eller? du kan jo få en helt dugen gamer pc med alt til 7-8 tusen.... jeg har byggd et par de siste månedene :)

 

Men jeg selv har Wii storkoser meg med Zelda TP... jeg og dama har det kjempegøy da vi spiller, og Wii sports er jo en vinner når man er flere, utrolig morsomt :)

 

Blir nok PS3 på meg etterhvert, spess hvis rerelease på FF7 kommer som er meget sansynlig i 2008 (da har kanskje prisen gått ned litt ;) )

Endret av Matsijatsi
Lenke til kommentar

kjøpte PC til 12000 pluss 22" skjerm til 3000. måtte låne et par tusenlapper av kjæresten min da, men er veldig glad for at jeg gjorde det. skal seff bruker PCen til andre ting en bare spill (bildebehandling, videoredigering osv). hadde jeg bare skulle spillet spil hadde jeg sikkert heller kjøpt en 360.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...