Gå til innhold

Føler meg lurt.


Anbefalte innlegg

Ja, jeg føler meg lurt. :hrm:

 

Her har jeg sittet og ventet på deen revolusjonerende Playstaion 3 og trodde den skulle overgå Xbox 360 fullt ut. Selv har jeg ingen av partene nå, men håper på og snart kjøpe en av dem. :hmm:

 

Det hele skjedde idag da jeg var innom expert for å snakke med en fyr. Etter at jeg hadde gjort det jeg skulle kom jeg over spill og konsol avdelingen og fant meg ettervært godt tilrette i en Petter Solberg racing stol med ratt og spillet PGR 3 til Xbox 360 om jeg ikke husker feil. Jeg kjente litt på spillet og fant meg godt fornøyd med følelsen, grafikken og "feelingen" av spillet og konsollen. Etter jeg rundet to løp på løpende bånd, satte jeg meg bort i en lik stol, men denne gange var det Playstation 3 som stod for tur til å bli testet. Spillene var det omtalte Motorstorm og et formel 1 spill. Det var ikke noe ratt til, men heller en billig Logitech håndkontrol. :nei:

 

Etter å ha prøvd begge spillene grundig, trakk jeg den beslutning at. Den eneste grunnen hittil for å kjøpe Playstation 3 er at den har litt bedre tilkoblingsmuligheter og Blu-Ray :no: .. som foresten er meget greit og ha når jeg tenker meg om. :)

 

Jeg håper dere likte min version av de to konkurentene og håper på litt mer innflytelse om hva PS3 har som i ærmet som ikke XBOX 360 har. :thumbup:

 

Evangaleon :mrgreen:

 

(Jeg tar fullt ansvar for skrivefeil eller eventuelle feilopplysninger)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var en stund i nesten samme situasjon, eller, hadde cash og var klar for launch av PS3. Da kom utsettelsen til mars, i europa only.

 

Skuffelsen ble stor, men ikke verre enn at en 360 ble innkjøpt.

 

Min mening, så kan ikke PS3 bringe noe som helst jeg vil ha, som 360 allerede har, og gjør bedre, slik det er IDAG. Om dette endres blir en PS3 vurdert.

 

Og spillantallet til ps3 er latterlig(jaja, helt ny i europa, men ikke i verden, hva er det, 11 spill eller no?) i forhold til 360, idag. Launch tittlene er elendig, MS var fun i 10min.

 

Nei, er ingen fanboy, har alle PS maskiner fra tidene, men nå skuffer sony.

Endret av SvennAndre
Lenke til kommentar

Det var din erfaring ja, har du spørsmål eller nyheter å rapportere om så post ein tråd om det, denne slags emner ender alltid med 360 vs PS3, noko den for øvrig er allerede Om du føler deg lurt har du kanskje hatt feil forventninger?

 

Tråden stenges for å unngå endå meir konsollkrig.

 

Reaksjoner på moderering tas ved å sende ein p_pm.gif eller bruke p_report.gif-knappen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...