Gå til innhold

Hvordan laget de denne filmen? (youtube)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ser veldig ut som de har lagt på brillene bilde for bilde der brillene nærmer seg personen, og klippet dette inn sammen med en sekvens der han kaster, og til slutt der han har på seg brillene. fargen på brillene ser veldig unaturlig ut i svevet, og særlig i slowmo-sekvensen med bilen går de heller ikke direkte rett på mottakeren.

Lenke til kommentar

Umulig? Bluescreen og videoblanding med felles referansepunkter samt skyting i høyere oppløsning for å kunne legge til falsk kamerabevegelse kan utføre magi.

 

Her er mange av mottakene i revers hvor du kan se at det egentlig bare er spillt baklengs og satt sammen med et kast i normal hastighet eller at hele kastet også er baklengs.

 

http://spackfish.com/hw/glasseswithfaces.mp4

På rullebrettscenen kan du se at de i orginalklippet ruller opp en liten bakke. :)

 

Når det gjelder siste kast har personen trolig bare brillene oppå hodet, og i det de "lander" etter humpen i veien nikker han de ned på nesen, og resten av klippet blir vist videre. Det ser heller ikke ut som om kasteren slipper brillene, og slow-motion-klippet er filmet fra en helt annen vinkel enn det normale, så det er nok bare vist i revers med en tråd.

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...