Gå til innhold

Mp3 Spiller


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ikke hør på han, han har jo ike noe grunnlag for det han sier engang. Jeg har selv en Creative MuVo og er godt fornøyd med den, fin lyd ihvertfall. Så jeg tror ikke de andre Creative produktene har dårlig lyd heller.

 

Det som er forskjellen mellom Zen og Jukebox 3 er størrelsen, Zen er litt mindre. Men begge er jo tunge, ca. 250 gram på begge, det vil jeg si er litt tungt å ha i lomma da, men går vel sikkert. Harddisk baserte MP3-spillere er jo som regel en del tyngre enn minne baserte, men det er jo mye større lagringsplass på en harddisk basert da....

Lenke til kommentar

Vel. for meg går grensa egentlig litt under der Jukebox 3'en ligger på nå...Og en iPod koster jo nesten dobbelt så mye. Så den der "når du først skal bruke tanken" går jo ikke. Når jeg først skal bruke 2500 kan jeg jo likesågodt lange ut noen lapper til en ny dvd også liksom.

 

Ellers er ipoden suveren på design og størrelsen er jo topp, men har hørt at det er vanskeligere å navigere. Mulig jeg tar feil, men det går visstnok ikke an å lage playlister på selve ipoden (i såfall er jo det horribelt). Jukeboxen er heller ikke optimal her men du kan i det minste lage playlist mens du spiller. I tillegg har du ikke med ipoden den samme muligheten til å flytte filer tilbake på maskinen, og flytte til mer enn en maskin osv. Lyden strides de lærde om, sannsynligvis ikke større forskjell enn at de færreste merker noe.

Lenke til kommentar
En Ipod på 20GB er jo 2x dyrere enn en Zen!

Tror det blir en Zen hvis det skal bli noe. Noen grunn til at jeg ikke burde ta den?

 

Creative har lagd den :D

 

jaja... liker bare ikke creative... det er så billigmerke, creative er butikkenes elkjøp... Populær, men klarer aldri å holde det den lover...

Lenke til kommentar

Ta en kikk på http://www.archos.com. Jeg kjøpte en Archos jukebox recorder for 1/2 år siden og har ikke angret et sekund. Den er kanskje litt stor hvis du skal ha den i lomma, men FM recorderen er litt mindre. Det drives et opensource prosjekt på http://rockbox.haxx.se som lager et alternativt operativsystem til den. Veldig bra greier. oppdateres hver dag.

 

 

WTF= World Taekwondo Federation ;)

Lenke til kommentar
koster vel noe rundt 4500... tror jeg da hvertfall..

 

Om du skjekker så ser du at prisen er jukebox3 2950 og for zen 3285

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=inf...47&GrpID=1&s=pl

http://www.komplett.no/k/ki.asp?action=info&p=27767&t=76&l=2&AvdID=1&CatID=47&GrpID=1&s=pl

 

faen så pirkete du alltid er... jeg mente ipoden, han spurte om det litt over hvis du gidder å lese, glemte bare og quote thats all.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...